• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası beta

Merhaba, 24 temmuz yumurta toplama oldu, tek bir 3. günü embriyosu oluştu, 27 temmuz taze transfer oldu.
Transferden sonra
11. gün (7 Ağustos) 75
13. gün (9 Ağustos yani bugün) 85
çıktı değerlerim

Doktor sağlıksız olabilir, 2 gün sonra cuma günü (11 Ağustos) tekrar kan ver dedi.

Kimyasal olabilir mi? Bu 4. denememizdi, 3. transferimiz ve ilk pozitifimizdi 😣

Merhaba, 24 temmuz yumurta toplama oldu, tek bir 3. günü embriyosu oluştu, 27 temmuz taze transfer oldu.
Transferden sonra
11. gün (7 Ağustos) 75
çıktı değerlerim

Doktor sağlıksız olabilir, 2 gün sonra cuma günü (11 Ağustos) tekrar kan ver dedi.

Yükselebilir beta değeri belli olmaz ama bildiğim en az %75 artması gerekiyor değerin ya da 2 katı yükselme olmalı sağlıklı embriyo gelişimi için dr’unuz daha iyi bilgiler verir zaten Allah nasip ederse olur inşallah 🙏🏼 💐ne düşük değerleri sonradan yükseldiğini çok gördüm ben ümitsizliğe de kapılmayın moral çok önemli hayırlısı ne ise o olsun kalbinize gönlünüze göre sağlıkla olsun🥰

Transferden sonra
11. gün (7 Ağustos) 75
çıktı değerlerim

Aynı yerde mi yaptırdınız ?
Üzmek istemem sizi. Benim de 3. Gün embriyosuydu. 11. Gün değerim 53.68 di. 13.gün 109.2 di. 16.gün 456 oldu. Sonra kasıklarım çok ağrıdı. 20. Gün hastaneye gittiğimde 208 e düşmüştü. Bugünse 72 çıktı. Doktorum artışların düzenli olduğunu kimyasal gebeliğin söz konusu olmadığını düşük yaptığımı söyledi.
Evet umut etmek gerekir ki düşük değerlerle başlayıp değerleri de iki katına çıkmayıp kalp atışını duyan bebeği gören arkadaşlar oldu temmuz ayında transfer olanlar isimli konuda.

Dua etmek ve stressiz olmak gerekiyor sanırım ama nasıl başarılır bilemiyorum.

Benimde 5 gün embriyosu 8 gün 99 çıkdı 10 gün 170 çıkdı artış çokmu. Az cmrtesi bidaha kan tahlili vereceğim bu durumu yaşayıp sonrası güzel ilerleyen varmı acaba

Kızlar benim bir sorunum var ben çift yumurta transferi yaptırdım yumurtalardan biri kendi içinde bölünerek üç kese oluşmuş. Keselerden biri boş, ikisi dolu yani ikizlerimiz olucak inşallah ama bu boş kese nolacak ? Bir de küçük bi kanama odağı görüldü full yatıyorum bir haftadır çevrenizde başına gelen duyan bilen varmı?

Kızlar benim bir sorunum var ben çift yumurta transferi yaptırdım yumurtalardan biri kendi içinde bölünerek üç kese oluşmuş. Keselerden biri boş, ikisi dolu yani ikizlerimiz olucak inşallah ama bu boş kese nolacak ? Bir de küçük bi kanama odağı görüldü full yatıyorum bir haftadır çevrenizde başına gelen duyan bilen varmı?
Benim ki de öyle olmuştu dr’um kendi kendini yok edebilir ya da lekelenme şeklinde hafif kahverengi kan olabilir endişe etmeyin demişti hiç lekelenme olmadı kendisi yok oldu sanırım yarın randevu var orda görürüz sanırım merak etmeyin yani 🖖🏼☀️☺️

Benim ki de öyle olmuştu dr’um kendi kendini yok edebilir ya da lekelenme şeklinde hafif kahverengi kan olabilir endişe etmeyin demişti hiç lekelenme olmadı kendisi yok oldu sanırım yarın randevu var orda görürüz sanırım merak etmeyin yani 🖖🏼☀️☺️
Siz Ankarada mısınız hangi doktora gidiyorsunuz ben henüz nereye gideceğime karar veremedim

Merhaba kızlar benim de 31 Temmuz da transfer oldu dün yani 9.gün kan tahlilinde 52 çıktı. Doktorum ilaçlara devam et kan vermek için acele etmişsin dedi. Cumartesi tekrar vermem gerektiğini söyledi 🤷🏻‍♀️ çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimi ve 3.gün iki tane transfer tapıldı. Değerimin artışını çok mrk ediyorum yarın tekrar kan vercm ben 🙈 umarım sağlıcakla alırız kucağımıza🤗

Merhaba cinsiyetini öğrendiniz mi?
🧚‍♀️Evet 15 Eylül de Kız 👧🏼
1696353805654.webp

Back
X