Tüp bebek tedavisinde kaç kiloydunuz kızlar

Kızlar kiloyla benim de başım fena dertte. 2 ay önce eve bir koşu bandı aldık. Haftada 3-4 kez yürüyüş yapıyorum. Vucutta incelme var ama kilo aynı. Bu nasıl oluyor hiç anlamadım. Bugün Solgar'dan L-Carnitine aldım. O da çok pahalıymış ya. 1 kutusu 55 ytl. O da sadece15 günlük kullanıma yetiyor. Bakalım inşallah işe yarar kızlar.

Kızlar kiloyla benim de başım fena dertte. 2 ay önce eve bir koşu bandı aldık. Haftada 3-4 kez yürüyüş yapıyorum. Vucutta incelme var ama kilo aynı. Bu nasıl oluyor hiç anlamadım. Bugün Solgar'dan L-Carnitine aldım. O da çok pahalıymış ya. 1 kutusu 55 ytl. O da sadece15 günlük kullanıma yetiyor. Bakalım inşallah işe yarar kızlar.

canım rejimle desteklesen sen antaptesin demi o ntep yemekleri oldukca kilo verilmiyo ya bende antepliyim ama beyinde bitiyo ya o aşdıgın hap ne işe yarıyo zayıflatmak için mi CADIARZU şimdi haberlerde izledim kilo verme kampı diye ay keke oraya gidebilsem ya arastırıcam ama 2 haftada 15 kiloya kadar veriyolar şaştım vallaha

Ben de 3 defa mikro yaptırdım; henüz pozitif sonuca ulaşamadım; tedavilerim sırasında stres olduğumdan kilo almıyorum; bilakis 1 kg da olsa veriyorum ama tedavi bittiğinde göbeğim çıkıyor; eğer egzersiz yapmazsm da göbek kalıyor. Her tedavimden sonra göbek oluştu;şu anda yine var; egzersiz yapmam lazım yine gitmesi için.

Mikroları 51 kg iken yaptırdım; tedavilerde 50'ye düşüyorum; canım yemek istemiyor.Ama bu göbek olayı kötü,şu anda yaz malum :(

Sizde de bu şekilde göbek yaptı mı bu tedaviler?

canım bandı almanız iyi olmuş, ama sen bir çok vitamin ilaçları kullanıyorsun o nedenlede kilo veremiyorsun ama hiç olmazsa almıyorsun da:icecream:

ya kizlar bende neden iki uc aydir istahim bu kadar acildi diyorum folik asitin istah actigini bilmiyordum....6 kez asilama oldum cok sukur hicbirinde kilo almadam ilaclardan dolayi ama sanirim ilaclar istah aciyor....dikkat etmeye calisiyorum bazen asiri yiyorum cunku....buda beni korkutuyor...hamileyken cok kilo almak istemiyorum cunku....

Selam arkadaşlar
ben bu ay tedaviye başlamak istiyorum ama kilom 95 zor kilo veriyorum bu kiloda hamile kalan arkadaşlar varmı acaba ne olur acele cevap verin arkadaşlar

Selam arkadaşlar
ben bu ay tedaviye başlamak istiyorum ama kilom 95 zor kilo veriyorum bu kiloda hamile kalan arkadaşlar varmı acaba ne olur acele cevap verin arkadaşlar

arkadaşım inşallah tedavini hayırla tamamlarsın ben 64 kilo ile doktora gittim bana kilo ver dedi 58 e indim 5 senedir koşu bantım var ama umursamıyordum ama dr.umkilo ver deyince emir demiri keser hayatım hem rejim hem bant yavaş yavaş kilolar gidiyor sanıyorum sanada ilk söyleyecegi dr.unun bu olacak ama benim tedavi gördüğüm klınikte çok kilolu bayanlarda var sorunsuz geliyorlar yinede kararı dr.un verecek ve sen azim edeceksin inşallah kilolarda gidecek

slm kizlar yaa bende 3 kez micro deneyenlerdenim 1 kez tuttu 9 haftalikken kaybettim maalesef...simdi tekrar deniyecegim donmuslarla ama dr um kilo vermem gerektigini söyledi yoksa tutmayabilir dedi....nasil verecegim ya ben kilo ....ilk denememde 51 kiloydum simdi oldum 63 nasil gidecek bu yapisti sanki....dr seni hic begenmedim bugün dedi gittikce sisiyorsun dedi bende sizin igneler ilaclar yapti dedim o da 3 aydir birsey vermiyoruz ama sen daha aliyorsun dedi tedaviyle alakasi yok dedi....ya ben günde 2 ögün yemek yerim aksam 6 dan sonra hic birsey yemem nasil kilo aliyrum anliyamiyorum....

arkadaşlarım bir gerçek var yağ tuz şeker ve un bunları keştiğiniz zaman şaşıracaksınız kilolar nasıl gidiyor ben eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum çiğ sebze yemeye gayret ediyorum yiyemezsem
limon baharat veya sevdiğim sebzelerle tatlandırıyorum mesela çiğ kabak yiyemiyorum ama kerevizle rendeleyip sarımsaklı yoğurtla yiyebiliyorum karnıbaharı buharda haşlayıp yoğurtla yiyorum yumurtayı sadece haşlama yiyorum günde 1 dilim ekmek yiyorum 1 tatlıkaşığı sızma zeytinyağı alıyorum ve bol salata yiyorum 2ceviz 3kaysı 10fındık yiyorum ve kefir tüketiyorum haftada 2 kea fırında balık ve 1 kez tavuk yiyorum ve en çok da y.mercimekli bulgur pilavı ekmek yerine ve kilolar gidiyor deneyin

merak etme canım bana hormon ilaçları kilo filan aldırmadı, bünyeden bünyeye değişiyor demekki... sen de stres yapma.. bebişlerimiz için herşeye değer...

arkadaşlarım bir gerçek var yağ tuz şeker ve un bunları keştiğiniz zaman şaşıracaksınız kilolar nasıl gidiyor ben eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum çiğ sebze yemeye gayret ediyorum yiyemezsem
limon baharat veya sevdiğim sebzelerle tatlandırıyorum mesela çiğ kabak yiyemiyorum ama kerevizle rendeleyip sarımsaklı yoğurtla yiyebiliyorum karnıbaharı buharda haşlayıp yoğurtla yiyorum yumurtayı sadece haşlama yiyorum günde 1 dilim ekmek yiyorum 1 tatlıkaşığı sızma zeytinyağı alıyorum ve bol salata yiyorum 2ceviz 3kaysı 10fındık yiyorum ve kefir tüketiyorum haftada 2 kea fırında balık ve 1 kez tavuk yiyorum ve en çok da y.mercimekli bulgur pilavı ekmek yerine ve kilolar gidiyor deneyin

sera peki sen bu diyeti ne kadar sürdürdün ve kaç kilo verdin?

bencede bünyeden bünyeye degisiyo.51 kiloyla basladim tedaviye ve hala 51 kiloyum.hic almadim.insallah böyle gider.su anda 5 haftalik hamileyim.hayirlisi insallah..

sera peki sen bu diyeti ne kadar sürdürdün ve kaç kilo verdin?

pembemavi arkadaşım ben ağustos ayından 24 kasıma kadar 64 den 58 e indim ve kasımdan buyana da gram oynamadı kilo verişim durakladı fakat normal bu kiloya alışması lazım bünyemin ki yeniden kilo vermeye başlasın birde inan tuzsuz peynir yağsız yoğurt ve yağsız yemek yenmiyor yok tuzsuz olmuyor diye birşey yok sabahları kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum öğünlerimde ekmek yerine bahsettiğim pilavı 1 kaşık alıyorum yani herşey beyinde bitiyor buarada meyve olarak da greyfurt ve armut tercih ediyorum inşallah yardımcı olabilmişimdir

Back
X