Tüp bebek tedavisinde kaç kiloydunuz kızlar

Angel...baby

Kızım&Oğluşum
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
1.330
10
116
Antalya
kızlar ya cok stresliyim allah nasip ederse temmuz 10 da ignelere baslıcam ama ben gecen tedavilerden kalan kilolarımla basım dertte su anda 80 kiloya yakınım:1no2: sürekli aklımda ya bu kilo ile tutmassa diye kendimi hep strese sokuyorum yani tedaviye baslamadan benim stres aldı basını gitti acaba sizler kac kiloydunuz yaptırırken ve bunun kilo ile alakası varmıdır:çok üzgünüm:

Evet Cnm Kilolusun:( Kizma Ama Ben Kendime Kilolu Diyorum 62yle Başladim Ilaçlar Kilo Yapiyor Biraz Dikkat Et Tahminen 64le Hamile Kaldim 5.5.ayda Kaybettim Ikizlerimi 74le Doğum Yaptim Birayda şuan 69 Kiloyum

Angel merak etme ve streste yapma bence tutacak olduktan sonra her koşulda tutar. Evet malesef tüp bebek tedavisi çok kilo aldırıyor vucutta şişkinlik yapıyor ama tedavi olmaktan başkada şansımız olmadığına göre kilolarımızı fazla dert etmeyeceğiz
bebişlerimiz olsun onların peşlerinde koşarken zayıflarız:)
annelik mutluluğunun yanında kilo nedir ki?
bence rahat olmaya çalış stres yapma ve olumlu düşün takdir rabbimizindir
şansın bol allah yardımcın olsun

normalde varya hani su yemek yerler gram almayan cinstenımdı tabi tedavilere baslamadan önce ama ne yapsam veremiyorum ya o kadar takıntı haline geldiki gram desen gitmiyo ya offfffffffffffffffff oooooooofffffff

kızlar ya cok stresliyim allah nasip ederse temmuz 10 da ignelere baslıcam ama ben gecen tedavilerden kalan kilolarımla basım dertte su anda 80 kiloya yakınım:1no2: sürekli aklımda ya bu kilo ile tutmassa diye kendimi hep strese sokuyorum yani tedaviye baslamadan benim stres aldı basını gitti acaba sizler kac kiloydunuz yaptırırken ve bunun kilo ile alakası varmıdır:çok üzgünüm:

slm angel bende 3 de fa mıcro denedım hepsı ne gatifti 1 er yıl arayla ben 62 kiloyla başlamıstım75 ekadar çıktım şimdi 70 e inebildim 4. denemeyi yapınca çok dikkat edicem evet hormon iğneleri banada iştahımı fazlasıyla açarak kilo yapmıştı canım.dikkat edicez başka yolu yok tabiiki streste yok.
yerimseniben

haklısın kızlar stres yok ama elde degil işte dr söyledim kiloyu aslında öneli degild edi benim 95 kilo olan hastalarım var dedi ama versen iyi olur dedi hamile kalırsan onda alacagın kilolar gitmiş olur sende rahat hamileleik gecirirsin dedi gel görelim olmuyor işte ya hergün rejim yapıcam diyorum baslıyorum tık yok ya zaten her ne hikmetse su vitamin hapı nasıl midemi kazıyor yemek istiyorum anlatamam sizde de oluyomuydu bu

canım folik asit içiyorsan gece yatarken iç ben öyle yapıyorum çünkü çok iştah açıyor
bide bol bol su iç hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorum çok zor ama sabır sabır sabır...

bu bugün abakalım salatalık diyeti var ona basladım bu hafta sonunda bakalım kac kilo gidicek yapan kişiler sonuctan memnun bide acıktırmıyor artık ilk gün diyemi ama sürekli salatalık su şişkinlik verip yemek yeme ihtiyacı duymuyorum vitaminde elevit kullanıyorum senin dedigin gibi yapıcam canım saol önerin için insallah sonunda bebeklerimize kavusuruz allah tarafından

bende iremecem'e katılıyorum vitamin ilacını gece yatarken iç. böylece mide kazıntısından kurtulmuş olursun ben öyle yapıyorum. bir de kilo olayını çok fazla takma ben 59 kiloyum tedaviye başlamadan önce dr. bana da vücudun kilo almaya elverişli bu dönemde kilo almamaya gayret et verebiliyorsan 1-2kg. ver dedi. amaç hamilelik olduğunda üstüne daha fazla kilo binmemesi. herşeyin hayırlısı canım, kilo tabiiki çok sağlıklı değil ama bu dönemde tek bunu kafana takıpta gereksiz yere stres yapma kendine. Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin, bebişlerini kucağına aldığında daha rahat verirsin kiloları :)

hep şişkoydum şimdi daha da şişkoyummmmmmmmmmmmm

ya ne yapayım hamile kalınca herkez kilo alır bende 20 kilo zayıfladım

şimdide zayıflamak istiyorum ama diyette yapmak istemiyorum

bende iremecem'e katılıyorum vitamin ilacını gece yatarken iç. böylece mide kazıntısından kurtulmuş olursun ben öyle yapıyorum. bir de kilo olayını çok fazla takma ben 59 kiloyum tedaviye başlamadan önce dr. bana da vücudun kilo almaya elverişli bu dönemde kilo almamaya gayret et verebiliyorsan 1-2kg. ver dedi. amaç hamilelik olduğunda üstüne daha fazla kilo binmemesi. herşeyin hayırlısı canım, kilo tabiiki çok sağlıklı değil ama bu dönemde tek bunu kafana takıpta gereksiz yere stres yapma kendine. Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin, bebişlerini kucağına aldığında daha rahat verirsin kiloları :)

saol canım sen nasılsın ya bende daha yeni girdim 2 gündür ev işleri felan giremedim tedavin ne asamada canım inş. hakkında hayılrısı olur tatlım bebişlerine kavusursun söyle ikizlerinle tatlımŞeniz

hep şişkoydum şimdi daha da şişkoyummmmmmmmmmmmm

ya ne yapayım hamile kalınca herkez kilo alır bende 20 kilo zayıfladım

şimdide zayıflamak istiyorum ama diyette yapmak istemiyorum

hamileyken mi 20 kilo verdin canım yaCADIARZU canım diyet yapmak istemiyorsan eger egzersiz ve yürüyüş yap bol bol su iç

evet canım 20 kilo verdim
5 ayda hemde
ozaman giydiğim eteklerim şimdi olmuyor düşünün
5 aylık hamileyken

hiç birini yapmak istemiyorum artık yoruldum 9 yıldan beri sürekli ilaç dr yemene dikksat et kilo alam
işte şimdilik böyle devam edeceğim biraz kendimi şimartayım 100 kiloyu geçersen

yaaaaaaaaaaaaa 100 kilo

evet canım 20 kilo verdim
5 ayda hemde
ozaman giydiğim eteklerim şimdi olmuyor düşünün
5 aylık hamileyken

hiç birini yapmak istemiyorum artık yoruldum 9 yıldan beri sürekli ilaç dr yemene dikksat et kilo alam
işte şimdilik böyle devam edeceğim biraz kendimi şimartayım 100 kiloyu geçersen

yaaaaaaaaaaaaa 100 kilo

canım ya kendini sıkamdan versen iyi olur cünkü daha sonra vermek zor oluyor sekil a ben örnek keske söyle sihirli bir deynek deyse geri 65 olsak hayal ama düsünmek bile motive ediyosırnaşık şey

inanki okadar ac kaldım kı hamleyken şimdi yediğim yemeklerin hepsine şükürler ediyorum
çünkü yemek yemek canım istemiyordu
cenemi oynatmak çok zor bir işmiş gibi geliyordu
şimdi bugünlerin tadını doyasıya çıkarmak istiyorum
nasılsa hamile olunca kilo veriyorum

canım sakın stres yapma kilodan daha sakıncalı olan stres . bende 73 ile ilk micromu yaptırdım allahıma çok şükür ki hamileyim onlar zaten dışarıda yapıp transfer ediyorlar sonraki tutunma aşaması tamamıyle rahimle ilgili . kilo , göbekteki yağlanma hiç önemli değil inşallah güzel haberlerini alırız allah yardımcın olsun

arkadaşlar benim dr kiloya acayip kafayı takıyordu, 62 kilo ile tedaviye başladığımda kilo vermelisin diyordu, ama ilaç tedavisi sırasında 3 kğ aldım, şimdi ise 66 kiloyum çok çabuk şişmeye başladım
ama şu bir gerçek kilo etkileyebilir, bunun için diyetten ziyade
bol bol yürüyüş yapın

saol canım sen nasılsın ya bende daha yeni girdim 2 gündür ev işleri felan giremedim tedavin ne asamada canım inş. hakkında hayılrısı olur tatlım bebişlerine kavusursun söyle ikizlerinle tatlımŞeniz

angel ağzından bal damlıyor ya inşallah canım inşallah. şimdilik bir olumsuzluk yok, yumoşlar büyümeye devam ediyor kasıklarım iyiden iyiye sancımaya başladı ama olsun. yarın tekrar gideceğiz sanırım artık ne zaman toplanacağı belli olur yumoşların. çok heyecanlanıyorum ama düşündükçe. bir an önce ne olacaksa olsun bitsin istiyorum. hayırlısıyla tabii. :1hug:

bu arada ne bu "suratsız" ruh hali, bu dönemde böyle olmamalıyız, kilolardan dolayı astıysan eğer çoooook gereksiz :oklava:. hadi topla bakayım kendini, kendine gel ve bebişlerini düşün kiloları değil a.s.Şeniz

Ben kilonun bu ilaçlar ile ilgisinin olduğunu düşünmüyorum çünkü ben iğneleri kullanırken ne aşılamada ne tip bebekte hiç kilo almadım tam tersi ilk tedavimde stres yapmış olmalıyım kilo bile verdim.

Back
X