Merhaba canım ben de tüp bebek tedavisine başladım. Yumurta catlamasin diye tarlusal kullandiriyorlar. Cetroide iğne bulamadığım için doktorum tarlusal kullandirmisti. Tedavi sürecimi yazabilir im istersenBen ikinci tüp bebek tedavisine başladım . Adetin ikinci günü iğnelere başladım bugün adetin 5.günü kontrole gitmiştim e2 bakıldı 162 çıkmış rahim kalınlığı 4.4 çıkmış tarlusal reçete ettiler . Ben bu ilacın adet söktürücü olduğunu biliyorum . Tedavi esnasında kullanan var mı ?
Tedavim devlet hastanesinde olduğu için hiçbir soruma cevap bulamıyorum. Umarım tecrübe eden biri çıkar , şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim , benim de bugün iğnelerin 6.günü gonalf 200 meriofert 150 kullanıyorum henüz 10 mm de yumurtalar . Cetrotide ve tarlusal reçete ettiler , Cetrotide bulamadım muhtelemen sizin dediğiniz gibi tarlusalla devam edeceğim çatlamasın diye.19 Mayıs'ta gonalf günlük 225 doz 4 gün boyunca kullandım.
* 23 Mayıs'ta kontrole geldim.E2 değerim 228 çıktı. 2*1 tarlusal 1*1 cetroide iğne reçete etti doktorum.gonalf i günlük 300 doz olarak 3 gün boyunca uyguladım.
* 26 Mayıs'ta tekrar kontrole geldim. E 2 değerim 730 çıktı. Doktorum 6 yumurta olduğunu söyledi. Biri 19mm diğerleri 15 mm imiş. Cetroide iğne bulamadığım için 2*1 tarlusal kullandım 2 gün. Gonalf 225 doz 2 gün daha uyguladım.
* 28 Mayıs'ta kontorole geldim. E2 değerim 1800 çıktı. Gece 23:40 da ovitrella iğne yaptım. (Çatlatma iğnesi)
* 30 Mayıs'ta yumurta toplama işlemi yapıldı. 11 yumurta toplandı.
Peki siz ne zaman tedavi gördünüz ve cetrotide bulabildiniz mi?Merhaba, bende tedavimin 4. günü itibariyle Tarlusal kullanmaya başladım daha sonrasında Cetrotide iğne de eklediler, oluşan yumurtaların çatlamaması için.
Aynen canım çok stresli ben şimdiden transferde kullanicak ilaç arayışına girdim. Estrofem ve climara band bulmak sknti imiş.aklinda olsunTeşekkür ederim , benim de bugün iğnelerin 6.günü gonalf 200 meriofert 150 kullanıyorum henüz 10 mm de yumurtalar . Cetrotide ve tarlusal reçete ettiler , Cetrotide bulamadım muhtelemen sizin dediğiniz gibi tarlusalla devam edeceğim çatlamasın diye.
Bu süreç zaten stresli bir de ilaç bulamıyoruz onun stresi var.
Evet beni bir önceki adetin 21.günü çağırdıklarında estrofem yazdılar çok zor buldum. Allahtan o elimde var elimde.Aynen canım çok stresli ben şimdiden transferde kullanicak ilaç arayışına girdim. Estrofem ve climara band bulmak sknti imiş.aklinda olsun
Kayseri de Gökalp öner hoca. Sen?Evet beni bir önceki adetin 21.günü çağırdıklarında estrofem yazdılar çok zor buldum. Allahtan o elimde var elimde.
Tedavini nerede oluyorsun sen canım
Benim sakarya eğitim araştırma. İlk tedavim Bahçelievler Medikal parktaydı . Bu sefer nedense folikül gelişimim çok yavaş bugün e2 316 çıktı ama henüz 3 tane 10 mm yumurta var.Kayseri de Gökalp öner hoca. Sen?
İnslaalh artar canım. Doktor ilk 6 tane görmüştü. Opu da daha çok yumurta çıktıBenim sakarya eğitim araştırma. İlk tedavim Bahçelievler Medikal parktaydı . Bu sefer nedense folikül gelişimim çok yavaş bugün e2 316 çıktı ama henüz 3 tane 10 mm yumurta var.
İnşallah benim de ilkinde 4 görmüştü opuda 6 toplandı ama sadece 1 tanesi döllenmişti.İnslaalh artar canım. Doktor ilk 6 tane görmüştü. Opu da daha çok yumurta çıktı
5. Güne geldiler bugün donduruldu çok şükur cnmİnşallah benim de ilkinde 4 görmüştü opuda 6 toplandı ama sadece 1 tanesi döllenmişti.
Şimdi senin kaçıncı gününde embriyoların
Oh çok güzel inşallah sağlıklı hayırlı evlat olarak dönerler5. Güne geldiler bugün donduruldu çok şükur cnm
Gonalf kalem olandan kullandım.Oh çok güzel inşallah sağlıklı hayırlı evlat olarak dönerlercanım sana bir şey daha soracağım sen gonal f kullandın ya kalem şeklinde olandan mı yoksa enjektöre kendimizin çektiğinden mi kullandın
Ben de ilk defa bundan kullanıyormuş 200 200 çekiyorum içinde 50 kalıyor onları sonra nasıl birleştirdinGonalf kalem olandan kullandım.
Canm benim doktorum ona göre verdi hep. Yani hep dozunu bitirerek gittim.Ben de ilk defa bundan kullanıyormuş 200 200 çekiyorum içinde 50 kalıyor onları sonra nasıl birleştirdin
Geç döndüm biraz kusura bakmayın ben Antalya'da yaşıyorum burda bir eczaneden tüm ilaçlarımı iğnelerimi sorunsuz bir şekilde buldum. Dün toplama işlemim yapıldı, 5. gün embriyosunun oluşmasını bekliyorum.Peki siz ne zaman tedavi gördünüz ve cetrotide bulabildiniz mi?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelişir embriyolarınız. Ben o kadar zor buldum ki cetrotide olanı . Var ama asla satmıyorlar . Zam gelecekmiş ellerinde tutuyorlar ilaçları sadece tanıdıklarına veriyor eczaneler . Hepsini sağlık bakanlığına şikayet edeceğim. Tedavi olduğum yerde bulamayan o kadar insan var ki hepsinin hakkına giriyorlar .Geç döndüm biraz kusura bakmayın ben Antalya'da yaşıyorum burda bir eczaneden tüm ilaçlarımı iğnelerimi sorunsuz bir şekilde buldum. Dün toplama işlemim yapıldı, 5. gün embriyosunun oluşmasını bekliyorum.
Yumurtalarınız toplantımı acaba sonucunuz nedirHayırlı olsun inşallah sağlıkla gelişir embriyolarınız. Ben o kadar zor buldum ki cetrotide olanı . Var ama asla satmıyorlar . Zam gelecekmiş ellerinde tutuyorlar ilaçları sadece tanıdıklarına veriyor eczaneler . Hepsini sağlık bakanlığına şikayet edeceğim. Tedavi olduğum yerde bulamayan o kadar insan var ki hepsinin hakkına giriyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?