- Konu Sahibi MiHRiMaH24
-
mrb kizlar bende 2 kere tup tedavisi gordum bende aldim kilo fazla deil 3 -4 sadece simdi 3 yu basladim bakalim bu sefer ne olucak ama benim icin onemli olan hamila kalmak kilo hicta umrumda deil hamila kalip bebeimi kucama alim kilo nasilsa sonra verilir hepiniza basarilar ALLAH YARDIM ETSIN
Oyy kızlar bende kilo alma takıntısı var sanırım. Kilo dedimi bütün cnlerim tepeme toplanıyor. Zaten öyle bir yapım varki su içsem yarıyor derler ya aynen öyleyim iki gün yediklerime dikkat etmesem 2 günde 2 kilo alırım.
Ama ben kilo aldımı psikolojim bozuluyor. buna engel olamıyorum. Sanırım bundan dolayı kafama çok takıyorum.
Bu seferki iğneler ilaçlar midemide çok bulandırıyor. Hele akşamları sürekli kusma pozisyonundayım
Başlıktanda anlaşılacağı üzere.
Tüp bebek yaptıran arkadaşlar kilo aldınızmı?
toplam ne kadar aldınız?
Göbek yapıyormu bu ilaçlar?
Ve bu aldığınız kiloları, göbeği geri verebiliyormusunuz?!!!!!
Lütfen yazarmısınız, çok kötü moralmen bozuğum bu durumdan. Daha önce 3 kere aşılama yaptırdık tutmadı. Karından iğne kulanmıştım ama ne kilo aldım, nede göbek yaptı
Şimdi Tüp Bebeğe başladım ve İğnelerden sonra göbeğim anında çıktı sanki hatta 3. günündeyim
merhaba ben de tüp bebek tedavisi sırasında 4-5 ay gibi bir sürede 16 kilo aldım..şu an çirkin bir göbeğim var şiş.ne yapsam gitmiyor.hatta başka bir başlıkta yazmıştım.otobüslerde hamile sanıp yer veriyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?