• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası beta

Ben 6’da sabah yaptım çıktı 7’de kan verdim varsa çıkar bence ama bazen geç tutunuyırmuş o yüzden belli de olmaz siz bilirsiniz 🤲🏼inşallah vardır 🙏🏼Sevgiler ♥️
İnşAllah vardır sağolun , belirtileriniz var mıydı çok
Bende çok belirti olmadı
Bazen kasıklarıma ağrı giriyor bıçak saplanır gibi ama çok nadir bende üzüldüm belirti yok diye

İnşAllah vardır sağolun , belirtileriniz var mıydı çok
Bende çok belirti olmadı
Bazen kasıklarıma ağrı giriyor bıçak saplanır gibi ama çok nadir bende üzüldüm belirti yok diye
Hiç olmadı sadece belim ağrıdı o da tutunma da çok normalmiş 😌

Yaptın mı canım idrar testi 🙈😌
IMG_0312.webp

Yaptım 🙈🙈🙈
Sanırım hamileyim 🤰🏻
Allahım sana sonsuz şükürler olsun

Kan değerim de çıktı kızlar
68.4
Düşük mü sizce
Transferin 7. Günü bugün

amiiiinnn 😍😍😍
Bence çok düşük değil önemli olan 48 saatte bir 2 katına çıkması inşallah katlanarak devam eder 🙏 sende bizler için bol bol dua eder misin canım bizde güzel haberler alalım inşallah 🙏

Bence çok düşük değil önemli olan 48 saatte bir 2 katına çıkması inşallah katlanarak devam eder 🙏 sende bizler için bol bol dua eder misin canım bizde güzel haberler alalım inşallah 🙏
İnşallah Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 💘💘💘

Kan değerim de çıktı kızlar
68.4
Düşük mü sizce
Transferin 7. Günü bugün

amiiiinnn 😍😍😍
7.gune göre çok iyi
Bende yedinci gün verdim 1.16 çıktı yarın on gün olacak ilaclarq devam ediyrm Dr öyle dedi yarın tekrar vereceğim yukselecehine dair umudum yok yedinci denemem erken doğum düşük kimyasal kayıpların var artık çok yoruldum

7.gune göre çok iyi
Bende yedinci gün verdim 1.16 çıktı yarın on gün olacak ilaclarq devam ediyrm Dr öyle dedi yarın tekrar vereceğim yukselecehine dair umudum yok yedinci denemem erken doğum düşük kimyasal kayıpların var artık çok yoruldum
Allahım yardımcınız olsun gerçekten zor süreçlerden geçmişsiniz 🥺😢
Ama Allahtan ümit kesilmez nolur dua edin bol bol 🌹🌹
Dualarım sizinle lütfen yarın bilgi verin

Back
X