Tüp bebek transfer sonrası ilk testi ne zaman yaptınız? Nelere dikkat ettiniz?

sonsuzluk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
29
12
38
34
İki Eylül transferim oldu bazınyerlerde beşinci altınci gün test yapanların sonuçları belli olduğunu gördüm ama ben test yapmaya korkuyorum ilk transferimde ikiz gebelik olup 7. Hafta kalp atımları durmuştu ondan gelen bi endişe sanırım ve ilkinde hamilelik belirtileri vardı göğüslerde hassasiyet az kasıklarda ağrı ama bunda pek bişey hissetmiyorum acaba olumsuz mu olacak diye korkuyorum:(

İki Eylül transferim oldu bazınyerlerde beşinci altınci gün test yapanların sonuçları belli olduğunu gördüm ama ben test yapmaya korkuyorum ilk transferimde ikiz gebelik olup 7. Hafta kalp atımları durmuştu ondan gelen bi endişe sanırım ve ilkinde hamilelik belirtileri vardı göğüslerde hassasiyet az kasıklarda ağrı ama bunda pek bişey hissetmiyorum acaba olumsuz mu olacak diye korkuyorum:KK43:
İnşallah iyi sonuçlar alırsın çok zor bir süreç ben 12 gün bekledim öyle yaptım ama sonuç maalesef negatif😢

3.gün embriyosu 8.gün yapmıştım o gün göğüslerim aşırı sızlıyordu daha önce göğsüm sızladığını bilmem ağrırdı normalde çok silik çıkmıştı kanda 32 idi

Benim test gunum 12.si ilk denemem negatifti. Bunda da hic umudum olmadigi icin degil 8.9. gun test yapmak 12.gün bile yapmak istemiyorum.

Transfer gününü sayıyormuyuz , 6.gün test yapmam gerekiyor çünkü işe başlıcagım o gün , çıkar mı acaba 5.gün embriyo 2 tane

Back
X