Tüp bebek tedavisinde saç dökülmesi..?

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
Merhaba arkadaşlar..
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Bekarken saçlarım o kadar çoktu ki offf biktim birazı dökülse de kurtulsam derdim..
Tabi nerden bilirim bir gün bu sınavı yaşayacağımı...
Tedaviden dolayı olduğunu düşündüğüm saç dökülmesi var..
Ne zaman elimi saçıma atsam dökülüyor..
Korkuyorum artık saçımı taramaya..
Bir sizlere danışayım dedim..
Sizinde saç dökülmeniz var mı?
Ilaclardan olabilir mi dermatologa gitmelimiyim sizce?

Son düzenleme:
Cnm benim hep vardı ama tedavi ve sonrasinda da daha çok oldu. Birde kaşlarim döküldu. Bi uzmana gorunmende fayda var. Vitamin eksikligide yapiyormuş

Cnm benim hep vardı ama tedavi ve sonrasinda da daha çok oldu. Birde kaşlarim döküldu. Bi uzmana gorunmende fayda var. Vitamin eksikligide yapiyormuş

Çok teşekkür ederim pink sende olmasan naparim bilmem iyiki varsın canım...
Dermatolog dan randevu alayım bakalım..
Kel kalmaktan korkuyorum seyrelmeye başladı saçlarım...
😞😒😪
Bir de bidaha tedaviye başlamayı düşünüyoruz.. Bu kez hepten kel olurum yaaa...

Çok teşekkür ederim pink sende olmasan naparim bilmem iyiki varsın canım...
Dermatolog dan randevu alayım bakalım..
Kel kalmaktan korkuyorum seyrelmeye başladı saçlarım...
😞😒😪
Bir de bidaha tedaviye başlamayı düşünüyoruz.. Bu kez hepten kel olurum yaaa...

Bak vitamin ve kan degerlerine de baktir o halde. Bu sefer booommmba gibi başlaaa 🥰🥰🥰
Biraz yemene içmene dikkat et
Bal, kabak cekırdegi pekmez bol meyve sebze zeytinyagi brokoli havuç bulgur pilavi ananas karnabahar flan ye.

Ben 3 ay boyunca hafta 3 kez bulgur pilavi yemiştim hemde bol soganli. Nette gordum hamile kalmak isteyenler yesin falan yaziyordu. Esine de ceviz bal findik muz flan yedir...

Bu sefer saracoglunun hamile kalmak isteyen ve tup bebek tedavisi goren kadinlarin yemesi ve yemememesi gereken seyleri anlattigi videoyu izle ve erkenden başla kuşum

Bak vitamin ve kan degerlerine de baktir o halde. Bu sefer booommmba gibi başlaaa 🥰🥰🥰
Biraz yemene içmene dikkat et
Bal, kabak cekırdegi pekmez bol meyve sebze zeytinyagi brokoli havuç bulgur pilavi ananas karnabahar flan ye.

Ben 3 ay boyunca hafta 3 kez bulgur pilavi yemiştim hemde bol soganli. Nette gordum hamile kalmak isteyenler yesin falan yaziyordu. Esine de ceviz bal findik muz flan yedir...

Bu sefer saracoglunun hamile kalmak isteyen ve tup bebek tedavisi goren kadinlarin yemesi ve yemememesi gereken seyleri anlattigi videoyu izle ve erkenden başla kuşum

Allah biliyor ya bende ne heves ne enerji kalmadı canım...
Biraz bekleyip öyle başlayacağız tedaviye..
Ben artık anne olacağıma inanmıyorum...
Bu sonki tedavide yazdigin Her şeyi yedim..
Allah ol demeden olmuyor işte napalim elimizden hiç bir şey gelmiyor bu da bizim sınavımız...
Sadece yorgun ve kırgınım...
Kafamda saçta kalmadı gözümde yas da kalmadı...
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...

Allah biliyor ya bende ne heves ne enerji kalmadı canım...
Biraz bekleyip öyle başlayacağız tedaviye..
Ben artık anne olacağıma inanmıyorum...
Bu sonki tedavide yazdigin Her şeyi yedim..
Allah ol demeden olmuyor işte napalim elimizden hiç bir şey gelmiyor bu da bizim sınavımız...
Sadece yorgun ve kırgınım...
Kafamda saçta kalmadı gözümde yas da kalmadı...
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah...

Hii tamam o heves gittimmi guzel oluyor herşey. Soyledimmi bilmiyorum 0 moral 0 heves 0 istekle girdim ben bu tup bebege. Aglaya aglaya gittim. Hep erteledim elimdeki son sans gitmesin diye...
Transfer olduktan sonra da ayni tutmayacagina cok emindim.
Transfer sonrasi ziplaya ziplaya indim merdivenleri hic yatmadim belirti aramadim yemegimi kendim yaptim bana kimsenin bakmasini istemedim esim izin aldi 3 gun o da sıkılmayayim diye. 0 stres umrumdısıydi sanki transfer olmamistim 0 heyecan...

Hii tamam o heves gittimmi guzel oluyor herşey. Soyledimmi bilmiyorum 0 moral 0 heves 0 istekle girdim ben bu tup bebege. Aglaya aglaya gittim. Hep erteledim elimdeki son sans gitmesin diye...
Transfer olduktan sonra da ayni tutmayacagina cok emindim.
Transfer sonrasi ziplaya ziplaya indim merdivenleri hic yatmadim belirti aramadim yemegimi kendim yaptim bana kimsenin bakmasini istemedim esim izin aldi 3 gun o da sıkılmayayim diye. 0 stres umrumdısıydi sanki transfer olmamistim 0 heyecan...

Evet hatırlıyorum daha önce de bahsetmiştin canım.. RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Ne bileyim içimdeki his olmayacak diyor..
Ileride pişman olmamak için tekrar başlamalıyım tedaviye... 33 yaşındayım geç kalmaktan korkuyorum...

Evet hatırlıyorum daha önce de bahsetmiştin canım.. RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Ne bileyim içimdeki his olmayacak diyor..
Ileride pişman olmamak için tekrar başlamalıyım tedaviye... 33 yaşındayım geç kalmaktan korkuyorum...

Kendiini toparla ve başla canim. Bana da hiç olmayacakmis gibi geliyordu. Hala da öyle sanki hamile degilim bunlar bir ruya birazdan uyanacagim ve buraya neden cocugum olmuyor diye yazacagim diye düsünüyorum sürekli.

O yüzden merkezi doktoru degistir. Belki daha once denemedigin bir tedavi deneyecekler ya da şunu da yapalim diyecekler ve o gercekten işe yarayacak

Aynı problem bende de var.Hatta daha sabah saçlarım dökülüyor diye bir ağıt yaktım çünkü ciddi ciddi kel kaldım.Yanlar açıldı.önceden de saçlarım arada bir dökülürdü ama bu kadar döküldüğü olmamıştı.Benimde iki negatif tüp bebek denemem var.Neğatif demek doğru mu bilmiyorum çünkü hiç transfer bile olamadım yumurta kalitem kötü diye.Ama hayat bize bir sürpriz yaptı ve şu an normal yoldan hamile kaldım.5+3 haftadayım Allah sanada böyle mucizeler yaşatsın.

Aynı problem bende de var.Hatta daha sabah saçlarım dökülüyor diye bir ağıt yaktım çünkü ciddi ciddi kel kaldım.Yanlar açıldı.önceden de saçlarım arada bir dökülürdü ama bu kadar döküldüğü olmamıştı.Benimde iki negatif tüp bebek denemem var.Neğatif demek doğru mu bilmiyorum çünkü hiç transfer bile olamadım yumurta kalitem kötü diye.Ama hayat bize bir sürpriz yaptı ve şu an normal yoldan hamile kaldım.5+3 haftadayım Allah sanada böyle mucizeler yaşatsın.

Ayyy çok sevindim canım..
Mucizeye bak allahım çok büyük..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... bizede dua eder misin lütfen...

Kendiini toparla ve başla canim. Bana da hiç olmayacakmis gibi geliyordu. Hala da öyle sanki hamile degilim bunlar bir ruya birazdan uyanacagim ve buraya neden cocugum olmuyor diye yazacagim diye düsünüyorum sürekli.

O yüzden merkezi doktoru degistir. Belki daha once denemedigin bir tedavi deneyecekler ya da şunu da yapalim diyecekler ve o gercekten işe yarayacak

Evet bu kez merkez değiştireceğiz canım bakalım nasip bu işler RABBİM ol derse neler olmazki.. seninkinin cinsiyeti belli oldumu canım...?

Ayyy çok sevindim canım..
Mucizeye bak allahım çok büyük..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... bizede dua eder misin lütfen...
Sen de mucizelere inan ve hiç vazgeçme.Ben keseyi gördüm ama henüz kalp atışını duymadım sağ salim kucağıma alır mıyım bilmiyorum ama bu kadar bile olması mucize.O kadar çok dua ediyorum ki rabbim hayırlı zamanda versin hepinize inşallah canım

Sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum bende mi bir problem var herkes mi ilk baş böyle bilmiyorum..
Aşırı mucize birşey geliyor bana allahın gücüne gitmesin imkansız gibi...
😒

Sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum bende mi bir problem var herkes mi ilk baş böyle bilmiyorum..
Aşırı mucize birşey geliyor bana allahın gücüne gitmesin imkansız gibi...
😒

Hayiiiiiirrrrr sakin öyle düşünmeeee.... bende oyle düşündum agladim uzuldum isyan ettim allah affetsin. Ama olacak olacak olacak sadece inan ve güven bu degilse digerinde olacak de. Inada bindir bu işi pes etme

Back
X