Bende pkoluyum ağustos ta opu oldu eylülde rahmi dinlendirmek istedi doktorum çok şiştim fazla sayıda yumurta olduğu için hem genetik sonuçlarını bekledik ekim 26 da transfer yapıldı benimde 30 yumurta toplandı ama 15 olgun yumurtaydı onların içindende 8 tanesi döllendi dondurduk işte 2 si transfer oldu 6sı bekl
10. Günden öncede yapmışmıydın peki test3. Gün embriyosunda 10.gün testte çıkmıştı
Hayır yapmadım doktorum o zaman yap demişti o zaman yapmıştım10. Günden öncede yapmışmıydın peki test
Kaçıncı gündesinİyi akşamlar kızlar ben dayanamadım az once yine test yaptım farklı bi marka dünkiyle aynı değil silik çizgi çıktı
Kaçıncı gündesin
Pardon yazmışsınızBugün transfer günümü saymazsak 6.günüm
Bugün transfer günümü saymazsak 6.günüm
Sence var mı yoksa ben hayal mi kuruyorumPardon yazmışsınız
6 ve 7 günden sonra belli oluyormis
Var var biz fotograf ışık etkisindden bile görebiliyorsakSence var mı yoksa ben hayal mi kuruyorum
Ya kıyamamYaaa inş ya çok heyecanlıyımilk defa böyle silik çizgi bile görünce her dakka test yapasım geliyor
Evet 26 Ekim SalıSeninle transfer günümüz aynıydı değil mi canım
Hayırlısı olsun canım tamamına erdirsin silikde olsa gayet net gözüküyo inşsllah kandada güzel bir değer çıkarİyi akşamlar kızlar ben dayanamadım az once yine test yaptım farklı bi marka dünkiyle aynı değil silik çizgi çıktı
Neden yasak canımEvet 26 Ekim Salıama bana test yasak günümü beklicem
Idrar da çok geç cikabiliyormusNeden yasak canımözel değilse
Ya çok teşekkür ediyorum inş hep birlikte oyükeek değerleri görürüzHayırlısı olsun canım tamamına erdirsin silikde olsa gayet net gözüküyo inşsllah kandada güzel bir değer çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?