Tüp bebek tedavisinde ilaclar

Kizlar... Hormon ignesinden sonra hormon takibi yapayım dedim... Bugün 6. Gün. Daha hiç negatif test çıkmadı hep çift çift çıktı.....
Testleri yapma sebebim gebelik öğrenmek değil vücuttaki hormon azalisini görmek aslında çünkü yarim doz ovitrelle nin etkisinin 2 günde geçtiğini söyleyen Dr da oldu 5 günde geçer diyen de oldu 7-10 gün arası diyen de oldu.
Düne kadar bu hormon azaldı azaldı bu sabah 2 test birden yaptım biri erken biri kaset ikisinde de çift çizgi anında çıktı...
Bilemedim şimdi napsam diye düşünüyorum. Normalde ptesi test günüm. Bı bugün kan versem bide iki gün sora versem olur mu acaba
Kaçıncı gündesiniz

Transfer gününü saymazsak 6 cnm ya. Ptesi normal test günüm ama kendimi iki gündür hiç iyi hissetmiyorum

Kizlar... Hormon ignesinden sonra hormon takibi yapayım dedim... Bugün 6. Gün. Daha hiç negatif test çıkmadı hep çift çift çıktı.....
Testleri yapma sebebim gebelik öğrenmek değil vücuttaki hormon azalisini görmek aslında çünkü yarim doz ovitrelle nin etkisinin 2 günde geçtiğini söyleyen Dr da oldu 5 günde geçer diyen de oldu 7-10 gün arası diyen de oldu.
Düne kadar bu hormon azaldı azaldı bu sabah 2 test birden yaptım biri erken biri kaset ikisinde de çift çizgi anında çıktı...
Bilemedim şimdi napsam diye düşünüyorum. Normalde ptesi test günüm. Bı bugün kan versem bide iki gün sora versem olur mu acaba
Kaçıncı gündesiniz canim
Transfer gününü saymazsak 6 cnm ya. Ptesi normal test günüm ama kendimi iki gündür hiç iyi hissetmiyorum

Kan versen çıkar muhtemelen test siliklesio sonradan koyulastiysa vardır

Bu testi sabah yaptım ikinci çizgi direk belirdi bir kaç dakika sonra böyle kaldı bu çizgi. Erken gebelik testi bu. Kan versem çıkar mı ki ya bilemedim

Eklentiler

• IMG_20220609_183802~2.webp
    IMG_20220609_183802~2.webp
    17 KB · Görüntüleme: 30
Test yapıyorum ama inanın sinirlerim artık çok bozuldu. Olmasada uzulmeyecegim bu bilinçle başladım cunku.... ama 6 ay önce kaybettigim kızımı ben çok özledim 😢😢😢😢

Ovitrelle etkisi olabilir mi kafamı o karsitiriyor. Tukurdugumun iğnesi... O olmasa şimdiye kadar olup olmadığını 50 kere öğrenmiştim😤
Bişi diyemem canm hiç anlamam çünkü
Ben erkenci test taraftarı değilim hele ki evdeki testten
Önce kan sonra evde test derim her zaman için rahat edicekse 2 sefer yaptırırsın anlarsın:)

Dr un biri 2 gün dedi.. digeri 5 dedi. Başka bi Dr 7-10 dedi. Kendi durum var iki tane onlarda direk 10 dedi .. bu gidişle doğunca ogrencem heralde 😁

Bugün versen kan da da yanıltabilir. Transferden sonra ovitrelle vuruldun değil mi

Back
X