• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavisine Başlarken Adetin 2. Günü Yumurtalarınız Kaç mm Görünüyordu?

yummiyumm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2023
76
36
8
Merhaba hanımlar, 5 gündür gonal f ve pergoveris iğne kullanıyorum. Yarın muayenem var. Yumurtaların gelişimine bakılacak. Merak ettiğim şey, iğnelere başlamadan adetliyken 2. veya 3.gününde yumurtaların normal büyüklüğü kaç mm olur. Benim yumurtalarım çok küçükmüş, sizler başlarken kaçtı?

Merhaba
Doktor adetliyken kaç mm olduğunu söylemedi ama 7 yumurtam vardı sonrasında tedavi sürecinde 15 yumurtam oldu
8 olgun yumurta çıktı 5 tanesi döllendi şimdi 5. güne ulaşmasını bekliyoruz umuyoruz yani heyecanlı bir bekleyiş

Merhaba
Doktor adetliyken kaç mm olduğunu söylemedi ama 7 yumurtam vardı sonrasında tedavi sürecinde 15 yumurtam oldu
8 olgun yumurta çıktı 5 tanesi döllendi şimdi 5. güne ulaşmasını bekliyoruz umuyoruz yani heyecanlı bir bekleyiş
Adet olarak çok iyi, sizin adınıza çok sevindim, Allah güzel sonuçlar nasip etsin🤲🏻

Back
X