tüp bebek testleri

Think purple

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
39
25
8
35
Merhaba,
Tüp Bebek yaptıracağız nasipse diğer ay fakat eşim bu ay yurtdışında olacak, ama bende önden testlerini hazırlayıp öyle gitmek istiyorum, bu haftasonu tüp bebek merkezine gidicem neler yaptırmam gerektiği ile ilgili, aranızda hangi testlerin hazırlanması gerektiğini bilen tüp bebek yaptıran var mıdır?
şimdiden teşekkür ederim

Merhaba,
Tüp Bebek yaptıracağız nasipse diğer ay fakat eşim bu ay yurtdışında olacak, ama bende önden testlerini hazırlayıp öyle gitmek istiyorum, bu haftasonu tüp bebek merkezine gidicem neler yaptırmam gerektiği ile ilgili, aranızda hangi testlerin hazırlanması gerektiğini bilen tüp bebek yaptıran var mıdır?
şimdiden teşekkür ederim
Cnm butun tup bebek merkezlerinde on gorusme ucretsiz ve her tup bebek merkezi farkli testler istiyor.en sagliklisi o merkrzle gorusup testleri ona gore hazirlaman.ama fix olan testler: spermiyogram,ikinizin kan sayimi,ikinizin hormon testleri,snn rahim filmin(her dr istemiyor),kan pihti testi ve genetik hastalik testi(her dr istemiyor)

Ben hormon testi yaptırdım bi tek, bir de rahim filmi çektirdim kimse istememişti kendim meraktan çektirdim. Eşim de spermiyogram testi yaptırdı sadece, başka hiçbir şey istemediler. Hormon testlerini dahi çok umursamadı doktor en önemlisi alttan ultrason, yumurta rezervi ve yumurtalıklar demişti. Kadın doğum doktorları ya da bir tüp bebek merkezindeki doktorla görüşüp öyle test yaptırın isterseniz.

Back
X