12 eylülde tam doz yapıldı, 18 eylülde transfer oldum. Test günü 23 eylül dendi o zaman daha erken evde test yapıp öğrenme şansım yok değil mi? İğne etkisi anca geçecek belliki
Ben transfer sonrası vuruldunuz sanmıştım. Ben transferin 5. günü de yarım doz vuruldum. Test günü çok erken değil mi. Genelde kesinlik olsun diye 8-9 gün bekletiyorlar. 12 eylülde yapılanın etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Baya olmuş.
Ben transfer sonrası vuruldunuz sanmıştım. Ben transferin 5. günü de yarım doz vuruldum. Test günü çok erken değil mi. Genelde kesinlik olsun diye 8-9 gün bekletiyorlar. 12 eylülde yapılanın etkisi geçmiştir diye düşünüyorum. Baya olmuş.
Ay tamam oldu şimdi Yani pozitif sonuç görseniz bile kesin olmuyor. Kimyasal gebelik de olabilir diye çekincede kalıyor insan. Teste çok az kalmış. Dayanabilirseniz bekleyin benceBenim de test günüm cuma günü. Sürekli düşünüyorum acaba sonuç ne diye
Ay tamam oldu şimdi Yani pozitif sonuç görseniz bile kesin olmuyor. Kimyasal gebelik de olabilir diye çekincede kalıyor insan. Teste çok az kalmış. Dayanabilirseniz bekleyin benceBenim de test günüm cuma günü. Sürekli düşünüyorum acaba sonuç ne diye
Kızlar selam 8 Eylül de dondurulmuş 5. Gün 4BA kalitesi embriyo transferim oldu bugün 8. Günüm yarın kan testine gideceğim ama dayanamadım evde test yaptım hafif silik çizgi çıktı gebelik var mıdır yoksa hormonlardan mi bilemedim.. bu arada kasık ağrılarım ve göğüs hassasiyetim var bu durumu yaşayan var mı aranızda