Tüp Bebek Tedavisinde Kaçıncı Denemede Başarıya Ulaştınız?

Tüp Bebek Tedavisinde Kaçıncı Denemede Başarıya Ulaştınız?

• Ankete Katılan
    30
Ayyy canım benim ne güzel şeyler söylemişsin sen, çok duygulandırdın beni. Bu akşam söylediklerini eşime söyleyeceğim, gerçekten motive olmasına ihtiyacı var ve ben bunu unuttum bana iyi ki hatırlattın çok teşekkür ederim arkadaşım.

Kolay bır ımtıhandan gecmıyoruz cnm evde birının guçlu olması gerekıyor.ben soranlara esımın aılesı de dahıl sorun bende dedım.ve onu kimsenin uzmesıne ızın vermedım.senın gucunu gorurse kendını huzurlu hısseder.şeytan bazen vesvese veriyor tabi ben o zaman la havle vela , hasbınallah ve nımel vekıl cekiyorum. Tevekkül ediyorum. Bu bır sınav ve sakınce tedavınızı yapın.kımselere soylemeyın tedavıyı.hem nazar olmasın hemde konusmalar moralınızı bozmasın.sonucuda kalp atımını alana kadar soylemeyın.bana suan bunları yazdıranda rabbım hıcbırsey tesaduf degıl.ben olacagına yurekten inanıyorum sende inan ve esini inandır.rabbım yardımcınız olsn .

Kolay bır ımtıhandan gecmıyoruz cnm evde birının guçlu olması gerekıyor.ben soranlara esımın aılesı de dahıl sorun bende dedım.ve onu kimsenin uzmesıne ızın vermedım.senın gucunu gorurse kendını huzurlu hısseder.şeytan bazen vesvese veriyor tabi ben o zaman la havle vela , hasbınallah ve nımel vekıl cekiyorum. Tevekkül ediyorum. Bu bır sınav ve sakınce tedavınızı yapın.kımselere soylemeyın tedavıyı.hem nazar olmasın hemde konusmalar moralınızı bozmasın.sonucuda kalp atımını alana kadar soylemeyın.bana suan bunları yazdıranda rabbım hıcbırsey tesaduf degıl.ben olacagına yurekten inanıyorum sende inan ve esini inandır.rabbım yardımcınız olsn .

Bravo sana, gerçekten harika kendini yönlendirmişsin. Sonuç ne olursa olsun bir kere bence sen çoktan kazanmışsın.

Hangi ilaclari kullandiniz acaba ? Bizim de sorun sizinki gibi . Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah size.
canim simdi ilac soyleyim ama ben bunu icsinler demiyom dr yazsin size .benimki zinco, evicap, carnitex, seleno icti ama ben bunlari kafamdan aldim verdim bide bizimkinin ameliyatlik bi durumu var olmuyo.belki bizim durumla sizinki farklidir.son tedavimde hoca bize bi ilac soyledi bunlari tek tek icicegine bi tek bunu icsin icinde hepsi var dedi ama biz tedaviye basladigimiz icin artik cok gecti almadik.birde bu ilaclar bi ay icim yukselsin olmuyo uzun vade kulanmak gerekmis benimki bi ay icti gayetde dusuktu.yukselmemisti..
[QUOTE =phala;33493857]Eşime keçi boynuzu kürü yaptım, birde proxeed aldık iki kutu bitirdi, üçüncüsünü yarım bıraktı içmeyecekmiş :( kendini hasta hissediyormuş onu içince. İnşallah diğerlerin de iyi olan vardır dediğin gibi.[/QUOTE]keci boynuzu bizde yaptik da cm ne bilim bi fark olmadi ya.

Back
X