Tüp bebek transfer sonrası

10 gunde İlk yaptıgımda silık cıktı sonra erken gebelık testı aldım yaptım oda bı ton koyu cıktı sonra 11 gun test yaptım aksam erken gebelık testı aldım onda da silik cıktı ama 12 gunnkan verdıgımde 3.9 cıktı cok kotuyum ya

Canım tup bebekde gec tutma oluyomu bılmıyorum sadece doktorumun asıstanı ilacları bırak dedi
Doktor ne dedi ki sordun mu. Geç tutunmuş olabilir peki idrar testi yaptığında koyuluğu nasıldı mesela her gün artarak kızardı mu yoksa hep aynı derece de mi kaldı yoksa kırmızılığı azaldı mı.
anım tup

Benimde bugün 5. Gün transferde rahimde kasılmalar oluyor acaba belirti mi

Çok enteresan geldi bana da, idrar testleri negatif, kan pozitif çok okuduk ama sizde tam tersi olmuş.
Testler hep aynı marka mıydı?

Ne bileyim gerçekten çok sinir bozucu bir durum :işsiz: testler aslında o kadar düşük değeri algılayamaz.

Doktorunuz ile görüşün.

Benim de transferin 10 günü, Pazartesi test tarihim ama çok korkuyorum.:dua::eek:
Neye ugradımı sasırdım ilk gun sılıktı 11 gun. İraz daha koyuyfu kan verdım degerım 3.9 cıktı saka gbı ya

İlk resım 10 gun yaptıgım ikincisl 11 gun yaptıgım 2 resımde idrarı cok beklettım icin renk cok sarı ve cizgi pek bellı dgıl

Eklentiler

• 20180812_143705.webp
    20180812_143705.webp
    13 KB · Görüntüleme: 100
  • 20180812_143741.webp
    20180812_143741.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 95
Aslında önce kanda sonra idrarda testinde çıkıyo. Senin idrar testin pozitif kan testi negativ? Doktora söyledin mi idrar testini

Tabıkıde soyledım oda cok sasırdı once dedi ilaclardan olabılır bende 11 gunde test yapup yıne pozıtıf sonuc olduğnu soyldem

tekrar dene kan testini canım. Bende kimyasal germiştim ama idrar testi yapmamıştım. Kanda 112 den düştü dört beş gün sonra sıfırlandı. Yani bi gün önce pozitif ikinci gün. Negativ olması çok garip geldi bana. Özellikle idrarda?

Bende onu anlayamadım delırdım sankı sonucları ogrenınce bole bsey nasıl oluyo idrarda nasıl cıkıyo da kanda bı gun sonra cıkmıyo cok garıp sacmaa

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Back
X