Tüp bebek transfer sonrası dostinex kullanımı

sell-in

Kûn fe yekûn.. ☺️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
721
1.115
33
Arkadaşlar merhaba. 4 gün önce tüp bebek transferimi oldum. 1 yıldır hipofiz bezimde mikroadenom olduğu için dostinex kullanıyorum pazartesi-Perşembe yarım yarım.
Acaba transferden sonra bu akşam dostinex içsem embriyoya zarar gelir mi? Doktorum içebilirsin dedi de ben endişeliyim biraz.
Aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun bana arkadaşlar. Sevgiler:KK200:

Arkadaşlar tecrübesi olanlar lütfen yardım eder misiniz yanlış bir şey yapmaktan korkuyurum

Bana opudan sonra diye dostinex diye bir ilaç verdiler içinde 8 TB var aynisimi acaba

Eve canım bazen veriliyor gereki durumda hormon dengesi için. Bazı hastalara ohss olmasınlar diye verilirmiş.Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum da embriyo konulunca kafamda şüpheler oluştu ister istemez

transferden sonra da içecek misin canm sen dostinex için ne dedi doktorun

transferden sonra da içecek misin canm sen dostinex için ne dedi doktorun
Her gün bir tablet iceceksin dedi 3 tanesi transferden sonraya geliyordu. Bir zararı yok demekki.Ben son kalan ikiyi icmedim.Sen hamile kalirsan bunu hamileliğin boyunca icmen gerekebilir.Danisabiliyorsan son sen genede

Arkadaşlar merhaba. 4 gün önce tüp bebek transferimi oldum. 1 yıldır hipofiz bezimde mikroadenom olduğu için dostinex kullanıyorum pazartesi-Perşembe yarım yarım.
Acaba transferden sonra bu akşam dostinex içsem embriyoya zarar gelir mi? Doktorum içebilirsin dedi de ben endişeliyim biraz.
Aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardımcı olsun bana arkadaşlar. Sevgiler:KK200:
Canım ben de opu dan beri ohss olmamak için kullanıyorum. Cumartesi transfer oldu. Bugün 8.tableti içicem. Ve Dostinexe devam mı diye sorduğumda devam dediler. Fakat dostinex prolaktin inhibitörü dür. Yani süt hormonunu baskılayıcı etken maddeli. Embriyoya zarar olmaz. Ama inşallah inşallah gebe kalırsan, sütünün olmasını engeller. Bunu sorarsın hamile kaldığında

Aslında hamile kaldığımız an kesilmesi gerekirmiş kaç doktora sordum bana öyle dediler hep. İşte şu an bekleme süreci diye bi zarar vermeyim diye içim içimi yiyor arkadaşım. Cevapların için teşekkür ederim ilgilenip yazdığın için ben de doktoruma tekrar danışacağım içmeden;)

Canım ben de opu dan beri ohss olmamak için kullanıyorum. Cumartesi transfer oldu. Bugün 8.tableti içicem. Ve Dostinexe devam mı diye sorduğumda devam dediler. Fakat dostinex prolaktin inhibitörü dür. Yani süt hormonunu baskılayıcı etken maddeli. Embriyoya zarar olmaz. Ama inşallah inşallah gebe kalırsan, sütünün olmasını engeller. Bunu sorarsın hamile kaldığında
Anladım canım evet süt hormonunu baskılasın diye içiyorum da yan etkisi çok diye korktum içimi rahatlattın çok sağol:KK68:

Anladım canım evet süt hormonunu baskılasın diye içiyorum da yan etkisi çok diye korktum içimi rahatlattın çok sağol:KK68:
Rica ederim. Bu süreçte gak desek guk desek acaba emvriyoya bişey oldu mu diye düşünüyoruz. Ben de şuan benzer bir haldeyim. Hatta konu açtım az önce ama henüz kimseden cevap almadım. İnşallah bi sıkıntı olmaz benimkine de..

Doktoruna güven canm o ne derse onu yap Allah iyi doktorlarla karşılastırsın hepimizi. İçerkende dua et şifası senden Ya Rabbim de Rabbime güven ve iç

@Mucizeolsakeske Aynen canım içtim dün akşam dua ederek yüce Rabbim her sağlık dileyenin de şifasını versin inşallah. :dua:

Benımde prolaktın degerımde yukseklık sebebı ile kullanıyordum. Gebe klana kadar kullanılıyor canımm hıcbır zararı yok aksıne faydası var. Mevcut durum engellıyorsa tutunma vs bu ılac bu sorunu ortadan kaldırıyor.

Benımde prolaktın degerımde yukseklık sebebı ile kullanıyordum. Gebe klana kadar kullanılıyor canımm hıcbır zararı yok aksıne faydası var. Mevcut durum engellıyorsa tutunma vs bu ılac bu sorunu ortadan kaldırıyor.
Ayyy ciddi misin içim çok rahatladı canımm şifa olsun diye içtim dün korka korka. inşallah pozitifi bi görürüm de dert etmem artık böyle şeyleri yaa. :) sağol canım cevabın için aynı dertleri yaşayanlar varmış sayenizde endişelerimden kurtuluyorum:KK200:

Ayyy ciddi misin içim çok rahatladı canımm şifa olsun diye içtim dün korka korka. inşallah pozitifi bi görürüm de dert etmem artık böyle şeyleri yaa. :) sağol canım cevabın için aynı dertleri yaşayanlar varmış sayenizde endişelerimden kurtuluyorum:KK200:
Canım ben 2 tedavımdede pozıtıfı gorene dek p.tesı pers yarım içtim. Prolaktın degerım 55 ti.
Senin teshısın nasıl kondu?

@Mucizeolsakeske Aynen canım içtim dün akşam dua ederek yüce Rabbim her sağlık dileyenin de şifasını versin inşallah. :dua:
İnsallah canım .doktorununda seni riskee atacagını sanmıyorum.sonucta onunda bşr adı itibarı var ne kadar cok tüp bebekte basarılı olursa o kadar cok adı duyulur

Canım ben 2 tedavımdede pozıtıfı gorene dek p.tesı pers yarım içtim. Prolaktın degerım 55 ti.
Senin teshısın nasıl kondu?
Canım benim teşhisim şöyle kondu, 1 ay adet olmadım kadın doğumcum hormon tahlilleri yaptı prolaktin yüksek çıktı(161,5) beyin ve sinir cerrahi uzmanına gittim. Hipofiz mr o çekildi mikroadenom varmış o yükseltiyormuş. Ondan sebeptir 1 yıldır içiyorum. 1 ay bıraktım 100 lere fırladı hemen:(

Demek ki ben de doktorumun dediği gibi kanda pozitifi görene kadar içmeye deva. Edeceğim. ;)

Demek ki ben de doktorumun dediği gibi kanda pozitifi görene kadar içmeye deva. Edeceğim. :KK66:
Acaba bende gıtsemmı beyın sınır cerrahısıne??
Bendede 50-57 gordugum oldu.
Evet için rahat etsın canım cok araatırdım ben. Gebe kalana kadrda kullanmıstım.

Acaba bende gıtsemmı beyın sınır cerrahısıne??
Bendede 50-57 gordugum oldu.
Evet için rahat etsın canım cok araatırdım ben. Gebe kalana kadrda kullanmıstım.
Canım git mutlaka bi mr çektir Allah korusun alt yapısında benim gibi bi sorun çıkarsa en azından ona göre önlem alınır büyümeden.

Back
X