Tüp bebek transfer sonrası

nasrok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
47
16
3
45
5 gün önce 3.gün embriyosu transfer edildi.. İlk denemem 39 yaşındayım yumurta rezervim az ve olanda boş çıkıyor.. Transfer sonrası belirtilerin çoğu ilaçlardan dolayı hissedilenler bugün 5.gün dayanamadım test yaptım ve belirgin kıpkırmızı tek bir çizgi moralim sıfır 12.güne sonuç değişir mi ki?

Cok erken 3.gün embriyosu için 5.günde çıkmaz ki düşünün 5.gün embrıyosu transferden 2 gun sonra yerleşiyor sızın 3.gün +2 gün rahimde durup +2 gün de yerleşme için süre geçmesi lazım ee 1 günde de bhcg salgılanmaz ki en erken 8 9 gün geçmeli

İlk olduğu için mi sabırsızım bilmiyorum ya da bilinçsiz biraz morale ihtiyacım var süreci kimseyle paylaşmadım evde tek başıma kurup duruyorum kafamda artık göndermelerden laf dürymelerden sorulardan gına geldi görüşmek istemiyorum kimseyle

İlk olduğu için mi sabırsızım bilmiyorum ya da bilinçsiz biraz morale ihtiyacım var süreci kimseyle paylaşmadım evde tek başıma kurup duruyorum kafamda artık göndermelerden laf dürymelerden sorulardan gına geldi görüşmek istemiyorum kimseyle

Daha çok erken bence . Doktorlar boşuna 12 gün demiyor. Benim de 27 sinde transfer oldu . Bugün 3. Günüm

5 gün önce 3.gün embriyosu transfer edildi.. İlk denemem 39 yaşındayım yumurta rezervim az ve olanda boş çıkıyor.. Transfer sonrası belirtilerin çoğu ilaçlardan dolayı hissedilenler bugün 5.gün dayanamadım test yaptım ve belirgin kıpkırmızı tek bir çizgi moralim sıfır 12.güne sonuç değişir mi ki?
5. Gun embriyosunu 8. Gunde silik bir Çizgiyle görmüştüm bencede oldukca erken yaptiniz testi. En azindan 10. Günü bekleyin transfer günü haric

Bugün transferden sonra 7.günüm yine test yaptım yine negatif, silik bir çizgi bile yok... Artık iyiden iyiye tutmadı diye düşünüyorum, eşimde artık iyice sabırsız, pazartesi kan tahlili var ama iki embriyo içinde niye bilmiyorum pek umudum yok zaten hiçbir belirti de yok ilaçlara bile devam edesim yok.. Siz nasıl atlatıyorsunuz bu duyguları??

Birde transfer gününü de sayıyor muyuz içinde saymıyor muyuz sayıyorsak 7.gün saymıyorsak 6.günümdeyim.salı toplandı cuma transfer edildi nisanın 26 da... Biri 8 biri 10 a bölünmüştü zaten başkada yumurtam yoktu

İnsan artık kafayı yicek gibi oluyor ilk denemem ama bu stresi kaldırmak çok zor dener miyim bir daha bilmem herkesin çocuğu olacak diye bir şart yok demi

Birde transfer gününü de sayıyor muyuz içinde saymıyor muyuz sayıyorsak 7.gün saymıyorsak 6.günümdeyim.salı toplandı cuma transfer edildi nisanın 26 da... Biri 8 biri 10 a bölünmüştü zaten başkada yumurtam yoktu
Tramsfer günü sayılmıyor anladığım kadarıyla da 3.gün embrıyosu çok erken test için

Transfer gunu sayilmiyor

Canim sonucun ne cikti ?

Transfer gunu sayilmiyor

Merhaba sonucunuz ne cikti hayirlisiyla ❤️

Merhaba, benim transferim yapıldı. Ayın 19 u 12. Günüm beta hcg 38 çıktı. 1 gün sonra 56 çıktı. 2 gün sonra 78 çıktı. Artış yavaş olduğu için düşük ihtimalim yüksek dendi. Benim durumumda olan varmı? Yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak tranfer sonrası 7.gün kan testi yaptim 27.39 cıktı bugün 9.gün yine yaptim 27.69 cıktı böyle olup daha sonra değeri yükselen oldu mu

Back
X