Hepimiz cuma gunu sonucu ogrenecegız allahın izniyle bebeklerimiz ınsallah bizimledir bil bol dua edelimBenim de Cuma 10. Günüm Sabah erkenden vericem inşallah gebelik müjdemizi yazarız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz cuma gunu sonucu ogrenecegız allahın izniyle bebeklerimiz ınsallah bizimledir bil bol dua edelimBenim de Cuma 10. Günüm Sabah erkenden vericem inşallah gebelik müjdemizi yazarız![]()
Ben 8.gunde teste basladım silik cıktı bugun 9.gun fotoyu ekliyorum insaşlah benimle dır korkuyorum sımdıdeAyyyy hadi inşallah olumlu güzel haberler, genel itibariyle doktorlar 5.gün embriyosunun 9 günde sonucu belli olur diyor bakalım
Ayyy ben görüyorum gayett çizgiyi inşallah pozitiftir canım. Kanda çıkar aslındaAhu dayanamadım predictor aldırdım esıme ve sonucu sana atıyorum ınsallah sonuc pozitif tır kanada cıkar
Canım çok üzüldüm. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Ama Rabbim birşey için dua ettiriyorsa hayalini kurduruyorsa verecektir inşallah. Rabbim sana çok güzel haberler almayı nasip etsinBen bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım maalesef sonuç 2.18 negatif geldi inşallah sizin sonuçlarınız çok güzel gelir pozitifle sonuçlanır ve Allah kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip eder hepiniz için dua edeceğim![]()
Ediyorum elimi her actigimda hepinize dua ediyorumHepimiz cuma gunu sonucu ogrenecegız allahın izniyle bebeklerimiz ınsallah bizimledir bil bol dua edelim![]()
Bende cesaret edemedim ama eşim çok heyecanlıydı ve dun dogum gun uydu bugun sabah namazında verdim testi dun de belli belirsiz dı bugun daha belirgin cok heyecanlandık yarın ınsallah sonucu pozitif goruruz kan verıcem bende her namazımda her anımda bol bol dua ediyorum ve etmeye de devam edıcem hepinizeEdiyorum elimi her actigimda hepinize dua ediyorumbu aradaaaa 2. Çizgi yı görüyorummmm insaallah saglikla ilerler. Ben ne test almaya cesaret edebildim ne yapmaya
![]()
Ay ınsallah canım ya cuma gunu yaptırıcam kanı normalde pazartesi benim ama dayanamıycam pazartesi tekrar yaptırırımAyyy ben görüyorum gayett çizgiyi inşallah pozitiftir canım. Kanda çıkar aslında
Ben bugün kan vereceğim inşallah güzel haberler alırız yaAy ınsallah canım ya cuma gunu yaptırıcam kanı normalde pazartesi benim ama dayanamıycam pazartesi tekrar yaptırırım
Ay inşallah canım cok dua edıcem sonucu alır almaz haber ver bana aklım sende Rabbım yardımcı olsun guzel haberler al ınsallahBen bugün kan vereceğim inşallah güzel haberler alırız ya![]()
Allah razı olsun canım. Çok heyecanlıyım ya inşallah güzel haberler vermek nasip olurAy inşallah canım cok dua edıcem sonucu alır almaz haber ver bana aklım sende Rabbım yardımcı olsun guzel haberler al inşallah
Ay ınsallah hala cıkmadı mı sonuc burada senden daha heyecanlı olarak beklıyorımAllah razı
Allah razı olsun canım. Çok heyecanlıyım ya inşallah güzel haberler vermek nasip olur![]()
Ay saka mı ya bende diyorum haber ne zaman gelir nerede veriyorsun kanı persembe almayan hastane mi olurmus ilk duyuyorum saglık ocagı da mı verıyorsunKızlar kan veremedim resmen herşey üst üste geldi kimliğim eşimde kalmış. Yine de gittim lan vermek için Perşembe günü kan alınmıyormuş.
Küçük yerin olumsuz tarafları . Sağlık ocağında verecektim alınmıyormuş Perşembe günü. İlaçları bile 1 gün sonra geliyor depodan söylüyorlarmısAy saka mı ya bende diyorum haber ne zaman gelir nerede veriyorsun kanı persembe almayan hastane mi olurmus ilk duyuyorum saglık ocagı da mı verıyorsun
Benim bıldıgım acıldede almıyorlar ama ben rica edip bır kez aldırmıştım saglıkcı oldugumdan ama tup bebek ya dersen belki alırlarKüçük yerin olumsuz tarafları . Sağlık ocağında verecektim alınmıyormuş Perşembe günü. İlaçları bile 1 gün sonra geliyor depodan söylüyorlarmısAkşam acile gideceğim eşimle inşallah alır.
Hayırlısı artık napalim aynı gün öğreniriz belkiBenim bıldıgım acıldede almıyorlar ama ben rica edip bır kez aldırmıştım saglıkcı oldugumdan ama tup bebek ya dersen belki alırlar
Bence var ilk resimde ben goruyorum ay hadi ınsallah canım ya tarihlerimiz de aynı ınsallah tutmustur canımHayırlısı artık napalim aynı gün öğreniriz belkiDönüşte elim boş donmeyeyim dedim peridector test aldım. İlk idrarla yapmadım ama yaptım şimdi sanki çizgi var
![]()
Ay canım benim ailem bılıyor ama bende onlarla hıc boyle paylasmıyorum cok heyecanlanıyorum sizlerle konusunca Allah hepinizden razı olsun hep yanımdaydınız bu konuyu actıgımdan bu yanaBu arada Allah hepinizden razı olsun. Ben bu sürecimi kimseyle paylaşmadım . O yüzden heyecanımı da endişemi de sizle paylaşıyorum kız kardeşimle paylaşır gibi![]()
İnşallah canım . Çok umutlandım yaBence var ilk resimde ben goruyorum ay hadi ınsallah canım ya tarihlerimiz de aynı ınsallah tutmustur canım