Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne için kullanılıyor acabaBende transfer hazırlığında başladım ve pozitiftede devam ettiriyor doktor belirli bir süre
Bana opudan sonra 4 gün verdi transferde kullanmadım ama çok boğazım kaşınıyor ve hapşırıyorum acaba daha uzun süre mi yazmalıydı bunuBende transfer hazırlığında başladım ve pozitiftede devam ettiriyor doktor belirli bir süre
Kortizon ilacı, vücut bebeği bir tehlike yada yabancı madde olarak görmesin vücuttan atmasın diye kullandırılıyor. Benim ilk transferimde kullanmadim ama kimyasal gebelik olunca ikinci transferimde kullandım neredeyse 7. Haftalara kadar.Ne için kullanılıyor acaba
Yaa bn önceki transferlerimde hiç kullanmadim bunuKortizon ilacı, vücut bebeği bir tehlike yada yabancı madde olarak görmesin vücuttan atmasın diye kullandırılıyor. Benim ilk transferimde kullanmadim ama kimyasal gebelik olunca ikinci transferimde kullandım neredeyse 7. Haftalara kadar.
Yavaş yavaş bıraktırdı doktor bir anda bırakmak sıkıntı olabilir diye.
Ama o ilaç benim yüzümde kıllanma yaptı çok tek kötü yanı buydu.
Taze transfer de mi kullanılıyor yoksa fark etmiyor muKortizon ilacı, vücut bebeği bir tehlike yada yabancı madde olarak görmesin vücuttan atmasın diye kullandırılıyor. Benim ilk transferimde kullanmadim ama kimyasal gebelik olunca ikinci transferimde kullandım neredeyse 7. Haftalara kadar.
Yavaş yavaş bıraktırdı doktor bir anda bırakmak sıkıntı olabilir diye.
Ama o ilaç benim yüzümde kıllanma yaptı çok tek kötü yanı buydu.
Vallahi onu bilmiyorum ama ben transfer olmadan 4 gün önce başlamıştım. Taze transferde de doktor gerekli görürse kullanılır sanırım.Taze transfer de mi kullanılıyor yoksa fark etmiyor mu
Bende ilk transferde çok ilaç kullanmadim ama ikinci transferde bu kortizon ilacı eklenmişti. Birde iğnelerim vardı.Yaa bn önceki transferlerimde hiç kullanmadim bunu
Hmm doktoruma bi söyleyeyimVallahi onu bilmiyorum ama ben transfer olmadan 4 gün önce başlamıştım. Taze transferde de doktor gerekli görürse kullanılır sanırım.
Ne kullanmıştın acabaBende ilk transferde çok ilaç kullanmadim ama ikinci transferde bu kortizon ilacı eklenmişti. Birde iğnelerim vardı.
Monodox diye bir ilaç kullandım ama sadece 4 gün. Sonra sabah akşam 1 er tane fitil. Prednol, enox iğne ve progestan dex 25 iğne.Ne kullanmıştın acaba
Transferden sonra mi kullanmıştınMonodox diye bir ilaç kullandım ama sadece 4 gün. Sonra sabah akşam 1 er tane fitil. Prednol, enox iğne ve progestan dex 25 iğne.
Hepsine transferden 4 gün önce başladım. Monodoxu 4 gün kullandım ve bıraktım. Diğerleri transferden sonra da kullandım. Belli haftalarda yavaş yavaş bıraktım iğneleri. Fitil hala kullanıyorum.Transferden sonra mi kullanmıştın
Anladım canmHepsine transferden 4 gün önce başladım. Monodoxu 4 gün kullandım ve bıraktım. Diğerleri transferden sonra da kullandım. Belli haftalarda yavaş yavaş bıraktım iğneleri. Fitil hala kullanıyorum.