• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisine başlayıp yarım bırakan oldumu kızlar

Ya doktorlar kesin bişey söylemiyoki anomali diyolar biri yaşım 33 olduğu için düşük yapmamın normal olduğunu söylüyo bi başka dr. Yumurtan kalitesiz diyo falan filan

Ya doktorlar kesin bişey söylemiyoki anomali diyolar biri yaşım 33 olduğu için düşük yapmamın normal olduğunu söylüyo bi başka dr. Yumurtan kalitesiz diyo falan filan
Genetıge gönderseydjnız kşke.
Ben7.haftadakı dusukle ilk olmasına ragmn gonderdım esım ve banada gdnetık test yapıldı tavsıyem üzerınde durmanız..

yok canim o is oyle olmuyor.
guzelce anlatayim da senin de bilgin artsin. daha once bununla ilgili etik mi diye sormustun. bir de arastirmistin sozde hatirliyorum.
1.herkese klomen verilmez. hastaya gore.

2. insan ayda bir tane yumurtlamaz 30 a kadar hatta daha fazla yumurta olabilir. polikistik over hastaligini bir arastir. ama lutfen dogru kaynaklardan.

3.bir tane yumurtlar dedigin olusan yumurtalardan sadece biri veya ikisi gelisir dollenecek kivama gelir. ve normal yolla yani cinsel iliskiyle seviserek hamile kalinir.

4.dunyada hicbir ilac yumurta arttirmaz erken yumurta yetmezligi hastaligini arastir ama lutfen yine dogru kaynaklardan.

5. tup bebek tedavisinde icinde fsh hormonu bulunan ve baska hormonlarda olan ignelerden (hastaligina durumuna gore) gobekten en sagliklisi ve becerebilirsen gobek deligine 4 parmak uzaklikta vurursun ortalama 13 ila 18 gun ara ile devam edersin. her 2 veya 3 gunde kontrol yapilir. yumurtalarinin gelisme durumu ve veya boyutuna gore ilac dozaji ayarlanir.

dr sugun yumurta toplama yapicaz der ve sen belli bir saat once catlatma ignesi denilen aslinda catlatmama ignesi vurursun. ve sansliysan opu gunu yani toplama gunu yumurtan catlamamis olur ve toplanir. esinden veya partnerinden sperm alinir dollenir 2 3 4 veya 5. gun transfer edilir. 12 ila 15 gun bekler ve test yaparsin.

bak okumus kadinsin yalvariyorum soyle bilmeden cok biliyormus gibi yorum yapma. tup bebek hastasiyim ve uyuz oluyorum ya boyle tiplere.

o zaman banlandigim icin yazamadim icimde kaldi pihtilasma hastasiyim o igneleri kullanicam gibi laf etmistin. guzelim dogum sonrasi dvt yani derin ven trompozu yani senin anlayacagin dilde pihti atma problemi yasadim yine arastir ama dogru kaynaklardan 2 yildir igne kullaniyorum 600e yakin igne vuruldum. O kadar kolay degil tup bebek tedavisi.

bir de ikiz gebelik olmaz herzaman. artik 35 yas altina 2 tane embriyo transfer etmiyorlar.

bilmiyorsan bir bilene sor demisler. bak az cok bile olarak anlatiyorum sana.

uzunnnn uzunnn anlattim sana. akilli biri oldugunu varsayiyorum ve anlattim sana. artikboyle klomenmis yumurta arttiriciymis falanmis filanmis yazma tamam mi akilli kiz. hadi hayirli gunler.
Supersin bizi bu kadar anlatamazdin disardan herkes basit saniyor bu 3.cu denemem yemedigim igne icmedigim ilac kan aldirmalarin haddi hesabi yok ben oara kismini ikinci siraya koyuyorum ilki bedenim ruhum o arkadas baya yanlis biliyo klomen genellikle asilamada kullaniliyor yada dogal denemelerde tup bebek asamasinda igne mutlaka bir arkadas tup bebegge basladi iki igne vurulmaya ya ne zormus simdiden biktim istemiyorum birakicam diyor dedim benim neler cektigimi simdi daha iyi anliyosunuz kesinlikle suan anliyorum diyor

yok canim o is oyle olmuyor.
guzelce anlatayim da senin de bilgin artsin. daha once bununla ilgili etik mi diye sormustun. bir de arastirmistin sozde hatirliyorum.
1.herkese klomen verilmez. hastaya gore.

2. insan ayda bir tane yumurtlamaz 30 a kadar hatta daha fazla yumurta olabilir. polikistik over hastaligini bir arastir. ama lutfen dogru kaynaklardan.

3.bir tane yumurtlar dedigin olusan yumurtalardan sadece biri veya ikisi gelisir dollenecek kivama gelir. ve normal yolla yani cinsel iliskiyle seviserek hamile kalinir.

4.dunyada hicbir ilac yumurta arttirmaz erken yumurta yetmezligi hastaligini arastir ama lutfen yine dogru kaynaklardan.

5. tup bebek tedavisinde icinde fsh hormonu bulunan ve baska hormonlarda olan ignelerden (hastaligina durumuna gore) gobekten en sagliklisi ve becerebilirsen gobek deligine 4 parmak uzaklikta vurursun ortalama 13 ila 18 gun ara ile devam edersin. her 2 veya 3 gunde kontrol yapilir. yumurtalarinin gelisme durumu ve veya boyutuna gore ilac dozaji ayarlanir.

dr sugun yumurta toplama yapicaz der ve sen belli bir saat once catlatma ignesi denilen aslinda catlatmama ignesi vurursun. ve sansliysan opu gunu yani toplama gunu yumurtan catlamamis olur ve toplanir. esinden veya partnerinden sperm alinir dollenir 2 3 4 veya 5. gun transfer edilir. 12 ila 15 gun bekler ve test yaparsin.

bak okumus kadinsin yalvariyorum soyle bilmeden cok biliyormus gibi yorum yapma. tup bebek hastasiyim ve uyuz oluyorum ya boyle tiplere.

o zaman banlandigim icin yazamadim icimde kaldi pihtilasma hastasiyim o igneleri kullanicam gibi laf etmistin. guzelim dogum sonrasi dvt yani derin ven trompozu yani senin anlayacagin dilde pihti atma problemi yasadim yine arastir ama dogru kaynaklardan 2 yildir igne kullaniyorum 600e yakin igne vuruldum. O kadar kolay degil tup bebek tedavisi.

bir de ikiz gebelik olmaz herzaman. artik 35 yas altina 2 tane embriyo transfer etmiyorlar.

bilmiyorsan bir bilene sor demisler. bak az cok bile olarak anlatiyorum sana.

uzunnnn uzunnn anlattim sana. akilli biri oldugunu varsayiyorum ve anlattim sana. artikboyle klomenmis yumurta arttiriciymis falanmis filanmis yazma tamam mi akilli kiz. hadi hayirli gunler.
Birkac gündür siteye girmedigim için görmedim mesajınızı. Anlatım için teşekkürler. Ama üzgünüm ki klomeni doktordan rica edince veriyorlar. Bakın sizi çok iyi anlıyorum. Biraz sinirleriniz de yıpranmış bunu da anlıyorum fakat bu benim seçimim. Zaten bu pıhtı atma meselesini doktoruma sormadan başlamam. Ayrıca ikiz bebek olsun diye klomen vb tedavileri isteyen uygulayan sonuç alan vs tek ben değilim bu sitede. Sağlıklı olup da ikiz için klomen icenlerle dolu bu site. Demem o ki herkesin tercihleri kendine. Tıp ilerkedi... Ve rica ediyorum sinirinizi kendinize saklayın. Böyle artist cevaplar yazınca atomu parçalamış mı oluyorsunuz bravo!

Birkac gündür siteye girmedigim için görmedim mesajınızı. Anlatım için teşekkürler. Ama üzgünüm ki klomeni doktordan rica edince veriyorlar. Bakın sizi çok iyi anlıyorum. Biraz sinirleriniz de yıpranmış bunu da anlıyorum fakat bu benim seçimim. Zaten bu pıhtı atma meselesini doktoruma sormadan başlamam. Ayrıca ikiz bebek olsun diye klomen vb tedavileri isteyen uygulayan sonuç alan vs tek ben değilim bu sitede. Sağlıklı olup da ikiz için klomen icenlerle dolu bu site. Demem o ki herkesin tercihleri kendine. Tıp ilerkedi... Ve rica ediyorum sinirinizi kendinize saklayın. Böyle artist cevaplar yazınca atomu parçalamış mı oluyorsunuz bravo!
atom parcalandiktan sonra dunyaya cok buyuk zarari oldu. o nedenle bu kismi bilim insanlarina birakmayi tercih ediyorum.
sinirlerim yipranmis degil benim sinirlerimi yipratan en onemli sey bilmeden biliyormus gibi davranmak.
o klomen veren drlarin da drluk anlayisinin arastirilmasi gerekiyor.
ama anladigim kadariyla 6 maddelik anlatimda hatali olarak birtek klomeni bulmussunuz bu da guzel bir gelisme tabii ki. bu surecten sonra yumurta arttirici ve veya tek yumurta uretiyoruz gibi yorumlarinla karsilasmayacagiz.
artist cevap vermiyorum. size gercekleri dogrulari anlatarak bilgisizliginizi gidermeye calisiyorum.
pihtiya gelince ne zaman kullanacagini sormamistim kendi durumumu anlatmistim hatirlarsan tupbebek yapan annenin etrafindaki igneleri gorunce bende boyle olucam demistin fakat drunuza danisarak kullanmaniz gerektigini bilmeniz gercekten cok guzel.
ben klomenle Hamileligi veya ikiz bebek istegini sorgulamiyorum aslinda. ben tup bebek hakkinda yanlislarini duzeltiyorum. basit siradan bir tedaviymis herkese uygulanabilirmis gibi yazisina sinir oluyorum. tedaviye baslamis ki yapisiklik olan birine zaten kafasi karisik birine asilama da yapilabilir yazmana en son care tup bebek yazmana anlam veremiyorum. internet bilgileriyle gelip burada bilen bilmeyene bu tarz yorumlar yapmani anlamiyorum. ikiz icin tup bebek bak tup bebek diyorum klomen degil tup bebek etik mi degil mi onu tartismani manasiz buluyorum.
ve tekrar ediyorum artist cevap vermiyorum. bildiklerimi yazacaklarimi mantik ve beyin suzgecinden gecirerek sana yaziyorum hepsi bu.

bir de atomun parcalanmasi konusunda yanlis dusunuyorsun. atom parvalandiktan ve kullanimindan sonra Einstein in cumlelerini okumani tavsiye ederim. iyi pazarlar.

Evet ego ve bilmislik yarisiniz bittiyse konu neydikizlar sizin isiniz gucunuz yokmu insanlar birbirlerine Bu kadarmi tahammulsuz Biriniz tup bebek tedavisi gormussunuz acisini baska bir arkadastan cikartiyorsunuz digeriniz laf yetistirme cabasinda.tedavi goren arkadasim once yasadiklarinin senin bir sinavin oldugunu dusun ve hic kimseye senin gibbi dusunmedi diye atar gider yapma.bosver doktora gider ikiz istiyorsa keyfi tup bebekte yaptirir doktordan klomende isterBu onun tercihi☺️Rabbim en kisa zamanda sanada bebis versinde cifter cifter burda uzulmeye vaktin olmasin insallah

Evet ego ve bilmislik yarisiniz bittiyse konu neydikizlar sizin isiniz gucunuz yokmu insanlar birbirlerine Bu kadarmi tahammulsuz Biriniz tup bebek tedavisi gormussunuz acisini baska bir arkadastan cikartiyorsunuz digeriniz laf yetistirme cabasinda.tedavi goren arkadasim once yasadiklarinin senin bir sinavin oldugunu dusun ve hic kimseye senin gibbi dusunmedi diye atar gider yapma.bosver doktora gider ikiz istiyorsa keyfi tup bebekte yaptirir doktordan klomende isterBu onun tercihi☺️Rabbim en kisa zamanda sanada bebis versinde cifter cifter burda uzulmeye vaktin olmasin insallah
bitti bitti merak etme. SUKROLSUN Rabbim bagislasin bir kizim var. neyse konunun oncesi var. konu sahibi de suanda tedavisine devam ediyor

5. Yumurtam gelişti yarın sabah bu 5 yumurtayı alcak dondurcak doktor
Bu arada rahmimde daha önceden geçirdiğim bi kürtaşdan dolayı küçük bi yapışma olmuş bu yapışıklığı tedavi edicek ve iki ay sürcekmiş bu tedavi ve bu tedaviden sonra yumurtaları dölleyip transfer yapcak
Ama ben bu süreçlerden çok bıktım
Bu tedavilerle uğraşmak istemiyorum tedaviyi bırakıp hamile kalmaya çalışsam tutmazmıki
Hazır 5 yumurtam oluşmuş
beim de klomenle üç güzel yumurtam oluşmuştu ama sonuç hüsran, tüp değildi ben klomen tedavisi gördüm , o zman oluşmuştu, bu saate kadar oluşmayan gebelk için tedavinizi riske atmayın bence

Back
X