- 7 Ağustos 2020
- 11
- 12
- 3
- 39
- Konu Sahibi Sherife_0660
-
Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın bu süreçte doğal beslenmeye dikkat et stresten kesinlikle uzak dur ağır iş yapma günlük hayatına devam edebilirsin ama ağır işlerden kesinlikle uzak dur. Ben bu süreçte günlük bir dilim ananas yedim faydası olduğunu söylediler . Çiğ kabak çekirdeği ve havucta oldukca etkiliymis onun haricinde doktorun sana söylediği güne kadar test yapma pozitif düşün inşallah hakkında hayırlısı olurSelam kızlar dün 5. Gün embriyosu transfer edildi.. bu dönemde dikkat etmem gerekenler neler ne yiyip ne yememeliyim yardımcı olur musunuz ilk denemem çok heyecanliyim rabbim hepimize mucizelerimizi versin inş
Inşallah çok güzel günler seni bekliyor. Dualarım seninle. Bende transfer bekliyorum nasipse ağustos sonu gibi olacak. Sende tecrübelerini artık bizimle paylaşırsınSelam kızlar dün 5. Gün embriyosu transfer edildi.. bu dönemde dikkat etmem gerekenler neler ne yiyip ne yememeliyim yardımcı olur musunuz ilk denemem çok heyecanliyim rabbim hepimize mucizelerimizi versin inş
Senin için de hayırlısı olur inş mucizelerimize kavusuruzInşallah çok güzel günler seni bekliyor. Dualarım seninle. Bende transfer bekliyorum nasipse ağustos sonu gibi olacak. Sende tecrübelerini artık bizimle paylaşırsıntransfer sonrası için ilaç neler verdi sana
Canim 4. Günde belli olmaz ki sana tarih vermediler mi ? Dikkat et ve test tarihinde yap olur muubenim transferden sonraki 4. Gunum bugun. Test yaptim negatif cikti. Moralim bozuldu tutmadi diye. O nedenle artik cok dikkat etmeyi düşünmüyorum. 2. Hazırlığa bu ayin regl ile başlanır mi kizlar?
Ama genelde ovulasyon testi ile hemen çıktığı söylendi. 3. Gun ovulasyon yaptim cikmadi. Bugun de erken gebelik yaptim cikmadi.Canim 4. Günde belli olmaz ki sana tarih vermediler mi ? Dikkat et ve test tarihinde yap olur muu
4. Gün belli olmaz bu düşünceye nerden kapıldın bilmiyorum ama yanlış düşünüyorsun dikkat etmeyi düşünmüyorum demen beni çok şaşırttı. 12. Günün sonuna kadar dikkat etmeni tavsiye ederim. 1 gün de bile sonuç değişiyor . Bence bir an önce kendini toparla pozitif düşünbenim transferden sonraki 4. Gunum bugun. Test yaptim negatif cikti. Moralim bozuldu tutmadi diye. O nedenle artik cok dikkat etmeyi düşünmüyorum. 2. Hazırlığa bu ayin regl ile başlanır mi kizlar?
Ovulasyon testi yumurtamayı gösterir gebeliği göstermesi için adetin geçmiş olması lazım ki o da her zaman doğru sonuç vermez sana kim akıl verdiyse bence bir daha gözden geçirAma genelde ovulasyon testi ile hemen çıktığı söylendi. 3. Gun ovulasyon yaptim cikmadi. Bugun de erken gebelik yaptim cikmadi.
Elimde ovulasyon testleri vardi. İnsanlar transfer sonrasi bu testleri uygulamış. Onda tek cizgi gorunce bugun transferin 4. Gunu. Transfer olduğum guny de sayarswm 5. Gun. Erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi gordum.Ovulasyon testi yumurtamayı gösterir gebeliği göstermesi için adetin geçmiş olması lazım ki o da her zaman doğru sonuç vermez sana kim akıl verdiyse bence bir daha gözden geçir
Tek çizgi görmen normal çünkü yumurtlama hormonu lh seviyen düşğk o test lh seviyesini ölçer . Benim dondurulmuş yumurta değildi bilmiyorum ama doktoruna güvenmelisin kafanı rahatlatmanı tavsiye ederimElimde ovulasyon testleri vardi. İnsanlar transfer sonrasi bu testleri uygulamış. Onda tek cizgi gorunce bugun transferin 4. Gunu. Transfer olduğum guny de sayarswm 5. Gun. Erken gebelik testi yaptim. Tek cizgi gordum.
Bir sey daha sorcam. Dondurulmus embriyo transferinde transfer esnasinda ekranda 2 parcanin transfer edildigj görülüyor mu? Bende tek parca gözüktü. Ama doktorum cift transfer ysptim diyor
Modern family izliyorum. Tavsiye ederim. Gun icerisinde de evden çalışıyorum ise gitmiyoruz ama konsantre olup kendimi ise de veremedim 2 gun. Dun depresyona girmiştim. Bugun daha iyiyim.Tek çizgi görmen normal çünkü yumurtlama hormonu lh seviyen düşğk o test lh seviyesini ölçer . Benim dondurulmuş yumurta değildi bilmiyorum ama doktoruna güvenmelisin kafanı rahatlatmanı tavsiye ederim ☺ Güzel güzel filmler izle Kitaplar oku
İyi ol iyi her şey güzel olacakModern family izliyorum. Tavsiye ederim. Gun icerisinde de evden çalışıyorum ise gitmiyoruz ama konsantre olup kendimi ise de veremedim 2 gun. Dun depresyona girmiştim. Bugun daha iyiyim.
Evet bu ay olmasa da sonrasinda kendime tedavj planı çıkardım. Tekrar denerim napalim. Bilinmeyen o kadar çok faktör var ki tup bebekte etkili olan. Üzülsem de sevinsem de sonucu değiştiremem su an. Gercekten nasip işi diyorum artık. Umarim hepimuzun saglikli bebekleri olur hayırlı guzel zamandqİyi ol iyi her şey güzel olacak ♥ Bu ay olmazsa ki sonra ki ay o eve o bebek gidecek ☺ İzleyeceğim canım.
Canım test gününü bekle yapmayın böyle erken sonra moral8niz bozuluyo ve gebelik varsa brb3gi bike etkiler bekle test gününü kan ver o gün olur mu hayırlı sonuçların olsun inşArkadaşlar 25 ekimde transferim oldu. 5. Gün embriyosuydu. Bugün 7.gün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç negatif. Sonrasında pozitife döner mi sizce
Çok pişman oldum zaten yaptırdığımaCanım test gününü bekle yapmayın böyle erken sonra moral8niz bozuluyo ve gebelik varsa brb3gi bike etkiler bekle test gününü kan ver o gün olur mu hayırlı sonuçların olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?