Tüp bebek transfer sonrası 5. Gün test

Ben de sizin gibiyim, umudum kalmadı açıkçası 6.gün bugün. Testler belli belirsiz çizgi ve yapay zekaya sorguğumda bu pozitiflik değil diyor. Yansıma diyor. Ben sanmıyorum yani olsaydı şimdiye daha belirgin çizgi çıkmalıydı. Hayırlısı

Evet aslında erken diyorlar ama gördüğümüz gibi tutunduysa da ev testlerinde çıkardı. İnamak istemiyorum ama yok bence. 7 ya da 8. Gün kan testine giderim. Bu böyle çekilmez yani.
Aslında bende erken olduğunu düşünüyorum.sanki 8. Günde falan varsa çıkarmış gibi geliyor.her bünye farklı sonuçta.ama çok zor beklemek !

Arkadaşlar merhaba 2.5 yıldır çocuk için savaşıyoruz. Hsg, aşılama, başarısız bir tüp bebek geçirdim. 22 nisan çarşamba günü 2. Tüp bebek operasyonumu geçirdim bugün 5. Günüm. 5. Gün donmuş tek embriyo transfer edildi.Testim 2 mayıs da 5 gün var. Burdaki konuşmaları okuyarak heveslenip erkenden 5. Gün test yaptım bu şekilde sizce var mıdır birşeyEki Görüntüle 3728319
var gozukuyor hayirlisi olsun insallahh bende test gunumu bekliyorum Bugun Transferimin 8. gunu bende evde test yapmak istiyorum aslinda ama bi yandanda korkuyorum İlk transferde benimde tutmadi Bu İkinci transferim beklemedeyim hayirlisi neyse o olsun. Senin ilk gunden beridir belirtilerin neler nelere dikkat ettin ?

Aslında bende erken olduğunu düşünüyorum.sanki 8. Günde falan varsa çıkarmış gibi geliyor.her bünye farklı sonuçta.ama çok zor beklemek !
Evet çok zor, transfer gününden beri kadık batması kasık dolgunluğu bel ağrısı göğüs hassasiyeti ne kadar belirti varsa yaşadım hissettim. İyi mi kötü mü yorumlayamadım, kimisi bu belirtilerle hamileliğini öğrenmiş kimisi aksine hiçbir belirti hissetmemiş. Çok güveniyordum olacağına aslında😞 çok üzgünüm. Şansımın olduğunu düşünmüyorum ama hayırlısı olsun tabii. Mucize olur inşallah 😔

Evet çok zor, transfer gününden beri kadık batması kasık dolgunluğu bel ağrısı göğüs hassasiyeti ne kadar belirti varsa yaşadım hissettim. İyi mi kötü mü yorumlayamadım, kimisi bu belirtilerle hamileliğini öğrenmiş kimisi aksine hiçbir belirti hissetmemiş. Çok güveniyordum olacağına aslında😞 çok üzgünüm. Şansımın olduğunu düşünmüyorum ama hayırlısı olsun tabii. Mucize olur inşallah 😔
Neden test yaptınmı ki?

Neden test yaptınmı ki?
Evet yaptım, çok silik bir çizgi çıkıyor 1 deki t+3,5, 2deki t+4,5, 3teki de t+5,5 gününde yaptım(gece yaptığım için testleri sabredemeyip tam gün olmuyor bugün akşamüstü yapıcam bir de sanırım). Var mı yok mu belli değil. Yapay zeka yok diyor yansıma diyor ama ilk testte neden gansıma bile çıkmıyor onu sorguluyorum ben de. Bilemiyorum yani çok üzgğnüm sadece.
IMG_0591.webp

Allah nazarlardan saklasın hayırlısıyla kucağına al inşallah bana ve isteyen tüm arkadaşlara daa nasip olsun 🌸
Amin inşallah bana tutunmuştur bebeğim🥹 çok emek veriyoruz Rabbim emeğimizi karşıklı bırakmaz inşallah günlük 100 tane salatı tefriciye duası okuyorum meryem süresi Yusuf suresi fetih suresi okuyup dinletiyorum tavsiye ederim sonucunuz negatif olsa da içiniz rahatlıyor🩷

Evet yaptım, çok silik bir çizgi çıkıyor 1 deki t+3,5, 2deki t+4,5, 3teki de t+5,5 gününde yaptım(gece yaptığım için testleri sabredemeyip tam gün olmuyor bugün akşamüstü yapıcam bir de sanırım). Var mı yok mu belli değil. Yapay zeka yok diyor yansıma diyor ama ilk testte neden gansıma bile çıkmıyor onu sorguluyorum ben de. Bilemiyorum yani çok üzgğnüm sadece.Eki Görüntüle 3728352
Sanki 3 te silik var gibi ama ya

cok sevındım valla ben korkuma hala baakaamadım ben de 21ınde oldum transfer cıft benımkı de ıkı ıyı kalıte verıldı ama cok korkuyorum acıkcası ya negatıf gormekten sanırım korkıyorum
İşlem yaptırmak yâda iğneler ilaçlar değil de gerçekten beklemek insanı çok yoruyor bide sürekli negatif görüyorsanız çok zor hepimiz bu yollardan geçiyoruz umarım bebeğimiz bize sımsıkı tutunur❣️
Evet yaptım, çok silik bir çizgi çıkıyor 1 deki t+3,5, 2deki t+4,5, 3teki de t+5,5 gününde yaptım(gece yaptığım için testleri sabredemeyip tam gün olmuyor bugün akşamüstü yapıcam bir de sanırım). Var mı yok mu belli değil. Yapay zeka yok diyor yansıma diyor ama ilk testte neden gansıma bile çıkmıyor onu sorguluyorum ben de. Bilemiyorum yani çok üzgğnüm sadece.Eki Görüntüle 3728352
Testlerin yanılma payları çok yüksek olduğu için bende korktum, zaten bebek ilk kana sonra idrara düşüyor birde herkesin belirtileri vücut olarak çok farklı umarım sana sımsıkı tutunmuştur🩷

Ben de sizin gibiyim, umudum kalmadı açıkçası 6.gün bugün. Testler belli belirsiz çizgi ve yapay zekaya sorguğumda bu pozitiflik değil diyor. Yansıma diyor. Ben sanmıyorum yani olsaydı şimdiye daha belirgin çizgi çıkmalıydı. Hayırlısı olsun ne diyelim😔
Hakkımızda her zaman hayırlısını diliyoruz o da hayırlı zamanını bekliyor canım lütfen psikolojikmen bırakma kendini bu yolda pes edersek kazanamayız

Testiniz artimed değilse pozitif bence.

Arkadaşlar merhaba 2.5 yıldır çocuk için savaşıyoruz. Hsg, aşılama, başarısız bir tüp bebek geçirdim. 22 nisan çarşamba günü 2. Tüp bebek operasyonumu geçirdim bugün 5. Günüm. 5. Gün donmuş tek embriyo transfer edildi.Testim 2 mayıs da 5 gün var. Burdaki konuşmaları okuyarak heveslenip erkenden 5. Gün test yaptım bu şekilde sizce var mıdır birşeyEki Görüntüle 3728319
Ovitrelle vuruldunuz mu

Back
X