Tüp bebek tedavisinde ilaclar

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile transfer olur ve tutunur bebeğim
Heyecanlı ve stresli günlermiş çok ağlak bir kadın oldum normalde de duygusal bir insanım bir de ilaçlar süreç derken daha sa artı

Transfer oldun mu canım nasilsiniz kızlar benimdevregl yaklasiyor

Maalesef haftaya pazartesi günü gideceğim ona göre gün verecek çok az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısı ile tranfer olurum ve tutunur inşallah 🙏
İlaç kullanıyorum estmofem deltacotrin folibol coraspin
Bende bugün gittim estrofem başlandı artık ayın 30nda kan vermeye gdcm transferi öncesi muayene tekrar. Stres ypiyoruz ister istemez bende bu sefer aspirin verilmedi. Yalnızca estrifdm verildi

Bende bugün gittim estrofem başlandı artık ayın 30nda kan vermeye gdcm transferi öncesi muayene tekrar. Stres ypiyoruz ister istemez bende bu sefer aspirin verilmedi. Yalnızca estrifdm verildi
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏 benim de sanırım 30 da tranfer olacak pazartesi daha net tarih verecek doktor

Dualarım sizinle kızlar. Benim bebek hayallerim hayal olarak kalmaya devam edecek gibi.
Bı evlilikte çocuk düşünmek için önce bir ADAMA ihtiyaç varmis meğer. Ortada ben bir adam göremediğiden kocaman bir HAYAL oldu bende herşey.
Umarım sizler bebislerinize kavuşur doya doya sarılır koklarsiniz. 🙏🙏🙏

Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏 benim de sanırım 30 da tranfer olacak pazartesi daha net tarih verecek doktor
Canım bende 30 nasılsın kontrole gdcm transfer ne zaman olur artık estrofem de kullanıyorum:) hayırlı haberler inşallah

Dualarım sizinle kızlar. Benim bebek hayallerim hayal olarak kalmaya devam edecek gibi.
Bı evlilikte çocuk düşünmek için önce bir ADAMA ihtiyaç varmis meğer. Ortada ben bir adam göremediğiden kocaman bir HAYAL oldu bende herşey.
Kesinlikle katılıyorum. Çocuk da evliliği kurtarır mantığıyla hareket edenler büyük hüsran yasiyo sen bilinçli davraniyorsun. Birde zamanı vardır olmayışına hayır var ben 2 olumsuz oldu hep üzüldüm ama hayırlısı dedim deniyorum olduran oldurmayan geleceği daha iyi biliyor. Zamanını kovaliyiruz sadece

Teşekkürler canım rabbim yardımcın olsun bu süreçte gerçekten yanında olmayan eş çok önemli inşallah halledebilirsiniz problemlerinizi
Kalp rahatsızlığınız ne durumda

Back
X