Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Pcoslu olup ilk denemede pozitifi gören arkadaşlarımız var mı bana umut olun😔

Sen ona takılma pcos engel değil aksine çok yumurta toplanabildigi için avantajimiza kaliteli olursa tabii onun dışında transfer edilen hiç bir embryo biz pcos uz diye tutunmamazlik yapmıyor en önemli sebebi rahim in kollarinin embryoyu tutması rahim duvarı kalınlığı ve embryonun genetik bir sıkıntısı yoksa tutar. Onunla hiç ilgisi yok

Ben unutuyorum hep ya belki 40 kere sordum bu soruyu 41 olsun. lifeve lifeve adetin hangi gün. Bide fitil ilaç falan ne kullanıyorsun... İnan ki unutuyom

Sabah akşam estrofem
Günde 1 prednol
Sabah akşam 2 ser progestan fitil
Duphaston Sabah akşam
Antibiyotik yarın sabah son
Oksapar iğne günde 1 tane .
Folbiol stromega ve d vitamini
İçim dışım ilaç oldu 😅

Canımsın:KK66: Protestan fitil ve estrofen kullanıyorum sadece hepsi günde 3 kez
Fitil adeti sökmuyormus. Fitil kullandığın sürece adet olmuyormussun yani. Estrofem in adet engelleme etkisi yokmuş ancak fitil engelliomus fitili bıraktıktan sonra 2 hafta içinde adet görmen gerekiyormuş hatta

Fitil adeti sökmuyormus. Fitil kullandığın sürece adet olmuyormussun yani. Estrofem in adet engelleme etkisi yokmuş ancak fitil engelliomus fitili bıraktıktan sonra 2 hafta içinde adet görmen gerekiyormuş hatta
Negatife zaten ben fitilini engel olduğunu düşünmüyorum bir öncekinden ona rağmen adet olmuştum yanlış bilgi benve :( olacaksa fitil bile engel degil

Negatife zaten ben fitilini engel olduğunu düşünmüyorum bir öncekinden ona rağmen adet olmuştum yanlış bilgi benve :KK43: olacaksa fitil bile engel degil
Hadi ya. Ne bilim içeriğinde öyle yazio makaleler okuyorum öyle yazio. Ne yani adet olmazsak hamile mi olmuş oluyoruz 🤔

Hadi ya. Ne bilim içeriğinde öyle yazio makaleler okuyorum öyle yazio. Ne yani adet olmazsak hamile mi olmuş oluyoruz 🤔
Bilsem Bi ah adet olmazsan kimyasal olabilir boş gebelik olabilir kese olmayabilir hersek sıkıntı tüp bebekte kan değerin beta ne kadar yükseliyor ne durumdasın doktor biliyor yani hastaya göre tani her bünye beden farkli

Bilsem Bi ah adet olmazsan kimyasal olabilir boş gebelik olabilir kese olmayabilir hersek sıkıntı tüp bebekte kan değerin beta ne kadar yükseliyor ne durumdasın doktor biliyor yani hastaya göre tani her bünye beden farkli
Çok hakkisin o konuda ama insan bu ihtimalleri düşünmek istemiyor işte. 😞 Bunalıma sokma beni uğraşır durursun yoksa benle 😂😂
Ne bilim hiç birini yaşamadım ama haklısın yasamicam anlamına da gelmio iste 😞

Back
X