• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası 5. Gün test

ecgkdrl

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
8
Arkadaşlar merhaba 2.5 yıldır çocuk için savaşıyoruz. Hsg, aşılama, başarısız bir tüp bebek geçirdim. 22 nisan çarşamba günü 2. Tüp bebek operasyonumu geçirdim bugün 5. Günüm. 5. Gün donmuş tek embriyo transfer edildi.Testim 2 mayıs da 5 gün var. Burdaki konuşmaları okuyarak heveslenip erkenden 5. Gün test yaptım bu şekilde sizce var mıdır birşey
image.webp

Arkadaşlar merhaba 2.5 yıldır çocuk için savaşıyoruz. Hsg, aşılama, başarısız bir tüp bebek geçirdim. 22 nisan çarşamba günü 2. Tüp bebek operasyonumu geçirdim bugün 5. Günüm. 5. Gün donmuş tek embriyo transfer edildi.Testim 2 mayıs da 5 gün var. Burdaki konuşmaları okuyarak heveslenip erkenden 5. Gün test yaptım bu şekilde sizce var mıdır birşeyEki Görüntüle 3728319
Aaa olmuş bence .bnmde 5 gündü bgn yaptım hiçbişey çıkmadı sağlıkla kucağınıza alın ünialşah.bence kesinlikle var

Hiç belirti falan varmıydı sizde?ben çok demoralize oldum testten sonra.

Evet hamilesiniz

Aaa olmuş bence .bnmde 5 gündü bgn yaptım hiçbişey çıkmadı sağlıkla kucağınıza alın ünialşah.bence kesinlikle var
İlk idrarımla yapamadım sabah tekrarlayacağım. İnşallah sizinde pozitife döner, bu yolda çok yoruluyoruz inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim🥹❤️

Hiç belirti falan varmıydı sizde?ben çok demoralize oldum testten sonra.
Şuan sıfır belirti, ilk tüp bebeğimde 3. Günden itibaren çok yoğun kasık ve bel ağrısı yaşadım ama bunda şuan belirti yok heveslendirmek de istemiyorum kendimi

Arkadaşlar merhaba 2.5 yıldır çocuk için savaşıyoruz. Hsg, aşılama, başarısız bir tüp bebek geçirdim. 22 nisan çarşamba günü 2. Tüp bebek operasyonumu geçirdim bugün 5. Günüm. 5. Gün donmuş tek embriyo transfer edildi.Testim 2 mayıs da 5 gün var. Burdaki konuşmaları okuyarak heveslenip erkenden 5. Gün test yaptım bu şekilde sizce var mıdır birşeyEki Görüntüle 3728319
ovitrelle falan vurdurmadıysa doktorunuz dogrudur ama catlatma ıgnesı varsa sasırtabılır sızı :) aama suan var gıbı embriyo kalıtenız nasıldı ben de 21ınde transfer oldum ben de beklemedeyım

Ben de test yaptım ama böyle belirgin çıkmadı silik bir çizgi ne oldupu belli değil ama bence sizin var hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah.

ovitrelle falan vurdurmadıysa doktorunuz dogrudur ama catlatma ıgnesı varsa sasırtabılır sızı :) aama suan var gıbı embriyo kalıtenız nasıldı ben de 21ınde transfer oldum ben de beklemedeyım
Çatlatma iğnesi olmadım embriyom kaliteli tutması yüksek diye ameliyathanede söylediler embriyolog çok güzel olduğunu söyledi

Allah nazarlardan saklasın hayırlısıyla kucağına al inşallah bana ve isteyen tüm arkadaşlara daa nasip olsun 🌸

bende 22 sinde transfer oldum yaptm bgn bişey çıkmadı

Şahane valla bence var.bugün yaptığım test benimde böyle çıksaydı var diye geziyordum ortalarda.
Ben de sizin gibiyim, umudum kalmadı açıkçası 6.gün bugün. Testler belli belirsiz çizgi ve yapay zekaya sorguğumda bu pozitiflik değil diyor. Yansıma diyor. Ben sanmıyorum yani olsaydı şimdiye daha belirgin çizgi çıkmalıydı. Hayırlısı olsun ne diyelim😔

Ben de sizin gibiyim, umudum kalmadı açıkçası 6.gün bugün. Testler belli belirsiz çizgi ve yapay zekaya sorguğumda bu pozitiflik değil diyor. Yansıma diyor. Ben sanmıyorum yani olsaydı şimdiye daha belirgin çizgi çıkmalıydı. Hayırlısı olsun ne diyelim😔
Ayy bilemiyorumki herkeste daha çok erken diyor eşimden gizli yaptm

Ayy bilemiyorumki herkeste daha çok erken diyor eşimden gizli yaptm
Evet aslında erken diyorlar ama gördüğümüz gibi tutunduysa da ev testlerinde çıkardı. İnamak istemiyorum ama yok bence. 7 ya da 8. Gün kan testine giderim. Bu böyle çekilmez yani.

Çatlatma iğnesi olmadım embriyom kaliteli tutması yüksek diye ameliyathanede söylediler embriyolog çok güzel olduğunu söyledi
cok sevındım valla ben korkuma hala baakaamadım ben de 21ınde oldum transfer cıft benımkı de ıkı ıyı kalıte verıldı ama cok korkuyorum acıkcası ya negatıf gormekten sanırım korkıyorum

Back
X