İlk olduğu için mi sabırsızım bilmiyorum ya da bilinçsiz biraz morale ihtiyacım var süreci kimseyle paylaşmadım evde tek başıma kurup duruyorum kafamda artık göndermelerden laf dürymelerden sorulardan gına geldi görüşmek istemiyorum kimseyle
5. Gun embriyosunu 8. Gunde silik bir Çizgiyle görmüştüm bencede oldukca erken yaptiniz testi. En azindan 10. Günü bekleyin transfer günü haric5 gün önce 3.gün embriyosu transfer edildi.. İlk denemem 39 yaşındayım yumurta rezervim az ve olanda boş çıkıyor.. Transfer sonrası belirtilerin çoğu ilaçlardan dolayı hissedilenler bugün 5.gün dayanamadım test yaptım ve belirgin kıpkırmızı tek bir çizgi moralim sıfır 12.güne sonuç değişir mi ki?
Tramsfer günü sayılmıyor anladığım kadarıyla da 3.gün embrıyosu çok erken test içinBirde transfer gününü de sayıyor muyuz içinde saymıyor muyuz sayıyorsak 7.gün saymıyorsak 6.günümdeyim.salı toplandı cuma transfer edildi nisanın 26 da... Biri 8 biri 10 a bölünmüştü zaten başkada yumurtam yoktu
Transfer gunu sayilmiyorBirde transfer gününü de sayıyor muyuz içinde saymıyor muyuz sayıyorsak 7.gün saymıyorsak 6.günümdeyim.salı toplandı cuma transfer edildi nisanın 26 da... Biri 8 biri 10 a bölünmüştü zaten başkada yumurtam yoktu
Canim sonucun ne cikti ?5 gün önce 3.gün embriyosu transfer edildi.. İlk denemem 39 yaşındayım yumurta rezervim az ve olanda boş çıkıyor.. Transfer sonrası belirtilerin çoğu ilaçlardan dolayı hissedilenler bugün 5.gün dayanamadım test yaptım ve belirgin kıpkırmızı tek bir çizgi moralim sıfır 12.güne sonuç değişir mi ki?
5 gün önce 3.gün embriyosu transfer edildi.. İlk denemem 39 yaşındayım yumurta rezervim az ve olanda boş çıkıyor.. Transfer sonrası belirtilerin çoğu ilaçlardan dolayı hissedilenler bugün 5.gün dayanamadım test yaptım ve belirgin kıpkırmızı tek bir çizgi moralim sıfır 12.güne sonuç değişir mi ki?
Transfer gunu sayilmiyor
Birileri cevap verir sıkıntımı paylaşırsa çok sevinirim
Negatif
MerhabaArkadaşlar merhaba size bir sorum olacak tranfer sonrası 7.gün kan testi yaptim 27.39 cıktı bugün 9.gün yine yaptim 27.69 cıktı böyle olup daha sonra değeri yükselen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?