Tüp bebek transfer sonrası

DefneLiyanya

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
124
33
18
30
Kızlar merhaba acil yardımınıza ihtıyacım var tup bebek tedavı goruyorum ılk transferım gerceklestı 10 gunde idrar testı ypatım hepsı pozıtıf cıktı ve testı 5 kez tekrarladım 12 gun kan verdım ve degerım 3.9 cııktı sızce bu be dır sok oldum kendıme gelemesım halaaa

Kızlar merhaba acil yardımınıza ihtıyacım var tup bebek tedavı goruyorum ılk transferım gerceklestı 10 gunde idrar testı ypatım hepsı pozıtıf cıktı ve testı 5 kez tekrarladım 12 gun kan verdım ve degerım 3.9 cııktı sızce bu be dır sok oldum kendıme gelemesım halaaa
Doktor ne dedi ki sordun mu. Geç tutunmuş olabilir peki idrar testi yaptığında koyuluğu nasıldı mesela her gün artarak kızardı mu yoksa hep aynı derece de mi kaldı yoksa kırmızılığı azaldı mı.

Çok enteresan geldi bana da, idrar testleri negatif, kan pozitif çok okuduk ama sizde tam tersi olmuş.
Testler hep aynı marka mıydı?

Ne bileyim gerçekten çok sinir bozucu bir durum :işsiz: testler aslında o kadar düşük değeri algılayamaz.

Doktorunuz ile görüşün.

Benim de transferin 10 günü, Pazartesi test tarihim ama çok korkuyorum.:dua::eek:

Kızlar benimde bıgün 11 günüm. Sizce nasıl gözüküyo. Bugün sabahtan başlayan adet agrılarım var bacaklarıma kadar vuruyor. Kimyasal olmasından çok korkuyorum. Her adet olacakmışım gibi şuan

Eklentiler

• 1467A490-521F-4DBA-BA4D-4C0CF36F684E.webp
    1467A490-521F-4DBA-BA4D-4C0CF36F684E.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 444
İnşallah tutunmuştur dördüncü denemem bir boş bir kimyasal gebeliğim olmuştu. Ama çok korkuyorum adet sancısı bugün beni çok korkutuyo.

6 gün . İki tane birinci ve ikinci kalite. İnşallah bu kez yüzümüz güler . Teşekkür ederim içim rahatladı biraz :))))

Ay inşallah öyledir:anne: öyle olursa sevinçten düşürürğm ben bebişleri sanırım:KK49: inşallah bu kez herşey yolunda gider. Çok zor Allah kimsenin kucAğını boş bırakmasın.

Bu günleri sayarken transfer gününü de sayıyor musun yoksa bir sonraki günden mi başlıyorsun saymaya ?

Ayın 1 transfer günümdü . Bugun 11 günüm diyorum.
Arkadaşlar moralim çok bozuk yardım edin lütfen 4 ağustosta dondurulmuş embriyo transferi yaptım bugün beta hcg baktım 2 cıktı ya merakıma yenildim 5. Gün embriyonunda bugunlerde tutunup hcg salınmıyor mu bide ilk gün sayılmıyor degilmi ....

Arkadaşlar moralim çok bozuk yardım edin lütfen 4 ağustosta dondurulmuş embriyo transferi yaptım bugün beta hcg baktım 2 cıktı ya merakıma yenildim 5. Gün embriyonunda bugunlerde tutunup hcg salınmıyor mu bide ilk gün sayılmıyor degilmi ....
Tatlım inşallah hamileyim diye bas bas bagirirsin burda ilk gün sayilmiyo transferin

Benimde transferin9.günü silik çizgi cıktı ilkkez boule bisi görüyorum inşallah hamileyimdir benim test günüm 14 ünde

Ben de 4 ağustosta transfer oldum gerçi benimki 3.gün embriyosu ama.. Erken baktırmışsın canım pazartesi bi kan daha ver bence

Back
X