Benim ilk denemem pozitifti 8. Haftada kalbi durdu. Sonra yine denedik yine pozitif 24. Haftadayiz
Sağlıkla gelsin inşAllahhangi hastaneye gidiyorsunuz
Özel de mi yaptırıyorsunuz yoksa devlette mi acabacanım tüp bebek yaptırıyorum 5. kez cumartesi günü transferim olacak
Özel canımÖzel de mi yaptırıyorsunuz yoksa devlette mi acaba
Hastane degil muayenehane tercih ettim ben. Once bahceci umutta bi doktora bsslamistim ama memnun kalmadim sonra suan ki doktoruku buldum. Tup bebek icinde ayni doktora gittim. Yumurta toplama ve transferi anlasmali oldugu klinikte kendisi yapti iyi bir embriyologumuz vsrdi
Merhaba, umarım bebeginizi saglıkla kucagınıza alırsınız.Benim ilk denemem pozitifti 8. Haftada kalbi durdu. Sonra yine denedik yine pozitif 24. Haftadayiz
Merhaba, umarım bebeginizi saglıkla kucagınıza alırsınız.
İlk denemeniz sonucunda 8.haftada kalbi durduktan sonra, herhangi bir araştırma yapıldı mı nedeni için? İkinci denemenizi ilk seferinden kalan dondurulmus embriyoyla mı yaptınız, yoksa sürece sıfırdan mı başladınız?
Benim de 8 haftalıkken kalbi durdu, dün kürtaj oldumşu anda nasıl ilerlenecegimi bilmiyorum, kafam cok karısık.
Bende çok fazla ıkınma oldu transferin 2. Günü kusmaya başladım gece 2-3 kez kalkıp çıkarıyordum ister istemez ıkınma oldu karın kısmında hemde böyle uzun bir süre devam etti bu çok şükür tuttu kızım doğdu bileMerhaba arkadaşlar tranfers sonrası ıkınıpta pozitif sonuç alan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?