Tüp bebek tedavisinden negatif sonuç alıp diğer regl dönemi geciken varmı

___burcu___

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
9
1
36
İstanbul
Geçen ay tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım ve bu ay regl dönemim neredeyse 1 hafta gecikti. Benim regl dönemlerim her ay 10 gün erken olurdu. Gebelik testi aklımdan geçmiyor değil ama belki ilaçların etkisindendir deyip yaptırmıyorum. Olumsuz sonuç almaktan yine korkuyorum diyede yaptırmıyorum sayılabilir.

canım tupbebek tedavısınden sonra kendılıgınden hamıle kalan cok kısı var.mesela bende negatıf asılamadan sonrakı ay hamıle kaldım.Rabbim ınsallah mucızenı gondermıstr.

bende aynı senin gibiyim negatif sonrası 2.reglim reglim gecikti. bende tüp bebek sonarsı düzensizlik olabilir diye test falan yapmadım. yoksa şimdiye kadar yapardım. 3-4 gün geçti. p.tesini bekleyeceğim artık. hiç regli belirtimde yok geçen hafta biraz vardı ama şimdi onlarda gitti.

biraz önce benden 2 hafta önce tüp bebek yaptıran arkadaşımla konuştum. reglim gecikti diye haftasonu beni aramıştı bugün hamile olduğunu öğrenmiş.

biraz önce benden 2 hafta önce tüp bebek yaptıran arkadaşımla konuştum. reglim gecikti diye haftasonu beni aramıştı bugün hamile olduğunu öğrenmiş.
İnşallah bizde de böyle güzel bir sonuç vardır. bende az önce aynı gün transfer olduğumuz arkadaşımı aradım onunda regli gecikmiş. ben dayanacağımı zannetmiyorum 1-2 gün daha bu akşam test alıp yapıcam bakalım İnşallah sonuç güzel olur...

mrb kızlar bende geçen ay düşük yaptım ve hala adet olmadım yaklaşık 13 günüm geçti ama hamile olabileceğim aklımın uçundan bile geçmedi düşük yaptıktan sonra bütün umudumu kaybettim ve test yapmaya korkuyorum yapsamda kendiliğinden hamile olabileceğimi zannetmiyorum umarım sizinki pozitiftir

bende aynı durumdayım geçen ay ilk tüp bebek denememi yaptırdım negatif sonuç aldık bu ayda adetim 3 gün geçti inşallah bir mucize olur ve hamileyimdir peki arkadaşlar herhangi bir belirtiniz var mı benim kahve rengimsi bir akıntım var oldukçada yoğun her ay adet öncesi göğüslerdeki hassasiyet yok bu ay inşallah hepimiz hamileyizdir

düşük sonrası adet gecikmesi falan olabiliyor.

benim hiçbir belirtim yok ama tüp ebbek sonrası olabiliyormuş, hayatımda hiç bu kadar gecikmemişti, bebeklerimi kaybettikten sonra bile. ne akıntım,ne göğüslerde şişlik falan hiçbirşey yok.

benim hiç bir belirtim yok sadece beyaz kremsi akıntım oluyor ara ara. benim bugün 6. günüm normalde 20 günde birdir benim regl dönemim ve şu ana kadar hiç gecikme olmamıştı.
Bizim sağlık problemimiz eşimin sperm sayısının az olması idi. Yarabbim bi mucize gerçekleştirmiştir inşallah:106: hepimiz için...

inşallah hepimizim dilekleri gerçek olur da bebeklerimize kavuşuruz sen ilk denemeni nerde yaptırdın?

gecikmesi olan arkadaşlar regli oldunuz mu. benim 6 günüm geçti. anlamadım gitti.

canım benim 6 haziranda test günümdü...7 gün geçti sonucum pozitif ama bugün değerimin çok yükselmediğini öğrendim...sanki heran regl olacakmışım hissi var...regl gününün geçmesi iyi ama kesin sonuca götürmüyor maalesef

senin test günümü 6 hazirandı yoksa transfer günün mü anlamadım.

dikkatimi çekti ben mi yanlış anladım 20 günde bir adet olurum yazmışsın, adet siklusunun 21 günün altına düşmemesi gerekmekte, 26-28-30 günde bir adet sağlıklı olanı... eğer böyle bir durum varsa bu yumurtlamayı doğrudan etkiler.

her tüp sonrası negatifi aldıktan sonra 1 hafta içinde adet olurum, sonraki ay da birkaç günlük (5-6 gün) gecikmeler olur, bu bize yüklenen hormonların etkisiymiş.

ama dilerim hamilelikten kaynaklanan bir gecikme olmuştur.

benim 4-5 haziran gibi regli olmam gerekiyordu bugün ayın 14 ü ben hala regli olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…