Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Sabah akşam estrofem
Günde 1 prednol
Sabah akşam 2 ser progestan fitil
Duphaston Sabah akşam
Antibiyotik yarın sabah son
Oksapar iğne günde 1 tane .
Folbiol stromega ve d vitamini
İçim dışım ilaç oldu 😅
Ay ne kadar çok ilaç transfer sonrası mı kullanılıyor yoksa öncesinde mi başlanıyor bende üç dört güne doktora gideceğim transfer olup olamayacağıma karar verecek

Ay ne kadar çok ilaç transfer sonrası mı kullanılıyor yoksa öncesinde mi başlanıyor bende üç dört güne doktora gideceğim transfer olup olamayacağıma karar verecek
Folbiol stromega ve d vitamin taaa başından vardi
Duphaston ve antibiyotik opu günü verildi
Diğerleri transfer günü evet çok ama yeterki benimle olsun 🥰

Sen ona takılma pcos engel değil aksine çok yumurta toplanabildigi için avantajimiza kaliteli olursa tabii onun dışında transfer edilen hiç bir embryo biz pcos uz diye tutunmamazlik yapmıyor en önemli sebebi rahim in kollarinin embryoyu tutması rahim duvarı kalınlığı ve embryonun genetik bir sıkıntısı yoksa tutar. Onunla hiç ilgisi yok
İnşallah öyledir bu genetik olayı nedir test falan diyolar ne oluyo biliyo musunuz

Çok hakkisin o konuda ama insan bu ihtimalleri düşünmek istemiyor işte. 😞 Bunalıma sokma beni uğraşır durursun yoksa benle 😂😂
Ne bilim hiç birini yaşamadım ama haklısın yasamicam anlamına da gelmio iste 😞
Tabiii düşünme o ihtimalleri onu için çok da araştırmalar gerekiyor aşırı stres yapıyoruz yolunda gidecek şeyler de stres yüzünden olmuyor akışına bırak

İnşallah öyledir bu genetik olayı nedir test falan diyolar ne oluyo biliyo musunuz

Canım genetik şu tüp bebek embryo sürekli kaliteli mesela transfer ediliyor ama tutmuyor rahimde bir sıkıntı yok tutulmaması için engel yoksa esinden ve senden genetik tahlil isteyebilirler yada direkt embriyo gelişimi güzeldir 5. Güne gider ama gebelik olmaz derlerki ki 5 güne giden bir embriyuyi genetige gönderelim derler embryoyu incelemele başlar. Atıyorum embryo sağlıklı değildir gebelik başlar 6 7 haftada düşüşle sonuçlanır kalbi atmaz gelişimi durur genetikte mi sıkıntı var diye düşünülür kan pıhtılaşma bakılır sizde. Ardından akraba evliliği var mı falan diye araştırma içine girilir bir sürü şey daha bizim bile bilmediğimiz. Kısacası Allah nasip ederse bir yapışır ki gelecek olan gününü geçirmez nasip etmezse de el götürür yel estirrir olmaz

Canım genetik şu tüp bebek embryo sürekli kaliteli mesela transfer ediliyor ama tutmuyor rahimde bir sıkıntı yok tutulmaması için engel yoksa esinden ve senden genetik tahlil isteyebilirler yada direkt embriyo gelişimi güzeldir 5. Güne gider ama gebelik olmaz derlerki ki 5 güne giden bir embriyuyi genetige gönderelim derler embryoyu incelemele başlar. Atıyorum embryo sağlıklı değildir gebelik başlar 6 7 haftada düşüşle sonuçlanır kalbi atmaz gelişimi durur genetikte mi sıkıntı var diye düşünülür kan pıhtılaşma bakılır sizde. Ardından akraba evliliği var mı falan diye araştırma içine girilir bir sürü şey daha bizim bile bilmediğimiz. Kısacası Allah nasip ederse bir yapışır ki gelecek olan gününü geçirmez nasip etmezse de el götürür yel estirrir olmaz
Neler var gerçekten çok zor durumlar allah hepimize yardım etsin

Üzülme denemeye imkanın varsa şükret:KK43: bu adetten hemen sonra tekrr deneniyor demi 2. Bi adet gerekli
embriyom yok maalesef. yine sıfırdan başlayacağım. ara versem gücümü hepten kaybederim diye korkuyorum. Raporlu son hakkımı kullanacağım. onda çok maliyetli olmuyor. Yine olmazsa özellerde devam ederim. Hatta kafam karışık, 2.denememdeki doktorda özelde mi denesem diye

embriyom yok maalesef. yine sıfırdan başlayacağım. ara versem gücümü hepten kaybederim diye korkuyorum. Raporlu son hakkımı kullanacağım. onda çok maliyetli olmuyor. Yine olmazsa özellerde devam ederim. Hatta kafam karışık, 2.denememdeki doktorda özelde mi denesem diye

Son hakkını devlette bitirene kadar devam et özelde sonra denersin inşallah gerek kalmaz

Kizlar... Hormon ignesinden sonra hormon takibi yapayım dedim... Bugün 6. Gün. Daha hiç negatif test çıkmadı hep çift çift çıktı.....
Testleri yapma sebebim gebelik öğrenmek değil vücuttaki hormon azalisini görmek aslında çünkü yarim doz ovitrelle nin etkisinin 2 günde geçtiğini söyleyen Dr da oldu 5 günde geçer diyen de oldu 7-10 gün arası diyen de oldu.
Düne kadar bu hormon azaldı azaldı bu sabah 2 test birden yaptım biri erken biri kaset ikisinde de çift çizgi anında çıktı...
Bilemedim şimdi napsam diye düşünüyorum. Normalde ptesi test günüm. Bı bugün kan versem bide iki gün sora versem olur mu acaba

Back
X