- Konu Sahibi ESXIXNGXUXL
-
arkadaşlar bugün tüpbebek tedavisine başladım drum muayene etti doğum kontrol hapı, bebe asprini ve vitamin verdi ,yarın kan tahlilinden sonra ilaçlara başlıycam, endometriozis hastası olduğum için yumurta rezervi azmış diğer hastaların şansı % 60 iken benim % 40 mış umarım bebeğime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin
hayırlısı olsun bende yaptırdım ama doğum kontrol hapı neden bana vermemişti doktorum
arkadaşlar bugün tüpbebek tedavisine başladım drum muayene etti doğum kontrol hapı, bebe asprini ve vitamin verdi ,yarın kan tahlilinden sonra ilaçlara başlıycam, endometriozis hastası olduğum için yumurta rezervi azmış diğer hastaların şansı % 60 iken benim % 40 mış umarım bebeğime kavuşurum dualarınızı eksik etmeyin
mevlam gönlüne göre versin canım....
canım bende endometrisiz hastasıyım... diğerlerine göre sanşsımız amıymış gerçekten.... sen ameliya oldun mu bunun için.. ben önce laporoskopi sonrada açık ameliyat oldum canım... şimdide tüp düşünüyoruz...
internete sık giremediğim için yazını şimdi gördüm. şimdilik ilaçları kullanıyorum. ayın 16 da iğnelere başlıyacak. fsh yüksek çıktığı için dr diğerğer hastalarda 10 veya 15 yumurta elde ederken sende 4 veya5 tane elde edebiliriz dedi. ben yinede ümitliyim inşallah olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?