• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK TRANSFER SONRASI

Hayrli olsun , kucağınıza almak nasip olsun insAllah , bende dün transfer oldum gece uykuda gerindim .. siz geriniyomuydunuz hiç? Bir sıkıntı olur mu acaba ?
Evet canım ..evet bnde hala dewam ediyor ..şimdilik bir sikinti yaratmadı..bir kaç kişiye de sordum doktorlari sıkıntı olmaz demişler ..

Hayrli olsun , kucağınıza almak nasip olsun insAllah , bende dün transfer oldum gece uykuda gerindim .. siz geriniyomuydunuz hiç? Bir sıkıntı olur mu acaba ?
Sıkıntı olmaz canım bence ben doktoruma hapşırmak öksürmek vs sordum hiç bşy olmaz dedi hatta transferimn 4. Günü kedim yüzünden zıpladım tuttumu tutuyor demekki. Tabi yinede dikkat etmek lazım.

Sıkıntı olmaz canım bence ben doktoruma hapşırmak öksürmek vs sordum hiç bşy olmaz dedi hatta transferimn 4. Günü kedim yüzünden zıpladım tuttumu tutuyor demekki. Tabi yinede dikkat etmek lazım.
Evet öyle tabi Rabbım nasip ettiyse her türlü tutuyor insAllah .. size de hayrli olsun insAllah bebisiniz 🤲

Selam kızlar. Bugün transferimin 6.günü ilaçlardan dolayı kabızlık var az önce wcde çok çok az ıkınmak zorunda kaldım. Korkuyorum birşey olur mu diye benimle aynı durumu yaşayıp gebe kalan var mı?

Back
X