Kafanı dağıt. Kitap oku film izle mandala yap. Bu saydıklarım beni çok rahatlattıüç hafta sonra ikili embriyo transferim olacak çok fazla stres sıkıntı yapıyorum olacakmı tutacak mı ya tutmazsa diye çok yanlış yapıyorum farkındayım lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım
Canım öncelikle sakin ol. Zaten ya tutacak ya tutmayacak iki ihtimal var. Kötü ihtimali düşünerek kendini neden stres ediyorsun. Rahimine embroyo konulacak ve bebeğini kucaklamaya bak. Yani şuan baya Zorlu aşamadan geçmişsjn zaten. Lütfen olumluya odaklan bol bol dua et.üç hafta sonra ikili embriyo transferim olacak çok fazla stres sıkıntı yapıyorum olacakmı tutacak mı ya tutmazsa diye çok yanlış yapıyorum farkındayım lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım
Çok teşekkür ederim canım peki tuttumu seninkiKafanı dağıt. Kitap oku film izle mandala yap. Bu saydıklarım beni çok rahatlattı
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah gün gelirde buraya tuttu boşa stres yapmışım diyicemCanım öncelikle sakin ol. Zaten ya tutacak ya tutmayacak iki ihtimal var. Kötü ihtimali düşünerek kendini neden stres ediyorsun. Rahimine embroyo konulacak ve bebeğini kucaklamaya bak. Yani şuan baya Zorlu aşamadan geçmişsjn zaten. Lütfen olumluya odaklan bol bol dua et.
Nasıl güzel yazmışsın çok teşekkür ederim söylediklerini yapmaya çalışıcak elimden geHiç stres yapmayın aslında o transfer süreci o kadar güzel ki tutsada tutmasada 12 gün boyunca bebeğin seninle hissetmek çok güzel duygu. Hayallere bir adım yaklaşmak çok güzel,orada bebeğin varlığını hissetmek mükemmel güzel..
İki seçenek var zaten ya tutacak ve çok mutlu olacaksınız yada tutmayacak hemen sonraki adımı planlayın hastanenizden memnunmusunuz dondurulmuş embriyonuz olacak mı, ne kadar ara verip tekrar başlayacaksınız planlı ilerleyin umutsuzluğa kapılıp zaman kaybetmeyin..
Doktoruna magnezyum alıp alamayacağını sor çünkü kaygıları yatıştırmaya da iyi geliyor ya da papatya çayı. Bu saatten sonra senin elimde olan tek bir şey var bu süreci etkileyebilecek. Stres. Ben hep şu cümleleri kurudumüç hafta sonra ikili embriyo transferim olacak çok fazla stres sıkıntı yapıyorum olacakmı tutacak mı ya tutmazsa diye çok yanlış yapıyorum farkındayım lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım
Kesinlikle harika yazmışsın. Bunu düşünmek bile çok işe yarıyordu bedenimin rahatladığını hissediyordum. Ve ayrıca kesinlikle ve kesinlikle eğer maddi sıkıntı yoksa mutlaka hiç ara vermeden bir tedavi daha öneririm.Hiç stres yapmayın aslında o transfer süreci o kadar güzel ki tutsada tutmasada 12 gün boyunca bebeğin seninle hissetmek çok güzel duygu. Hayallere bir adım yaklaşmak çok güzel,orada bebeğin varlığını hissetmek mükemmel güzel..
İki seçenek var zaten ya tutacak ve çok mutlu olacaksınız yada tutmayacak hemen sonraki adımı planlayın hastanenizden memnunmusunuz dondurulmuş embriyonuz olacak mı, ne kadar ara verip tekrar başlayacaksınız planlı ilerleyin umutsuzluğa kapılıp zaman kaybetmeyin..
Tuttu canım 5+3 teyim darısı,sana olsun inşallahÇok teşekkür ederim canım peki tuttumu seninki
Ben ara vermek zorunda kaldım babamı kaybettim annem büyük bir rahatsızlık atlattı 2 sene ara verdim ve o kadar pişman oldum ki tabiki o ruh haliyle tedaviye devam edemezdim ama tedavi olarak iki sene beni geriye itti oyuzden ara verme taraftarı değilim önemli bir problem olmadığı sürece..Kesinlikle harika yazmışsın. Bunu düşünmek bile çok işe yarıyordu bedenimin rahatladığını hissediyordum. Ve ayrıca kesinlikle ve kesinlikle eğer maddi sıkıntı yoksa mutlaka hiç ara vermeden bir tedavi daha öneririm.
Benim 1 -2 başladığım yumurtalarım negatiften sonraki reglide kendiliğinden 6 tane olmuştu. Onlarla hamile kaldım
Kaybın ve zor sürecin için çok üzgünüm. Ama o dönem bunu düşünemezdin ama hikaye güzel bitmiş ne mutluBen ara vermek zorunda kaldım babamı kaybettim annem büyük bir rahatsızlık atlattı 2 sene ara verdim ve o kadar pişman oldum ki tabiki o ruh haliyle tedaviye devam edemezdim ama tedavi olarak iki sene beni geriye itti oyuzden ara verme taraftarı değilim önemli bir problem olmadığı sürece..
Cnm gerçekten bu stres sana hiç iyi değil kaç yıldır istiyorsun bilmiyorum ama biraz sakin olman lazım 7 yıl çocuğum olmadı evet insan streste oluyor sinirde oluyor canıda açıyor ama o sonucu görünce unutuyor ben transfer günü çok suya yükledim çok idrara sıkışık olduğum için transfer yapılırken çok canım acıdı o ara hem ağlayıp hem dua ettim o stresle ekranda embiyolarimi göremiyordum hastaneden çıkarken sadece dediğim şey Allahım hakkımda hayırlısı neyse sen onu nasip et o kadar çok yıprandım anlatamm ben 5 dk yol çekemezkn o hayalim için 4 saat yol gittim sadece Allah'a bıraktım hem olumluyu düşündüm hem olumsuzu olmasa hemen yine basliyacam diyip kendime morel veriyordum çok şükür Allah nasip etti ve bugün bende bir anne adayı oldum sadece tek tavsiyem bol bol dua et çok iyi geliyor hep öyle yptm Allahım sanada o mutluluğu nasip etsin inşallahüç hafta sonra ikili embriyo transferim olacak çok fazla stres sıkıntı yapıyorum olacakmı tutacak mı ya tutmazsa diye çok yanlış yapıyorum farkındayım lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım
Bu dönem için terapi almayı düşünebilirsiniz, benimde yakında transferim olacak ben grup terapisi alıyorum bu alanda çalışan bir psikologtan transfer tarihim cuma belli olacak ondan sonra da bireysel terapiye döneceğim. Bana baya faydası oldu tedavi sürecinde çok rahat geçirdimüç hafta sonra ikili embriyo transferim olacak çok fazla stres sıkıntı yapıyorum olacakmı tutacak mı ya tutmazsa diye çok yanlış yapıyorum farkındayım lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım
Ne kadar da güzel yazmışsın okurken gözlerim doldu amin inşallah rabbim hak eden anneliği yerine getirecek herkese nasip etsin bu duyguyu söylediklerinide kulağıma küpe yapıp hergün tekrarlıcamDoktoruna magnezyum alıp alamayacağını sor çünkü kaygıları yatıştırmaya da iyi geliyor ya da papatya çayı. Bu saatten sonra senin elimde olan tek bir şey var bu süreci etkileyebilecek. Stres. Ben hep şu cümleleri kurudum
*duyduğum hikayeler bana ait değil bu benim hikayem. ( diğer negatif tuttu tutmadı kıyaslamalarından uzaklaşmama yardımcı oldu)
*zaten teknik olarak hamileyim. ( embriyom varsa dışarıda beni bekleyen bebeğim var demektir yani hamileyim)
*zaten ger Reglide bu stresi çekiyordum en azından şimdi olumlu ihtimalle çekeceğim.
2. Transferim o kadar hızlı oldu ki benim. Negatifi gördüm 3 gün sonra regli oldum opu üzerine ertesi gün transfer derken endişelenecek vaktim kalmadı ve sonuç pozitif.
Dilerim senin için de olsun
Aminn inşallah rabbim razı olsun sizdenn bu arada tek embriyo transferi miydi?Cnm gerçekten bu stres sana hiç iyi değil kaç yıldır istiyorsun bilmiyorum ama biraz sakin olman lazım 7 yıl çocuğum olmadı evet insan streste oluyor sinirde oluyor canıda açıyor ama o sonucu görünce unutuyor ben transfer günü çok suya yükledim çok idrara sıkışık olduğum için transfer yapılırken çok canım acıdı o ara hem ağlayıp hem dua ettim o stresle ekranda embiyolarimi göremiyordum hastaneden çıkarken sadece dediğim şey Allahım hakkımda hayırlısı neyse sen onu nasip et o kadar çok yıprandım anlatamm ben 5 dk yol çekemezkn o hayalim için 4 saat yol gittim sadece Allah'a bıraktım hem olumluyu düşündüm hem olumsuzu olmasa hemen yine basliyacam diyip kendime morel veriyordum çok şükür Allah nasip etti ve bugün bende bir anne adayı oldum sadece tek tavsiyem bol bol dua et çok iyi geliyor hep öyle yptm Allahım sanada o mutluluğu nasip etsin inşallah
Umarım yolunu kolaylaştırır. Dualarım seninleNe kadar da güzel yazmışsın okurken gözlerim doldu amin inşallah rabbim hak eden anneliği yerine getirecek herkese nasip etsin bu duyguyu söylediklerinide kulağıma küpe yapıp hergün tekrarlıcam
Çok teşekkür ederim yüreği güzel insanUmarım yolunu kolaylaştırır. Dualarım seninle
Yok cnm dondurulmuş çift embriyo transfer yapıldıAminn inşallah rabbim razı olsun sizdenn bu arada tek embriyo transferi miydi?
Ya öyle iyi anlıyorum ki, aklıma kendi transfer günüm geldi. Çok yalnızdım o sıralar eşimden başka derdimi anlatacak kimsem yoktu. Tutacak mı tutmayacak mı diye ne uyuyabiliyor ne de birşeye odaklanabiliyordum. Hayatımın en önemli şeyi transferdi ve bir daha deneme şansım yoktu. Tüm bunlar beni mahvetmisti. Transfere 2 hafta varken doktorum dedi ki sana bir stres atma yöntemi önereyim; sevdiğin bir şarkıyı son ses aç kulaklıklarıni tak bağıra çağıra şarkıya eşlik et. O an ağlamak istersen ağla, bağırmak istersen bağır. Ama şarkı bittiğinde içini dökmüş ol.üç hafta sonra ikili embriyo transferim olacak çok fazla stres sıkıntı yapıyorum olacakmı tutacak mı ya tutmazsa diye çok yanlış yapıyorum farkındayım lütfen yardımcı olun ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?