- 19 Mart 2019
- 62
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi Diyarsahin
-
Canim peki olmusmuydu sende de ara ara kısa süren kasik ağrıları sen hanile kaldın mi..dinleniyorum ilaclarimi kullaniyorum gerisi takdiri ilahi..aynen doktor da iyi dedi hücre sayısına üçüncü gün için ..Hücre sayisini dememisti bize doktorumuz. Ama sağlam bir embriyoya benziyor. İnsallah allahin izniyle sonuc pozitif olur. Sonucunuzu paylasirsaniz seviniriz. Cok hareket etmeyin bir kac gun dua ve sadaka ile gecirin. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Benimde aynı canım jel kullanıyorum progesteron ve e2 hapı küçük mavi olan..onlar ayaparmis bende perşembe transfer oldum..umarım bunlar ilacın etkisini bende böyle kısa süren sancılar ..Bird esen kaçıncı gün embriyosu kaç hücreli idi.Ben varım canim salı transferim yapıldı.hic belirtim yoktu. Ama şu bir saattir kasiklarimda adet ağrısı gibi hafif bir agri var..korkmaya başladım acikcasi
aynen o ilaç canım ..Bend ede car canım tam bir adet hissi ..insani çok üzüyor umarım tutunur benimde üçüncü gün embriyosuHücreyi bilmiyorum canim ama 3. Gün embriyosu salı günü oldu transferim..hala azalıp artarak devam ediyor ağrılar...moral bozmak da istemiyorum bekleyelim bakalim
Küçük mavi hap dediğin esforem mi?
Belirtiye çok takilmayin herkeste farkli olabiliyor benimde bugün 8.günüm 3.gün embriyosu sadece belimde bir agri vardi ara ara bacaklarim ve omuzlarim ağrıyordu kasiklarimda hiç bir sizi olmadiMerhaba kızlar ..ben haziranda tüp bebek tedavisi başladım. .iki gün önce 3.gün embriyosu 14 hücreli transfer oldu ..ki doktr çok iyi Şansın var dedi..lakin bende adet gibi ara ara gelip giden sancılar oluyor sizde de olmusmuyddu. Böyle olup hamile olan varmı. .kaç hücre idi transferiniz..
Çok doğru söylemişsinizTavsiyem meryem suresini okuyun. Sadaka verin azar azar ama bolcana
Kaçıncı günde öğrendin canimÇok doğru söylemişsiniz
Arkadaşlar ben tedaviye baslayinca 41 tane meryem suresi basladim hergun okuyabildigim kadar okudum( 1, 2 ,3 ) ve esma-ül husnalar okudum elimi karnima koyup (el-musavvir ,el-halik,el-bari) ve dün guzel sonucu aldim cok şükür
rabbim istedimi olmayacak sey yok umudunuzu asla kaybetmeyin
Kaçıncı günde öğrendin canim
[/QUOTE
8.günde ogrendim canim 3.gun embriyosuydu ben biraz erken öğrendim
Adet belirtileri yaşadın mi canimMerhabalar bnmde ilk tedavimden bir oglum. Var ve ikinci tedavimdende cok şükür hamileyim ilk randevumu bekliyorum her bedenin hamilelik belirtileri farkli oldugu gibi her hamileliginde belirtileri farkli bnm ikisinin arasinda bolca fark vardi demem oki iyi düşünün pozitif olun ve bolca dua edin rabbim ol derse hersey olur guzel düşünelim hersey guzel olsun
Ilk tedavimde adet olucakmis gibi agrim vardi belimde karnimda bu tedavimde kasikta batma sicak basmasi vardi transferin 8. Gunu test pozitifti 9. Gun butn belirtilerim gecti bgn 13. Gunum ayağa kalkinca basim donuyo ve mide bulantim var yani her gecen gün durum degisioAdet belirtileri yaşadın mi canim
İnşallah bana da nasip olur arkadaşım benim de üçüncü gün embriyosu 14 hücre hoca Şansın var dediIlk tedavimde adet olucakmis gibi agrim vardi belimde karnimda bu tedavimde kasikta batma sicak basmasi vardi transferin 8. Gunu test pozitifti 9. Gun butn belirtilerim gecti bgn 13. Gunum ayağa kalkinca basim donuyo ve mide bulantim var yani her gecen gün durum degisio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?