- 15 Mayıs 2017
- 24
- 12
- 6
- 34
- Konu Sahibi DefneLiyanya
Inşallah hepimiz çok şükür oldu sevincini yaşarız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anım tupDoktor ne dedi ki sordun mu. Geç tutunmuş olabilir peki idrar testi yaptığında koyuluğu nasıldı mesela her gün artarak kızardı mu yoksa hep aynı derece de mi kaldı yoksa kırmızılığı azaldı mı.
Neye ugradımı sasırdım ilk gun sılıktı 11 gun. İraz daha koyuyfu kan verdım degerım 3.9 cıktı saka gbı yaÇok enteresan geldi bana da, idrar testleri negatif, kan pozitif çok okuduk ama sizde tam tersi olmuş.
Testler hep aynı marka mıydı?
Ne bileyim gerçekten çok sinir bozucu bir durumtestler aslında o kadar düşük değeri algılayamaz.
Doktorunuz ile görüşün.
Benim de transferin 10 günü, Pazartesi test tarihim ama çok korkuyorum.![]()
Belirtiniz var mı sizinBugün transferimin 8.Günü gunler gecmiyor ya ins hepimiz poztifleri gorup bugunlerimizi anariz ...![]()
Bence belırtı arama canm benım coktu agrım kasılmalarım sancılarım sonıc gebelık testınde cıft cızgı kan testınde 3.9 luk bı degerBenimde bugün 5. Gün transferde rahimde kasılmalar oluyor acaba belirti mi
Bence belırtı arama canm benım coktu agrım kasılmalarım sancılarım sonıc gebelık testınde cıft cızgı kan testınde 3.9 luk bı deger
Mrb ya belirti olarak sadece kuyruk sokum yerinde ağrı oluyor benim dünden beride ağzımda acı bi tat var ilaçları herzaman kullanıyorum ama ağzımda böyle bi his hiç yaşamadımBelirtiniz var mı sizin