Tüp bebek titanların belirtileri nelerdi?

Fadime88

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
68
42
8
36
Merhabalar, gün yaklaştıkça merak endişe korku hepsi birden yükleniyor insana ve vucudunu daha cok dinlemeye basliyor. Tup benek tutan arkadaşlar sizin belirtileriniz nelerdi?

Canım lütfen belirti arama inan adet belirtileri ile tutma belirtileri birebir aynı kişiden kişiye farklılık gösterebilir ben ilk transferde bel ağrım olmuştu çok kasık ağrısı göğüs ağrısı falan hepsini yaşadım ama Maalesef tutmadı çünkü miyomum varmış ve ameliyat oldum bayramdan sonra 2 transfer olacam senin bebeğinde tutunmuştur inşallah 🤲🥰

Merhabalar, gün yaklaştıkça merak endişe korku hepsi birden yükleniyor insana ve vucudunu daha cok dinlemeye basliyor. Tup benek tutan arkadaşlar sizin belirtileriniz nelerdi?

Tüp bebekle 11 haftalık hamileyim hala belirtim yok.
Sadece transferin 6ncı gününden itibaren aşırı göğüs hassasiyeti vardı ama uzun sürmedi.
Başka hiç belirtim olmadı.

Selam benım ilk denememde bel ağrısı göğüs hadadıyatı ve sag bacak ağrım vardı , kimysal oldu , şimdi dun 2 cı transferdeyım

Hayırlı olsun :KK200: gerçek anlamda hiçbir belirtim olmadı. tutmadığından oldukça emindim. şimdi 21 hafta oldu bile :anneadayı:

bence bu kişiden kişiye göre değişir. her beden farklı. adet ağrısı ile karıştırılıyor bir de.
hiç hamileliğim olmadı ama her regl öncesi hep şüpheleniyorum.
çünkü psikolojik olarak da oluyor, öyle olsun isteyince tüm belirtileri anlamlaştırıyoruz maalesef

Back
X