Tüp bebek transfer süreci

Eklentiler

• 1000047153.webp
    1000047153.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 136
Odadaki yatakla ameliyat odasına alıyorlar o yatakla da geri getiriyorlar . Ben sürecimi anlatırken bir konuyu atlamışım son transferimden önce histereskopi de yapıldı doktorum önerdi . Birşey çıkmamış rahimde sadece çizik atıldı tutunmayı güçlendirmek için rahim canlandırma gibi birşey oluyor .
Merhaba , öncelikle geçmiş olsun 🙏 bende tüp bebekten önce histereskopi olacağım polip alınacak histereskopiden ne kadar süre sonra yumurta toplanıp transfer yapıldı yani rahimi ne kadar dinlendirdi doktorunuz

Merhaba , öncelikle geçmiş olsun 🙏 bende tüp bebekten önce histereskopi olacağım polip alınacak histereskopiden ne kadar süre sonra yumurta toplanıp transfer yapıldı yani rahimi ne kadar dinlendirdi doktorunuz
Merhaba , çok teşekkür ederim . Çok geçmiş olsun size de . Benim daha önce embriyom vardı 2 denemem başarısız olunca rahmi canlandırmak adına histereskopi yapıldı . Yani sizin sürecinizde nasıl olur bilemiyorum . Benim doktorum transferim hemen 1 ay sonra yaptı .

Kızlar aranıza yeni katıldım 3.gün taze embriyo transferinin 10. Günü sabah ilk idrarla test yaptım ilk yarım saatte de çizgi vardı kuruyunca belirdi daha çok sizce kuruma çizgisi mi ?

Eklentiler

• IMG_3680.webp
    IMG_3680.webp
    90,8 KB · Görüntüleme: 118
Şunu da gün içinde başka marka test ile yaptım ilk 10 dk içindeki görüntüsü şu

Eklentiler

• IMG_3675.webp
    IMG_3675.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 119
Telaş yapmayın benimde 3.gün embriyosu 10. Gün idrar testi gölge şeklindeydi canım çok sıkıldı silik bile değil dedim olmadı olsa çıkardı diye düşünüyordum adet sancılarım vardı ertesi gün kan verdim 57 geldi çok şükür 🤲 inşallah sizin bebişte tutunmuştur güzel haberler almanız dileğiyle ☺️

Telaş yapmayın benimde 3.gün embriyosu 10. Gün idrar testi gölge şeklindeydi canım çok sıkıldı silik bile değil dedim olmadı olsa çıkardı diye düşünüyordum adet sancılarım vardı ertesi gün kan verdim 57 geldi çok şükür 🤲 inşallah sizin bebişte tutunmuştur güzel haberler almanız dileğiyle ☺️
Bugün kan kesti verdim 18.2 çıktı çok mu düşük normalde test günüm yarın

Back
X