Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben öle çok kaba oldum af edersin yardım bileSelam kızlar cumartesi transfer oldum o kadar dikkat etmeme rağmen maalesef kabız oldum. İncir, erik yedim faydası olmadı duphalac içtim henüz onun da faydası olmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz bana
Aç karnına kayısı yiyin sabahları ılık su için. Doktor bana ıkınma sakın demişti.Selam kızlar cumartesi transfer oldum o kadar dikkat etmeme rağmen maalesef kabız oldum. İncir, erik yedim faydası olmadı duphalac içtim henüz onun da faydası olmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz bana
Yarın sabah onu da deneyeyim, hiç ıkınmıyorumAç karnına kayısı yiyin sabahları ılık su için. Doktor bana ıkınma sakın demişti.
Teşekkür ederim deneyeceğim, sizin tutmuş muydu bebişinizKefille kayış ye
ben öle çok kaba oldum af edersin yardım bile
Kan verdim sonuç beklyrm canm dün 9 gün test yaptım çktı am idrardaTeşekkür ederim deneyeceğim, sizin tutmuş muydu bebişiniz![]()
Selam kızlar cumartesi transfer oldum o kadar dikkat etmeme rağmen maalesef kabız oldum. İncir, erik yedim faydası olmadı duphalac içtim henüz onun da faydası olmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz bana
Sonucunuzu yazın birlikte sevinelimKan verdim sonuç beklyrm canm dün 9 gün test yaptım çktı am idrarda
Transfer zamanı fitil kullanılabilir mi acababende ameliyat sonrası kabız olmuştum eczaneden fitil almıştık öyle yapabilmiştim ,sonrasında da kefir vs kayısı bol su tüketmeye dikkat edttim olmadım çok şükür
Öncelikle hayırlı olsun, bol bol su için ve doktorunuza danışmadan bir şeyler yiyip içmeyin ve almayın. En azından pozitif haberi alana kadar.Transfer zamanı fitil kullanılabilir mi acaba
Selam kızlar cumartesi transfer oldum o kadar dikkat etmeme rağmen maalesef kabız oldum. İncir, erik yedim faydası olmadı duphalac içtim henüz onun da faydası olmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz bana
Canım işe yararmı bilmiyorum ama 1-2 avuc soyulmuş kabak çekirdeği ye bide laktoz hassasiyetin varsa süt iç küçük bardaktaSelam kızlar cumartesi transfer oldum o kadar dikkat etmeme rağmen maalesef kabız oldum. İncir, erik yedim faydası olmadı duphalac içtim henüz onun da faydası olmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz bana
Hayırlı olsun miniğiniz sımsıkı tutunsun sizeSelam kızlar cumartesi transfer oldum o kadar dikkat etmeme rağmen maalesef kabız oldum. İncir, erik yedim faydası olmadı duphalac içtim henüz onun da faydası olmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz bana
sebze tüket, kefir, sağlıklı şeyler probiyotikli yoğurt ye salata yap kendine ton balıklı bunlara rağmen kabız olmaman lazım kayısı olabılır zeytinyağlı sabahları incir yeSelam kızlar cumartesi transfer oldum o kadar dikkat etmeme rağmen maalesef kabız oldum. İncir, erik yedim faydası olmadı duphalac içtim henüz onun da faydası olmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz bana
DeneyeceğimCanım işe yararmı bilmiyorum ama 1-2 avuc soyulmuş kabak çekirdeği ye bide laktoz hassasiyetin varsa süt iç küçük bardaktao tuvalete koşturur zaten.. bol bol su iç suyu hiç bırakma affedersin bağırsakları yumuşak tutan şey su çünkü bende opu sonrası korkunç şekilde kabızlık yaşadım ama kabak çekirdeği işe yaradı
Deneyeceğim sağolunHayırlı olsun miniğiniz sımsıkı tutunsun sizetüp bebek diyetisyen önerisi ile buğday ruşeymi kullanmıştım (migrostan temin ettim) bana iyi gelmişti, sabahları yumurtama 1 tatlı kaşığı, akşamları yoğurt ya da salataya 1 tatlı kaşığı kullanmıştım. Aynı zamanda kayısı kefir bol su tüketimide iyi geliyor
![]()
salatayı da yapayım çok sağolunSabahları uyandığım gibi ılık su içiyorum hemen kahvaltı yapmıyorum zaten aç karna uyarıyor bağırsağı. Gün içinde meyve kefir su tüketiyorum. Et sebze dengesine dikkat edin. Semizotu salatası yapabilirsiniz kinoalı, chialı meyveli kefir olabilir dokunmuyorsa.
Tamamdır deneyeceğimsebze tüket, kefir, sağlıklı şeyler probiyotikli yoğurt ye salata yap kendine ton balıklı bunlara rağmen kabız olmaman lazım kayısı olabılır zeytinyağlı sabahları incir ye