Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Bende bişey sorcam çok kararsız kaldım ya. Yarın sabah transfer var. 35 üstü olduğumdan çift atalım demişti takipli doktorum. Ama bende aort kapak darlığı var. Normalde gebelik yasak falan filan dediler şuana kadar bişey olmadı.
Şuan bir karar vermem gerekiyor. Tek mi transfer olsam çift mi karar veremiyorum bir türlü 😞😞

İkiz hatta üçüz olma ihtimali var hem hamilelik hem bakım çok zor
Tabi orasi oyle Ama benim ilk transferimdede 2 tane istemistim fakat 2side tutunamadilar 🥺 simdi 2.ci tedavim Ve gene 2 tane isticem zaten baskada Yok. Sanş oranin yukseliyor 2 embriyonun o yuzden sordum tabiki Bakim sartlari zor ama 6 yillik hasret cekiyoruz Inşallah 2side tutunabilir saglicakla🤲🏻💌🥰

Hanımlar bir şey soracağım dondurulmuş emriyo adetten kaç gün sonra transfer oluyor
Canım benimde dondurulmuştu. MAYIS 5 te adetim başladı, MAYIS 25 te transferim gerçekleşti. Ama bana yada başka birine bakarak kesin gün belirleyemezsin cunku transfer oncesi ilaçların etkisi kisiye göre değişiyor. Bir hafta önce ulsrasyon ile bakılıp transfer gününe karar verildi.

Aynen canım hayırlısıyla olumlu sonuç gorelim de kesinlikle değer. Ben Amerikadayim burdaki hastane parasını TL ye cevirmiyorum bile 🙈
Zaten bu 2.ci tedavim Olmaz ise turkiyede sansimi denicem 1tanede🥰 Tabiki nasip kismet Inşallah hic gerek bile kalmaz Rabbim Kucaklarimizi saglikli bi sekilde doldursun Ortak duâlarimiz var burdaa🤲🏻🥰💟

Kızlar tek tek okudum konuşmalarınızı. Öncelıkle bu yol gerçekten çok zor bir o kadar da heyecanlı bir yol rabbim sevdiklerine nasip edermiş hüznü kederi..bizler normal yolla gebe kalamayanlar olarak günahlarımıza kefaret oluyor bu hüzünler❤️ Pozitif görenler inşallah sağlıkla ilerlersiniz. Bende tedavıye başlayacağım inanın hiç kimse sizden değerli değil..yeniden başlarsınız olsun yine yaparsınız sonuçta neler yaşayan insanlar var asla pes etmeyin lütfen anne olacağız biz inşallah❤️❤️

Back
X