Tüp bebek transfer sonrası 5. Gün test

Şuan sıfır belirti, ilk tüp bebeğimde 3. Günden itibaren çok yoğun kasık ve bel ağrısı yaşadım ama bunda şuan belirti yok heveslendirmek de istemiyorum kendimi
Belirti olmamasınada iyi birşey dedi doktorum, rahmin sesiz olması stresli olmadı kasılmadığı anlamına geliyormuş.
Ben transferim sonrası baya agrım. Olmuştu ama negatift. Bazen bucut yabanvı bi madde sanıp embiryo ile savaşabiliyomuş o yüzden belirti aramamak en iyisi.

Evet canım pozitif 6 haftalık olduk
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah heyecanla bakıyorum her bir yoruma benimde 18 mayısta 5. Gün embriyosu 28 mayısta test günüm bayramda gidip baktırıcam inşallah Bayram müjdem olur dualarınızı eksik etmeyin 🙏

Olumsuz olursa annemlere nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum. Mesele olumsuz olması da değil hani, söylemek. Bazen destek olayım derken köstek olduklarını fark etmiyorlar…
Tam da bu yüzden hayatımda ilk defa bir Allah bir de eşim biliyor/ 7 kez il dışına günü birlik otobüs ile gittim geldim kimselere söylemedim T+4 bugün benim ve 3. Transferim psıkolojık danışma alarak bu süreç ilerlettim kimsenin bilmemesi kadar lüks birsey yok bacım deme kımseye stres çok azalıyor

Back
X