Tüp bebek transfer sonrası belirtiler

Ay canım benim ailem bılıyor ama bende onlarla hıc boyle paylasmıyorum cok heyecanlanıyorum sizlerle konusunca Allah hepinizden razı olsun hep yanımdaydınız bu konuyu actıgımdan bu
Herkes bir umut için uğraşıyor ve bizi bizden daha iyi anlayanı bulmak bence çok zor . Acısını da heyecanını da anlıyor insan

Hayırlısı artık napalim aynı gün öğreniriz belki🌸 Dönüşte elim boş donmeyeyim dedim peridector test aldım. İlk idrarla yapmadım ama yaptım şimdi sanki çizgi var🥹
Hadi gözünaydın maşallah🧿 bu test pek yanıltmıyor🌸

Herkes bir umut için uğraşıyor ve bizi bizden daha iyi anlayanı bulmak bence çok zor . Acısını da heyecanını da anlıyor insan
Ay nasıl dogru soyluyorsun gercekten buraya bakıp kac kez hayal kırıklığı ile geri dondugumu bılıyorum Rabbım bu sefer ınsallah bizlere nasip eder isteyen herkese nasip eder inşallah cok heyecanlı ve stresli bır donem rahatlayamıyoruz bile test sılıkde olsa pozitif cıktı ama rahatlama yok

Hadi gözünaydın maşallah🧿 bu test pek yanıltmıyor🌸
İnşallah canım. Kan vereyim öyle rahatlayacağım herhalde. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin onları güzellikle yetiştirmeyi nasip etsin🤲🌸

Ay nasıl dogru soyluyorsun gercekten buraya bakıp kac kez hayal kırıklığı ile geri dondugumu bılıyorum Rabbım bu sefer ınsallah bizlere nasip eder isteyen herkese nasip eder inşallah cok heyecanlı ve stresli bır donem rahatlayamıyoruz bile test sılıkde olsa pozitif cıktı ama rahatlama yok
Kan verince bir de pozitifi görünce olacak inşallah 🌸

Ay bende oyle sen demesen predictor almazdım bilmiyordum Allah razı olsun canım ya
Senden de canım. İnan bende bilmiyordum bu sitede okuya okuya öğrendim. Ben ilk artimed yaptım ama o yalancı pozitif çok çıkarıyormus. Ama bunu yaptım ya umutlandım çoğu kişi iyi demiş

Bu arada Allah hepinizden razı olsun. Ben bu sürecimi kimseyle paylaşmadım . O yüzden heyecanımı da endişemi de sizle paylaşıyorum kız kardeşimle paylaşır gibi 🌸
Ben dee kimseyle paylasmadim buraya yazmak ve aynı yoldan geçenlerin duasini almak çok kıymetli Benim için 🥰 inşallah pozitif sizinki testte gözüküyor 🥰😍 Ben hiiic cesaret edemedim. 9 ay boyunca test ve kan vermeyebilirim E bı yerden sonra belli olur di mi gebe olduğum 😂😂😂

Ben dee kimseyle paylasmadim buraya yazmak ve aynı yoldan geçenlerin duasini almak çok kıymetli Benim için 🥰 inşallah pozitif sizinki testte gözüküyor 🥰😍 Ben hiiic cesaret edemedim. 9 ay boyunca test ve kan vermeyebilirim E bı yerden sonra belli olur di mi gebe olduğum 😂😂😂
Yaa maşallah. Ben o kadar sabırsızım ki elimde olsa her gün yaparım 🫣🤭

Test gününüz ne zaman 🌸

Ya hıc gulecegım yoktu deprem oldu korkuyordum tam senin mesaja guldum Allah razı olsun korkum dagıldı eee tabi bır yerden sonra belli eder kendını ama sanmıyorum 9 ay dayanacagını onun ıcın dg basında falan yaslayıp araba vs olmaması laızm insan oglu meraklıdır elbet gıderız o doktora tup bebek oncesı test asla yapmıycam derken her gun test yapıyorum silik cızgılerı gormek bile mutlu eder oldu

Silik bi çizgi var gibi ezo inşallah seninledir, kalbini ferah tut, o kadar ilaç ve süreç geçirdik ama en zoru beklemekmiş gerçekten..
Ben 8.gunde teste basladım silik cıktı bugun 9.gun fotoyu ekliyorum insaşlah benimle dır korkuyorum sımdıde

Tüp bebek sürecimi kimseyle paylaşmadım ben, şu platform olmasa ne yaparmışız diye düşünüyorum bazen :) çok fazla kadın tecrübesi var ve böylece her şeyin normal olduğunu normalleştiği gerçeğini görüyoruz, bu da insanı rahatlatıyor

Back
X