Tüp bebek transfer sonuçları olumlu olanlar buraya

Kızlar hepinize iyi akşamlar benim 20 ağustosta transferim oldu 29 oğustosta pozitif dediler. 18 eylülde kalp atışı için çağırdılar. Çarşamba günü gitmek için randevu aldım. Hemşire kız randevuyu verirken 21. Gün ultrasyonu dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı

Kızlar hepinize iyi akşamlar benim 20 ağustosta transferim oldu 29 oğustosta pozitif dediler. 18 eylülde kalp atışı için çağırdılar. Çarşamba günü gitmek için randevu aldım. Hemşire kız randevuyu verirken 21. Gün ultrasyonu dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı

Sağlıkla gelsin inşAllah hangi hastaneye gidiyorsunuz

Sağlıkla gelsin inşAllah hangi hastaneye gidiyorsunuz

Hastane degil muayenehane tercih ettim ben. Once bahceci umutta bi doktora bsslamistim ama memnun kalmadim sonra suan ki doktoruku buldum. Tup bebek icinde ayni doktora gittim. Yumurta toplama ve transferi anlasmali oldugu klinikte kendisi yapti iyi bir embriyologumuz vsrdi

Kizlar Merhaba, Hamile olan arkadaslarima Rabbim saglikla kucaklarini almalarini diliyorum,, tedavinizde degisik neler yapildi negatiften sonra ? hangi ilaclari kullandiniz ? Serum kullandirdilarmi sizlere ?

Benim ilk denemem pozitifti 8. Haftada kalbi durdu. Sonra yine denedik yine pozitif 24. Haftadayiz
Merhaba, umarım bebeginizi saglıkla kucagınıza alırsınız.
İlk denemeniz sonucunda 8.haftada kalbi durduktan sonra, herhangi bir araştırma yapıldı mı nedeni için? İkinci denemenizi ilk seferinden kalan dondurulmus embriyoyla mı yaptınız, yoksa sürece sıfırdan mı başladınız?
Benim de 8 haftalıkken kalbi durdu, dün kürtaj oldum şu anda nasıl ilerlenecegimi bilmiyorum, kafam cok karısık.

Hayir bir arastirma yaptirmadim ilk gebeliklerde boyle durumlar cok olagan sagliksiz gebelik deyip gectik.. 2. Yi dondurulmuslarla yaptik.

Merhaba arkadaşlar tranfers sonrası ıkınıpta pozitif sonuç alan var mı

Merhaba arkadaşlar tranfers sonrası ıkınıpta pozitif sonuç alan var mı
Bende çok fazla ıkınma oldu transferin 2. Günü kusmaya başladım gece 2-3 kez kalkıp çıkarıyordum ister istemez ıkınma oldu karın kısmında hemde böyle uzun bir süre devam etti bu çok şükür tuttu kızım doğdu bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…