Tüp bebek transfer sonrası

Kayymakk

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
33
8
16
32
Merhabalar bugün Transferimin 6.gunu adet olcakmisim gibi bacaklarim ağrıyor bazende kasıklarım sizce bu normalmi birde idrar testi ne zman yapmaliyim 5.gun embryosu

Merhabalar bugün Transferimin 6.gunu adet olcakmisim gibi bacaklarim ağrıyor bazende kasıklarım sizce bu normalmi birde idrar testi ne zman yapmaliyim 5.gun embryosu
merhaba transferimin 4.gunu benimde belimde gün içind e gittikçe artan agrilarim olmaya basladi normal mi bilmiyorum ayaklarimda üşüme var transfer günü sabah banyo yapmıştım ondan olabilir gruplara acılan başlıklara bakıyorum ağrılı durumu olan pek kimse yok sanirim

Üşütmeden kaynaklanıyor o ağrılar. Ayaklarınızı mutlaka sıcak tutun

Ben 6.günü sabah yapmıştım 5.gün dondurulmuş embriyoydu çok şükür çıkmıştı eğer çıkmazsa üzülmeyecekseniz yapabilirsiniz.herkeste erken çıkacak diye bir şey yok

Benim 5.gün embriyosuna 5.gün testte çıkmıştı.
Ama kimseye tavsiye etmiyorum çok çok erken. Idrar için en erken 7.gün erken gebelik testi derim.
Inşallah sonuç pozitif olur.

İyi akşamlar kızlar bende bugün tranfer oldum dondurulmuş ilk günüm çok heyecanlıyım

Merhaba canım benimde öyleydi merak. Etme benimde ilk zamanlar belim felaket agryordu ayaklarım gerçi hala buz gibi adet olcakmisim gbi aglrlarim oluyor ara ara ilaçların etkiside olablr

Ben 6.günü sabah yapmıştım 5.gün dondurulmuş embriyoydu çok şükür çıkmıştı eğer çıkmazsa üzülmeyecekseniz yapabilirsiniz.herkeste erken çıkacak diye bir şey yok
Cok sevindim sizin adıniza darısı bana çok korkyorum ama yapcam ya sizce sbahmi yapmalıyım ilk idrarla

Benim 5.gün embriyosuna 5.gün testte çıkmıştı.
Ama kimseye tavsiye etmiyorum çok çok erken. Idrar için en erken 7.gün erken gebelik testi derim.
Inşallah sonuç pozitif olur.
İnşallah çok teşekkür ederim amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin emeklerimizi boşa cikarmasin

Ay çok teşekkür ederim dilerim sizin bebeğinizde sımsıkı tutunmuştur çok stresli bi dönem

Ben kaçıncı gün yapsam çıkar acabaa beklemek çok sıkıntılı ben dün transfer oldum

aynı gunmu tarnsfer olduk acaba benim 23 sizin hangi gündü biraz benziyor yasadiklarimiz

Transferimin beşinci günü dondurulmuş embriyo hayalet bi çizgi var sanki yoksa bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• E466B9AC-AF99-4064-AB5E-3525C2B0972A.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…