- 10 Şubat 2019
- 10
- 0
- 36
- 31
- Konu Sahibi Esram21semih21
Tüp bebek 12 günüm kan testi verdim 14.5 cıktı gebelik yok galiba cok üzüldüm yarin yine yapicam acaba katlanir mi 3 gün donmuş ebriyo transferi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuanlık üzülmene gerek yok yarın değil cuma günü tekrar kan vermelisin en az 26 28 çıkarsa sorun yok ilk değer çok çok yüksek olucak diye bişey yok iki günde bir ikiye katlanması önemli. 7.5 degerle ogrenip gebeliği ilerleyen var. Kendinizi üzmeyin cuma günü artışa bakın ama evet değer biraz düşük olduğundan mümkün olduğunca aynı hastanede ve aynı saatlerde vermelisiniz. Misal ilk akşam verdiniz cuma günü sabah verirseniz artış daha az görünür akşamı beklerseniz tam artışı görürsünüzTüp bebek 12 günüm kan testi verdim 14.5 cıktı gebelik yok galiba cok üzüldüm yarin yine yapicam acaba katlanir mi 3 gün donmuş ebriyo transferi![]()
Salı günü verdim ilk testi sabah aile heminde hemsire iki gun sonra persembe günü tekrar yapmami istedi bilmiyorum valla insallah dediğiniz gibi olur cok caresiz hisediyorum kendimiŞuanlık üzülmene gerek yok yarın değil cuma günü tekrar kan vermelisin en az 26 28 çıkarsa sorun yok ilk değer çok çok yüksek olucak diye bişey yok iki günde bir ikiye katlanması önemli. 7.5 degerle ogrenip gebeliği ilerleyen var. Kendinizi üzmeyin cuma günü artışa bakın ama evet değer biraz düşük olduğundan mümkün olduğunca aynı hastanede ve aynı saatlerde vermelisiniz. Misal ilk akşam verdiniz cuma günü sabah verirseniz artış daha az görünür akşamı beklerseniz tam artışı görürsünüz
Bugün test yaptınızmı tekrarSalı günü verdim ilk testi sabah aile heminde hemsire iki gun sonra persembe günü tekrar yapmami istedi bilmiyorum valla insallah dediğiniz gibi olur cok caresiz hisediyorum kendimi
Evet aile hekiminde yaptim yarin çıkacak sonuç bakalim ben pek umitli degilim ama yinede rabbim büyük bakalim bi mucizr inşallah olmusturBugün test yaptınızmı tekrar
Çıktı mı sonucunuz benımde bugün transfer gününü saymazsak sekızıncı günüm ama ıdrar testi negatıf çıktı döner mı tekrar bılmıyorımEvet aile hekiminde yaptim yarin çıkacak sonuç bakalim ben pek umitli degilim ama yinede rabbim büyük bakalim bi mucizr inşallah olmustur
Kaçıncı gün embriyosu? 8.gün erken sankiÇıktı mı sonucunuz benımde bugün transfer gününü saymazsak sekızıncı günüm ama ıdrar testi negatıf çıktı döner mı tekrar bılmıyorım
5.gun embriyosu 8.gun idrar 10.gun kanda cikti benimÇıktı mı sonucunuz benımde bugün transfer gününü saymazsak sekızıncı günüm ama ıdrar testi negatıf çıktı döner mı tekrar bılmıyorım
Besıncı gun emrıyosu bugün transfer günü harıc sekızıncı günüm erken mıKaçıncı gün embriyosu? 8.gün erken sanki
Sekızıncı gun ıdearsa çıkmış mıydı sızın ama erken gebelık olandan yapmadın kaset mı ne onlardan yaptın5.gun embriyosu 8.gun idrar 10.gun kanda cikti benim
Olabilir geç tutunmuştur belki.idrar testleri yanıltıcı olabiliyor en iyisi test gününde kan vermenizBesıncı gun emrıyosu bugün transfer günü harıc sekızıncı günüm erken mı
Erken gebelik yapmistim ben.bu şekilde çıkmıştı.Sekızıncı gun ıdearsa çıkmış mıydı sızın ama erken gebelık olandan yapmadın kaset mı ne onlardan yaptın
Baya baya çıkmış bence benım bu sefer tutmadı hayırlısı ınsallah altı yaşında ıkızlerım var tüp bebekten Buda dondurulmuş bekliyordu çok ıstwdık ama nasıpErken gebelik yapmistim ben.bu şekilde çıkmıştı.![]()
Benim 2.denemeydi ve ilk gebelik ama hemen kotu dusunmeyin belki gec tutundu bilemeyiz kiBaya baya çıkmış bence benım bu sefer tutmadı hayırlısı ınsallah altı yaşında ıkızlerım var tüp bebekten Buda dondurulmuş bekliyordu çok ıstwdık ama nasıp
Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canım bakalım ınsallah erkendır ıkızlerıme bır kardeş daha olsun ıstıyoruz bakalım rabbım neyler neylerde güzel eylerBenim 2.denemeydi ve ilk gebelik ama hemen kotu dusunmeyin belki gec tutundu bilemeyiz ki
Hayirlisi olsun insallahRabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canım bakalım ınsallah erkendır ıkızlerıme bır kardeş daha olsun ıstıyoruz bakalım rabbım neyler neylerde güzel eyler
Sonuc ne çıktıTüp bebek 12 günüm kan testi verdim 14.5 cıktı gebelik yok galiba cok üzüldüm yarin yine yapicam acaba katlanir mi 3 gün donmuş ebriyo transferi![]()
10. Gün kanınızda kaç çıktı peki beta5.gun embriyosu 8.gun idrar 10.gun kanda cikti benim
Kimyasal olmuş. İlk denememiydiEvet cıktı malesef değer yukselmedi tam tersi 0 oldu gebelik yok