- 8 Aralık 2022
- 16
- 9
- 6
- 32
- Konu Sahibi Elif Reyyan
Transferden sonra nasıl geçirmeli , neler yenmeli , kısa yürüyüşler yapılabilir mi, tecrübe ve bilgisi olan yazabilir mi lütfen. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha cok strese sokma garantili1 hafta işe gitmeyeceğim. Düşünmemek içinde puzzle aldım![]()
Stres odak noktamı değiştireceğimDaha cok strese sokma garantili![]()
İyi fikirmis ya gerçekten1 hafta işe gitmeyeceğim. Düşünmemek içinde puzzle aldım![]()
Evet nasipte varsa herşeye rağmen tutar aslında haklisinztransfer sonrası özel bir şeye gerek yok, kendinizi fazla yormadan normal yaşamınıza devam edebilrsiniz, çalışıyorsanız 2 gün izin alıp evde geçirebilirsiniz, yeme içme ile bağlantılı değil malesef ki bebek tutunacaksa tutunuyor :)
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinYemeyle içmeyle bir alakası yok tutunmanın normal Sağlıklı beslenin, bol su için yeter.2 gün dinlenin sonra normal yaşamınıza dönün ağır işler yapmayın , kendinizi kısıtlayıp stres olmayın.Yürüyüs yapabilirsiniz tabi iyi gelir, sürekli evde oturmak iyi değil.Ben 3 gün dinlendim, sonra ise başladım öğretmenim
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içinpeki sonucunuz neydi pozitifi görmüşsünüzdür inşallah
![]()
Maşallah rabbim sağlıkla kucağıniza versinEvet çok şükür hamileyim, darısı size inşallah![]()