Kanı cumartesi vermem lazımmış çok heycanlaniyorum bu ikinci denemem bu sefer dondurulmuş embryo transferi yapldi canimİdrar testi yanıltıcı olabilir kan versen daha iyi canım
Valla ben bile heyecan yaptım şimdi al bi test. yap bariKanı cumartesi vermem lazımmış çok heycanlaniyorum bu ikinci denemem bu sefer dondurulmuş embryo transferi yapldi canim
Yaaa teşekkür ederimValla ben bile heyecan yaptım şimdi al bi test. yap bariama sonuç doğru olur mu bilemiyorum işte
İnşallah meleğin seninledir
merhaba transferimin 4.gunu benimde belimde gün içind e gittikçe artan agrilarim olmaya basladi normal mi bilmiyorum ayaklarimda üşüme var transfer günü sabah banyo yapmıştım ondan olabilir gruplara acılan başlıklara bakıyorum ağrılı durumu olan pek kimse yok sanirimMerhabalar bugün Transferimin 6.gunu adet olcakmisim gibi bacaklarim ağrıyor bazende kasıklarım sizce bu normalmi birde idrar testi ne zman yapmaliyim 5.gun embryosu
Ben 6.günü sabah yapmıştım 5.gün dondurulmuş embriyoydu çok şükür çıkmıştıMerhabalar bugün Transferimin 6.gunu adet olcakmisim gibi bacaklarim ağrıyor bazende kasıklarım sizce bu normalmi birde idrar testi ne zman yapmaliyim 5.gun embryosu
Benim 5.gün embriyosuna 5.gün testte çıkmıştı.Merhabalar bugün Transferimin 6.gunu adet olcakmisim gibi bacaklarim ağrıyor bazende kasıklarım sizce bu normalmi birde idrar testi ne zman yapmaliyim 5.gun embryosu
Merhaba canım benimde öyleydi merak. Etme benimde ilk zamanlar belim felaket agryordu ayaklarım gerçi hala buz gibi adet olcakmisim gbi aglrlarim oluyor ara ara ilaçların etkiside olablrmerhaba transferimin 4.gunu benimde belimde gün içind e gittikçe artan agrilarim olmaya basladi normal mi bilmiyorum ayaklarimda üşüme var transfer günü sabah banyo yapmıştım ondan olabilir gruplara acılan başlıklara bakıyorum ağrılı durumu olan pek kimse yok sanirim
Cok sevindim sizin adıniza darısı banaBen 6.günü sabah yapmıştım 5.gün dondurulmuş embriyoydu çok şükür çıkmıştıeğer çıkmazsa üzülmeyecekseniz yapabilirsiniz.herkeste erken çıkacak diye bir şey yok
İnşallah çok teşekkür ederim aminBenim 5.gün embriyosuna 5.gün testte çıkmıştı.
Ama kimseye tavsiye etmiyorum çok çok erken. Idrar için en erken 7.gün erken gebelik testi derim.
Inşallah sonuç pozitif olur.
Rabbim Kalbinize göre. Versin dualarım sizlerleİyi akşamlar kızlar bende bugün tranfer oldum dondurulmuş ilk günüm çok heyecanlıyım
Sabah yapsanız daha iyi olurCok sevindim sizin adıniza darısı banaçok korkyorum ama yapcam ya sizce sbahmi yapmalıyım ilk idrarla
Merhaba canım benimde öyleydi merak. Etme benimde ilk zamanlar belim felaket agryordu ayaklarım gerçi hala buz gibi adet olcakmisim gbi aglrlarim oluyor ara ara ilaçların etkiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?