- 6 Haziran 2014
- 530
- 839
- 208
- Konu Sahibi Diyarsahin
-
Ben acikcasi embrionun durumuna pek inanmiyorum rabbim yoktan var edendir doktorumda hep der sonucta normal yolla hamile kalsaydiniz embrio olusumundan hic haberin olmayacakti bnce oyle düşün ve kacinci gün embriosu olursa olsun rabbim sana anneligi tattiracaksa sen bunu yasayacaksinİnşallah bana da nasip olur arkadaşım benim de üçüncü gün embriyosu 14 hücre hoca Şansın var dedi
Canim neden o kadar iğne ilac kullanacsksin dondurulmus var ne güzel bu bir şans bence..birde canım hamileliklerde adet belirtisi yaşadın mi cevaplarsan sevinirim benimde test tarihime 1 hafta varkizlar merhaba ben 29 yasima yeni girdim, gecen seneden 2 tane pgt den gelip donmus orta kalite blasto var, sizce yeniden opu mu olayim yoksa o 2 donmus a sans mi vereyim ? ilk opu dan 1kez 8haftalik kaybim, 1 kez kimyasal yasadim, simdi son kalanlar i mi transfer ettireyim, yoksa onlar beklesin üzerine yeniden opu mu olayim ? aranizda orta kalite denilip hamile kalan varmi
meraba siz hangi doktor ve merkezde tedavi gördünüz acabaIlk tedavimde adet olucakmis gibi agrim vardi belimde karnimda bu tedavimde kasikta batma sicak basmasi vardi transferin 8. Gunu test pozitifti 9. Gun butn belirtilerim gecti bgn 13. Gunum ayağa kalkinca basim donuyo ve mide bulantim var yani her gecen gün durum degisio
Adet degilde bende kasiklarda batma oluyordu hafif hafif :)Canim neden o kadar iğne ilac kullanacsksin dondurulmus var ne güzel bu bir şans bence..birde canım hamileliklerde adet belirtisi yaşadın mi cevaplarsan sevinirim benimde test tarihime 1 hafta var
Ben istanbul tüp bebek. Merkezi nurettin türktekinde tedavi oldummeraba siz hangi doktor ve merkezde tedavi gördünüz acaba
Merhaba, tedavi süresince hangi ilaclari kullandiniz acaba ? ve transfer sonrasinda hangi ilaclari kullandirdi DoktorunuzBen istanbul tüp bebek. Merkezi nurettin türktekinde tedavi oldum
Yani her merkez kisiye gore ilaz veriyodur elbet bn ilk tedavimde kullandiklarimi bunda kullanmadim mesela hala kan sulandirici kullaniyorumo yüzden ilaclar kisiye gore degisiklik gosterebilir bn ilk tedavimde herseyi vok irdeliyodum yumurta sayısı embrio kalitesi rahim kalinligi vb. Ama bu seferoluruna biraktim sonucta doktorumdn iyi bilemezdm ve acikcasi cok daha rahat gecti bu yuzden süreç bnm tek tavsiyem guvenilecek iyi bir doktor bulun ve kendinizi emanetdin ikincisi irdelemeyin baska hastalarla karsilastrma yapmayin her bünye farklidir birde transfer sonrasi kndinizi yataga baglayip hasta muamelesi yapip kendinize eziyet etmeyinMerhaba, tedavi süresince hangi ilaclari kullandiniz acaba ? ve transfer sonrasinda hangi ilaclari kullandirdi Doktorunuz
evet yatmakla olmuyor, olsaydi herkes hamile kalirdi,, Allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsinYani her merkez kisiye gore ilaz veriyodur elbet bn ilk tedavimde kullandiklarimi bunda kullanmadim mesela hala kan sulandirici kullaniyorumo yüzden ilaclar kisiye gore degisiklik gosterebilir bn ilk tedavimde herseyi vok irdeliyodum yumurta sayısı embrio kalitesi rahim kalinligi vb. Ama bu seferoluruna biraktim sonucta doktorumdn iyi bilemezdm ve acikcasi cok daha rahat gecti bu yuzden süreç bnm tek tavsiyem guvenilecek iyi bir doktor bulun ve kendinizi emanetdin ikincisi irdelemeyin baska hastalarla karsilastrma yapmayin her bünye farklidir birde transfer sonrasi kndinizi yataga baglayip hasta muamelesi yapip kendinize eziyet etmeyin
Aminnn insallah hepimizin insallahevet yatmakla olmuyor, olsaydi herkes hamile kalirdi,, Allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Merhaba sonucunu merak ettim paylaşırsan seviniz bizdeCanim neden o kadar iğne ilac kullanacsksin dondurulmus var ne güzel bu bir şans bence..birde canım hamileliklerde adet belirtisi yaşadın mi cevaplarsan sevinirim benimde test tarihime 1 hafta var
İnşallah hayırlısıyla pozitif çıksınTest günüm yarın
Merhaba siz tup bebek fiyatını kaca yaptırdnjzİnşallah hayırlısıyla pozitif çıksın
Ben 8. Gün kan tahlili yapmıştım çıkmıştı
Benim donmuş embriyolarım vardıMerhaba siz tup bebek fiyatını kaca yaptırdnjz
Sağol canım tsk ederimBenim donmuş embriyolarım vardı
Embriyo çözme ve transfer 4500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?