tüp bebek transfer sonrası kortizon

frkgzm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
15
4
6
37
tüp bebek transferinden sonra kaç gün pregnol diye bir kortizon ilacı var kullandınız? transferden sonra 4 gün diyor bazılaeı ancak ben 7. haftama kullandım. benim gibi olan var mı acaba

Bende transfer hazırlığında başladım ve pozitiftede devam ettiriyor doktor belirli bir süre
Bana opudan sonra 4 gün verdi transferde kullanmadım ama çok boğazım kaşınıyor ve hapşırıyorum acaba daha uzun süre mi yazmalıydı bunu 😓 alerjik rinite bile iyi gelmediyse tutunma da işe yaramış mıdır

Ne için kullanılıyor acaba
Kortizon ilacı, vücut bebeği bir tehlike yada yabancı madde olarak görmesin vücuttan atmasın diye kullandırılıyor. Benim ilk transferimde kullanmadim ama kimyasal gebelik olunca ikinci transferimde kullandım neredeyse 7. Haftalara kadar.
Yavaş yavaş bıraktırdı doktor bir anda bırakmak sıkıntı olabilir diye.
Ama o ilaç benim yüzümde kıllanma yaptı çok tek kötü yanı buydu.

Kortizon ilacı, vücut bebeği bir tehlike yada yabancı madde olarak görmesin vücuttan atmasın diye kullandırılıyor. Benim ilk transferimde kullanmadim ama kimyasal gebelik olunca ikinci transferimde kullandım neredeyse 7. Haftalara kadar.
Yaa bn önceki transferlerimde hiç kullanmadim bunu

Taze transfer de mi kullanılıyor yoksa fark etmiyor mu

Back
X