Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrasonla yumurta sayiniza bakılacak. İğne tedavisine başlayacaksınız hergun iğne vuracaksiniz. 2 3 günde bir hastaneye gideceksiniz yumurtalarıniz ne kadar büyüdü kontrol edilecek kan vereceksiniz e2 degerinize bakılacak. Yumurtalarıniz yeterli büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi vuracaksiniz genelde 2 gün sonra toplanıyor yumurta toplama işlemi yapılacak kaçıncı gün ve taze mi dondurulmuş emb. Mu transfer edilecek buna doktor karar verecek. Allah yardımciniz olsun
Evet adetin 2 günü bakiyorTeşekkürler regle döneminde bakıyor doktor yumurta sayimiza sanırım değil mi ?
Doktorlar fark yok diyor fakat ben dondurulması taraftarıyım kendim için. Rahim dinlendirmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. Ama taze transferi de tutan çok kişi var. Buna doktor karar veriyor rahim kalinliginiz uygunsa taze yapılıyorTaze veya dondurulmuş embriyo arasında ne fark var peki
Çok teşekkür ederim rabbim hepimixin yardımcısi olsn yuzlerimiz gülsün inslalahDoktorlar fark yok diyor fakat ben dondurulması taraftarıyım kendim için. Rahim dinlendirmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. Ama taze transferi de tutan çok kişi var. Buna doktor karar veriyor rahim kalinliginiz uygunsa taze yapılıyor
İnşallah guzel haberler alirsinizMerhaba bende tüp bebek deniyorrm transfer günüm yarın
Siz nerde yaptiriyorsunuz tedavinizi?Merhaba bende tüp bebek deniyorrm transfer günüm yarın
İnşallah çok guzel habrler alirsniz mübarek su gündeKızlar saat 11de transfer dua edin bana
Ben bidahaki ayın 3 ünde baslicam bı reglim geçmesi gerekiyordu ameliyattan sonra nasıl geciyor ilaç tedaviniz varmı fikri olan ?Merhaba benimde cumartesi günü 3.transferim yapılacak bakalım ne bekliyor bizi
tranKızlar merhaba benm de Sakarya tup te pazartesi transferim war dua beklerim bende![]()
Yok son dk ertelendi transferim. Rahım agzı darlıgı war bnde risk olmasın hıstereskopıyle bakalım dendiTransfer oldun mu canım hangi hastane de tedvai oluyorsun rabbim mutlu haberi tez zamnda almayı nasip etsin canım![]()