- 17 Nisan 2016
- 1.576
- 937
- 123
- Konu Sahibi Cadiiii03443
çok üzüldüm başka embriyonuz varmıydı
Evet ne zaman hazır hissedersem o zaman transfer düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzüldüm başka embriyonuz varmıydı
Tüp bebek ilaç fiyatları minimum ve maksimum ortalama fiyatı ne kadar tutuyorÖzellikle son zamanlarda bazı ilaçları bulamadık. Tedavi uygulanıyor ama ilaçlar piyasada şehir dışından getirttik. Kimse hayatı boyunca tanımadığı bilmediği kişilerden ilaç almak asla istemez. Evet yaptıkları bir yerde doğru kimsenin niyetini bilemeyiz sağlık sonuçta bu ama önceliği keşke temin edilemeyen ilaçlara verselerdi süper olurdu.
Mayis ayında raporlu olarak 3.800 TL verdim.. içinde vitaminler yok...Tüp bebek ilaç fiyatları minimum ve maksimum ortalama fiyatı ne kadar tutuyor
Raporsuz ne kadar acaba bilginiz var mı? Devlet raporu vermek için 3 yıl şart koşuyor biz daha 2 yıllık evliyiz o yüzden alamıyoruz raporuMayis ayında raporlu olarak 3.800 TL verdim.. içinde vitaminler yok...
Raporsuz olarak aynı ilaçları hesaplayınca 18 civarı çıkmıştı.. bu ay sonu yeniden zam gelecekmiş diyorlar.. rapor olunca ilaçlar daha uyguna geliyor...Raporsuz ne kadar acaba bilginiz var mı? Devlet raporu vermek için 3 yıl şart koşuyor biz daha 2 yıllık evliyiz o yüzden alamıyoruz raporu
Sadece ilaçlar mı 18 bin civarı tutuyor?Raporsuz olarak aynı ilaçları hesaplayınca 18 civarı çıkmıştı.. bu ay sonu yeniden zam gelecekmiş diyorlar.. rapor olunca ilaçlar daha uyguna geliyor...
Ama para ile alacaksanız burda okuduğum kadarı ile birkaç eczane ile pazarlık yapın, indirim yapanlar olmuş..
Bize yazılan ilaçların Mayis 22 de ki bireysel alışları 18 tutuyordu evet..Sadece ilaçlar mı 18 bin civarı tutuyor?
Anladım teşekkür ederimBize yazılan ilaçların Mayis 22 de ki bireysel alışları 18 tutuyordu evet..
12 500 de hastane tutuyor... amh 1 in altindaysa rapor çıkıyor yada eşinizin sperm ile ilgili bir sorunu varsa 3 yil beklemeye gerek yok sanırım.. bir daha araştırın isterseniz...Anladım teşekkür ederim
Sonuc ne oldu canımKızlar kan verdim bekliyorum dayanamadım 20 sine kadar
Çok şükür ki emriyonuz varmış en başa dönmek daha zor kendinizi ne zaman iyi hissederseniz o zaman başlayın stres çok önemli bir etken oluyor maalesefEvet ne zaman hazır hissedersem o zaman transfer düşünüyorum
Ya ilacına göre değişiyor. Bu ilaçlar tüp bebek raporunuz yoksa sigorta dahilinde değil. Mesela benim kullandığım ilaç gonalf idi bide bana 8kutu yazdılar ki fazla yazmışlar. Bir kutuyu 2 günde bitiyordum. Elimde 3kutu kaldı. Bu ilaç yumurta geliştirmek için oluyor. Aynı zaman yumurtaların erken çatlamasını önlemek için cedrotide diye bi ilaç daha kullandım. Son olarakta 2 adet çatlatma iğnesi olarak ovitrelle kullandım. Bunların hepsine yaklaşık kasım ayında 8bin verdim. Ayrıca transfer zamanı ve sonrası ilaçlarda veriliyor onlar biraz daha uygun ve sigorta kapsamında veriliyor. 200falan tutar tahmini.Tüp bebek ilaç fiyatları minimum ve maksimum ortalama fiyatı ne kadar tutuyor
Neden herkes negatif ya. Sorun nerde de böyle oluyor. Neden hiç bı Dr aciklama yapmıyor. Cildircam. İnsan parayı yolda mi buluyor. Parasını da geçtim bütün umutlar hayaller iki damla kanla neden yerlebir oluyor. Neden kimse işini düzgün yapmıyor?Negatif kızlar sonuç 1.20![]()
Evet çok şükür stres yapmamak elde değil her seferinde negatife karsilasinca bakalım bir kaç ay dinlendirmek düşünüyorum vücuduÇok şükür ki emriyonuz varmış en başa dönmek daha zor kendinizi ne zaman iyi hissederseniz o zaman başlayın stres çok önemli bir etken oluyor maalesef
O kadar iyi anlıyorum ki seni.Toparlanmaya çalışıyorum bı yandan karmakarisigimçok zor çorba gibi dağıtmaya çalışıyom kafamı ama işte