Tüp bebek transfer olanlar olacaklar

Mavis4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
222
266
103
Merhabalar bugün Allahın izniyiyle transferim gerçekleşti benim gibi transfer olanlar test günü bekleyenler transfer günü bekleyenler konuşalım dertleşelim 🥰

Merhabalar bugün Allahın izniyiyle transferim gerçekleşti benim gibi transfer olanlar test günü bekleyenler transfer günü bekleyenler konuşalım dertleşelim 🥰
Bende bugün başladım.canim insallah güzel olur ama cok yorucu ve başka şehre gidis gelis yapıyorum

Benimde kısmetse perşembe günü transferim var arkadaşım😍inşallah hepimizinki tutar. Dondurulmuş embriyo transferi mi oldun kaç gün sonra test yapcaksın

Benimde kısmetse perşembe günü transferim var arkadaşım😍inşallah hepimizinki tutar. Dondurulmuş embriyo transferi mi oldun kaç gün sonra test yapcaksın
Evet canım dondurulmuş 3. Gün gün embriyosu birinci gün gitti 11 gün sonra heralde test günüm 😀

Bende bugün transfer oldum rabbim isteyen herkese versin inşaAllah tutar ❤️

Evet canım dondurulmuş 3. Gün gün embriyosu birinci gün gitti 11 gün sonra heralde test günüm 😀
Bende transfer oldum bugünn☺️☺️☺️☺️Senin gene bir bir azaldı benim daha eksiksiz 12 gün var testimee. Ama o kadar dayanabilir miyim bilmiyorum

Back
X