YaaaTebrik ederim gebesiniz :) yalnızca taze transferde çatlatma iğnesi vurulduğu için yalancı pozitif görülür başka hiç bir hormon ilacı bunu yapmaz :)
İnşallahYaaatam sonuç almadan öyle bir sevinç de yaşayamadım inşallah yarında güzel sonuçlar alırım, çok teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallahgönlünüzü ferah tutun. Umarım süreciniz sağlıklı ilerler
Sonucunuz ne çıktı acaba.Kızlar selam 8 Eylül de dondurulmuş 5. Gün 4BA kalitesi embriyo transferim oldu bugün 8. Günüm yarın kan testine gideceğim ama dayanamadım evde test yaptım hafif silik çizgi çıktı gebelik var mıdır yoksa hormonlardan mi bilemedim.. bu arada kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var bu durumu yaşayan var mı aranızda
Merhaba sonucum pozitif ilk kan verdiğimde değerim 56.6 çıktı ama iki gün arayla kan veriyorum çok yavaş ilerleme oluyor ikiye katlamıyor değerlerim çok umutlanamıyorum açıkçasıSonucunuz ne çıktı acaba.
Bugün kaçıncı gün. Eğer değeriniz düşmediyse canınızı sıkmayın. Yükselir insallahMerhaba sonucum pozitif ilk kan verdiğimde değerim 56.6 çıktı ama iki gün arayla kan veriyorum çok yavaş ilerleme oluyor ikiye katlamıyor değerlerim çok umutlanamıyorum açıkçası
Bugün 21. Gün dün kan verdiğimde değerim 125 idi çok az yükselme olduBugün kaçıncı gün. Eğer değeriniz düşmediyse canınızı sıkmayın. Yükselir insallah
Net bir şey diyemiyor şimdilik takibe aldı yarın tekrar kan vereceğim bende duruma gore bakacak Değer düştüğü an ilaçlar ve tedavi bitecek bakalım nasipte varsa olur hayırlısıylaDoktorrunuz ne dedi peki. Bende yarın kan vericem. 3. Gün embriyosu 15 Eylül'de transfer oldum.dun gece idrar testi yaptım negatif çıktı. Ümidim vardı biraz ama tamamen gitti
3. Gün embriyosunda idrarda hemen gözükmüyor ümidinizi kesmeyin önemli olan kan değeriniz geç döllenme bile olabilir inşallah güzel haberler alırsınızDoktorrunuz ne dedi peki. Bende yarın kan vericem. 3. Gün embriyosu 15 Eylül'de transfer oldum.dun gece idrar testi yaptım negatif çıktı. Ümidim vardı biraz ama tamamen gitti
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda. En güzelini nasip etsin Allah'ım3. Gün embriyosunda idrarda hemen gözükmüyor ümidinizi kesmeyin önemli olan kan değeriniz geç döllenme bile olabilir inşallah güzel haberler alırsınız
Amin insllahİnşallah hayırlısı olsun hakkımızda. En güzelini nasip etsin Allah'ım
Çatlatma iğnesinin etkisi kaç güne geçerTebrik ederim gebesiniz :) yalnızca taze transferde çatlatma iğnesi vurulduğu için yalancı pozitif görülür başka hiç bir hormon ilacı bunu yapmaz :)
Aşılamada kullanmıştım 9. Günde görüyodum hala çizgiyi. Sonra gitmişti. Ama en kesin sonuç 12-13 gün sonra olması lazım.Çatlatma iğnesinin etkisi kaç güne geçer
Yarım doz vurulduysanız 7 günde falan geçiyormuş etkisi sanırım. Ama tam toz 10 günden fazla sürebiliyormuş.Çatlatma iğnesinin etkisi kaç güne geçer
12 eylülde tam doz yapıldı, 18 eylülde transfer oldum. Test günü 23 eylül dendi o zaman daha erken evde test yapıp öğrenme şansım yok değil mi? İğne etkisi anca geçecek bellikiYarım doz vurulduysanız 7 günde falan geçiyormuş etkisi sanırım. Ama tam toz 10 günden fazla sürebiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?