- Konu Sahibi ___burcu___
-
İnşallah... cuma gününe kadar bekleyeceğim halen bişey olmazsa test yapıcam hayırlısıcanım tupbebek tedavısınden sonra kendılıgınden hamıle kalan cok kısı var.mesela bende negatıf asılamadan sonrakı ay hamıle kaldım.Rabbim ınsallah mucızenı gondermıstr.
İnşallah bizde de böyle güzel bir sonuç vardır. bende az önce aynı gün transfer olduğumuz arkadaşımı aradım onunda regli gecikmiş. ben dayanacağımı zannetmiyorum 1-2 gün daha bu akşam test alıp yapıcam bakalımbiraz önce benden 2 hafta önce tüp bebek yaptıran arkadaşımla konuştum. reglim gecikti diye haftasonu beni aramıştı bugün hamile olduğunu öğrenmiş.
mrb kızlar bende geçen ay düşük yaptım ve hala adet olmadım yaklaşık 13 günüm geçti ama hamile olabileceğim aklımın uçundan bile geçmedi düşük yaptıktan sonra bütün umudumu kaybettim ve test yapmaya korkuyorum yapsamda kendiliğinden hamile olabileceğimi zannetmiyorum umarım sizinki pozitiftir
bende aynı durumdayım geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptırdım negatif sonuç aldık bu ayda adetim 3 gün geçti inşallah bir mucize olur ve hamileyimdir peki arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı benim kahve rengimsi bir akıntım var oldukçada yoğun her ay adet öncesi göğüslerdeki hassasiyet yok bu ay inşallah hepimiz hamileyizdir
bende aynı durumdayım geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptırdım negatif sonuç aldık bu ayda adetim 3 gün geçti inşallah bir mucize olur ve hamileyimdir peki arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı benim kahve rengimsi bir akıntım var oldukçada yoğun her ay adet öncesi göğüslerdeki hassasiyet yok bu ay inşallah hepimiz hamileyizdir
benim hiç bir belirtim yok sadece beyaz kremsi akıntım oluyor ara ara. benim bugün 6. günüm normalde 20 günde birdir benim regl dönemim ve şu ana kadar hiç gecikme olmamıştı.
Bizim sağlık problemimiz eşimin sperm sayısının az olması idi. Yarabbim bi mucize gerçekleştirmiştir inşallah:106: hepimiz için...
Bi cahilliğimize geldi Zeynep Kamilde yaptırdıkinşallah hepimizim dilekleri gerçek olur da bebeklerimize kavuşuruz sen ilk denemeni nerde yaptırdın?
gecikmesi olan arkadaşlar regli oldunuz mu. benim 6 günüm geçti. anlamadım gitti.
canım benim 6 haziranda test günümdü...7 gün geçti sonucum pozitif ama bugün değerimin çok yükselmediğini öğrendim...sanki heran regl olacakmışım hissi var...regl gününün geçmesi iyi ama kesin sonuca götürmüyor maalesef
dikkatimi çekti ben mi yanlış anladım 20 günde bir adet olurum yazmışsın, adet siklusunun 21 günün altına düşmemesi gerekmekte, 26-28-30 günde bir adet sağlıklı olanı... eğer böyle bir durum varsa bu yumurtlamayı doğrudan etkiler.
her tüp sonrası negatifi aldıktan sonra 1 hafta içinde adet olurum, sonraki ay da birkaç günlük (5-6 gün) gecikmeler olur, bu bize yüklenen hormonların etkisiymiş.
ama dilerim hamilelikten kaynaklanan bir gecikme olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?