Tüp bebek transfer sonrası

Merhaba. Biz tüp bebek tedavisi sonucunda meleğimizin müjdesini aldık. Darısı tüm isteyenlerin başına. Tedavi sürecinde artan Ganol-f 900 ml lik enjeksiyon kalemi 2 kutu uyguna verilecektir ihtiyacı olan mesajla ulaşabilir. 2kutu harici kalan yarım kutuyu da hediye edeceğiz.

Yazmım dedim de her yazıda görüyorum mesajınızı keşke bu güzel haberin ardından ihtiyacı olan birine hediye etseniz ilaçları satmak yerine Rabbim mucizeyi yaşatmış size :) bize de yaşatır İnşallah

Yazmım dedim de her yazıda görüyorum mesajınızı keşke bu güzel haberin ardından ihtiyacı olan birine hediye etseniz ilaçları satmak yerine Rabbim mucizeyi yaşatmış size :) bize de yaşatır İnşallah
Pardon ama öyle bir yansıtmışsınız ki fırsatçı gibi. Ben ticaret yapmıyorum. Tedavi gördüğüm hastanedeki sekreter kız 5 kutu fazla yazdı yanlışlıkla. İlaçları da raporlu aldığımız için eczane geri almadı. 1kutunun kaç lira olduğunu biliyor musunuz bilmiyorum ama o süreçlerde maddi olarak çok yıpranıyor insan. Hepimiz kendi yağımızda kavrulan insanlarız çok zengin değiliz.Ben hem raporsuzların işine yarasın diye hem de zararım bir ölçüde karşılansın diye kutu başı ödediğim miktardan daha azına veriyorum zaten. Aynı zamanda açılmış kutuyu da hediye ediyorum. Lütfen anlamadan insanları yargılamayın.

Kendisinin ihtiyacı olmadığını nereden biliyorsunuz
Benim de elimde dolu açılmamış kutu kaldı
Ben de satılan fiyatın altına almak isteyen olursa vermeyi düşünüyorum
Bir kutusu 500 tl yi askın bu ilacın
300 tl ye verse yine ihtiyacı olan kişi için destek olur
Kendine de destek olur
Siz de bu sürecin içindeyseniz maddi olarak ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyor olmanız gerek
Durumunuz çok çok iyi ise bilemem tabi

Kendisinin ihtiyacı olmadığını nereden biliyorsunuz
Benim de elimde dolu açılmamış kutu kaldı
Ben de satılan fiyatın altına almak isteyen olursa vermeyi düşünüyorum
Bir kutusu 500 tl yi askın bu ilacın
300 tl ye verse yine ihtiyacı olan kişi için destek olur
Kendine de destek olur
Siz de bu sürecin içindeyseniz maddi olarak ne kadar yıpratıcı olduğunu biliyor olmanız gerek
Durumunuz çok çok iyi ise bilemem tabi
Canım burada bu tür ilaç satışı yapmak yasaktır yöneticiler görürse ban yersin :sus:

Sen ne yaptın testi tekrarladın mı?

Back
X