Tüp bebek tedavisinde progesteron iğnesi kullanan var mı???

serpil1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
474
487
33
30
Arkadaşlar tup bebek tedavisinde hem progesteron iğnesi vede hapini aynı anda kullanan var mi kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba benim transferime az kaldı bana progesteron iğnesi ve hapini fitil olanını verdiler iğne kalçadan yapılacak benim gibi tedavisinde bu ilaçları kullanan arkadaşlar var mi acaba

Canım merhaba. Hamilesin galiba. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum ve iğne verilecek bana da hala kullanıyor musun iğne. Hangi iğneyi kullanıyorsun çok ağrın oldu mu iğneden dolayı bilgilendirirsen sevinirim

Canım merhaba. Hamilesin galiba. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum ve iğne verilecek bana da hala kullanıyor musun iğne. Hangi iğneyi kullanıyorsun çok ağrın oldu mu iğneden dolayı bilgilendirirsen sevinirim
Merhaba canım evet Ben de bu iğneyi kullandım ama Transferden 12 gün sonra iğneyi kestiler Doktorum test t pozitif sonucu alınca bıraktım Benim iğne Min adı progesteron iğnesi hafif vurulunca yanıyor çok koyu biri iğne korkma her şey güzel olur inşallah

İçim rahatladı. Peki şu an başka bir progesteron ilacı kullanıyor musun. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Merhaba ben de yumurta toplama gununden beri oluyorum progestan ignesi ve progestan kapsül vajinal yoldan .
Fena beze oldu kalçam. Transferden sonra devam edicek mi bilmiyorum.

Merhaba ben de yumurta toplama gununden beri oluyorum progestan ignesi ve progestan kapsül vajinal yoldan .
Fena beze oldu kalçam. Transferden sonra devam edicek mi bilmiyorum.
Birkaç günde oldu mı bezeler? Çok zorlu bir süreç ödülü büyük ama korkuyorum ben

Ben bir önceki tedavimde hamile kalmıştım ama sonra kanamam oldu proluton depot diye bir iğne olmuştum. Hiç yakmadı ve beze de olmadı. Araştırdım benim vurulduğum iğne hergün kullanılanlardan daha ağırmış. Ama ben bebeğimi maalesef kaybettim. Allah yardımcımız olsun. Çok zor bir süreç.

İçim rahatladı. Peki şu an başka bir progesteron ilacı kullanıyor musun. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın
Yok canım şu anda başka bir iğne kullanmıyorum progestanın hapını kullanıyorum Progestan hapı hem vajinal yoldan hem de ağızdan alınabiliyor Ben ağızdan alıyorum yani şu anda bir iğne kullanmıyorum canım

Ben bir önceki tedavimde hamile kalmıştım ama sonra kanamam oldu proluton depot diye bir iğne olmuştum. Hiç yakmadı ve beze de olmadı. Araştırdım benim vurulduğum iğne hergün kullanılanlardan daha ağırmış. Ama ben bebeğimi maalesef kaybettim. Allah yardımcımız olsun. Çok zor bir süreç.
Canım bebeğine kaçıncı ayında kaybettin Benim de İlk haftalarda kanamam olmuştu Doktorum bana dağ proluton depot iğne vermişti 5 veya 6 kere Vuruldum sonra Doktorum bıraktırdı çok yağlı bir iğne dil

2. Ayda kaybettim canım
Anladım canım Allah'ım hakkımızda her zaman hayırlısını versin inşallah tez vakitte evlatlarımızı kucağımıza alırız Ben de şu anda iki ay iki haftalık hamileyim Çok mutluyum Rabbim dileyip isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın herkese anne olmayı tattırsın evlat sevgisini tattırsın Rabbimin haznesi boldur

Back
X